Så kan det gå!

Tycker personligen att jag har vart lite dålig på att uppdatera men nu kommer den! Som man brukar säga : Bättre sent en än aldrig!
Anledningen är egentligen att jag kom hem från Sälen i Torsdags och har haft fullt upp hela helgen.

Sälen var helt underbart! En resa utöver det vanliga faktist. Även en av de bästa resorna jag har gjort också.
Vi åkte klockan 23.50 Lördagen den 28 Mars och alla var ju oerhört trötta och tjuriga, så även jag! Men det gick bra ändå, vissa var spralligare än andra och fick igång dom flesta. Efter 4,5 timmar måste man ju stanna och ta en paus, så vi åkte och strax efter Göteborg så stannade vi vid en mack. Under den tiden så hann vi inte sova, sen fortsatte vi och jag vet inte hur jag sov, men jag sov iallafall och det gick förvånansvärt bra. Jag hatar egentligen att sitta på bussar i flera timmar eftersom det finns ingen riktig plats för benen vilket suger!

Vi kom fram till Sälen/Lindvallen klockan 10-11 på Söndagsmorgonen och fick våran skidutrustning direkt. Sedan var det bara ut i backen och köra. Givetvis kände man sig lite ringrostig efter ett år utan skidåkning men efter ett tag kom det ändå och vi gav oss ut i de röda backarna rätt fort!
Liftarna stängde vid halv fem men eftersom det var söndag så var det även kvällsåkning och jag Vicki och Heidrun tog chansen att ge oss ut i backen ytterligare några gånger. På eftermiddagen var det mycket kallare, speciellt högst upp eftersom det blåste som jag vet inte vad. Hela dagen hade annars vart underbar, plusgrader och en massa sol!
Sen så gjorde vi i stort sett samma sak varje dag, skidor hela dagarna sedan någon dag var vi på After Ski:n också! Riktigt härligt, det var också en upplevelse!
Sen var det också mycket trevligt folk däruppe och på onsdagen så var vi på en grillning samt bastubadning. Übermysigt!
Helt generellt så var det alltså en av de bästa resorna ever! Och den kommer definitivt göras om, kanske inte med skolan men med vänner. Ett par månader kvar sedan har jag körkort och då jäklar!Sen så kom vi hem klockan 9 i Torsdags, lite jobbigt men men!
Sedan på fredagen gick jag upp tidigt och städade mitt rum, vilket jag tycker är oerhört duktigt! Sedan cyklade jag ner till stationen och mötte Heidrun i solen, så gick vi och införskaffade oss lite vårgrejjer i fina färger och former. Sedan så köpte vi en glass och så gick vi ner till stadsparken och åt upp vår glass innan det var dax för hemgång mat och fix.
Vi kom hem och kollade lite tv, sen började vi göra oss iordning när min mor kom hem. Vi skulle på en pexteater inte alls långt ifrån mig. Men tiden räckte inte riktigt men tack och lov hann vi. Det var jättemysigt! Efter teater så åkte vi till Staffanstorp och mötte upp lite pep's och hade det lite skönt så!

Lördagen var helt okej också, vaknade rätt tidigt igen, städade igen (!) helt sjukt, men de var inte så mycket att städa tack och lov. Sedan kom Heidrun vid 8 så gick vi till en kompis och pratade lite. Efter det så åkte vi till Emilia på lite krök, var där ett tag sedan skulle vi vidare. Åker hela vägen till något som heter Annehem och till vår förvåning så gick den sista bussen därifrån fem minuter senare. Fy för bussar och busstabeller, så åkte vi tillbaka mot Lund och styrde vår kos mot samma kille som vi hade pratat med innan där vi skulle träffa upp mer vänner. Men när vi har köpt mat och sitter på bussen så får jag ett samtal där dom säger att dom är påväg att gå, men vi gick dit ändå och hade mucho trevligt! Kom hem relativt sent, men med ett stort leende på läpparna. Det är sånt vi gillar!
PUSS/E
2009-04-05 @ 15:18:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0