JAG VILL INTE!

Åh, jag känner att jag vill bara .. ja bli arg på någonting! Det här är inte roligt. Det kan mycket väl vara så att min dator har stängt igen lucka för alltid om ni förstår vad jag menar. Helsur över det eftersom ALLT finns på min min MIN dator! Helvete, det är absolut inte roligt. Men föroppningsvis ka det viktigaste räddas. Det mest positiva måste väll ändå vara att jag får en ny dator då, hoppas! Jag sitter ju nämligen vid min brors dator justnu och hatar det. Äckeltangenbord, tangeterna sitter ju inte där man vill att dom ska sitta. Shame!

Aja, Heidrun gick för ite så längesedan och idag har vi haft en mysdag, igen. Som vanligt! Men det känns skönt, back to reality, typ. Hon nämnde faktiskt ett väldigt trevligt affärsförslag, plus att vi har pratat om praktik, och jobb och hela detta skolår. Den människa är en lite suttesak, big love! 

Sen är det ju faktiskt så att jag har äntligen bestämt mig för vad jag vill bli! Men det är vrålhemligt justnu, kan dock avslöja att det är två saker samtidigt. (Inte et "två-ordsjobb" så att säga) Utan två helt olika saker. Jag vet att om denna idé kommer stanna kvar så får jag jobba my butt off! Menmen, det är det värt!


PUSS/E  
2009-08-26 @ 17:22:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Barapapapa!

Nu sitter jag här, känns som bloggen glider på ändå..
10.15 började jag idag, hallelujah-moment! Världens kvällsmänniska, ingen morgongök så jag är glad för dessa tider. Precis samma i imorgon! Och imorgon är det även den 25e, jaa vad händer då? Alla ler lyckligt.

Jag sitter iallafall med ett leende på läpparna och vet att dom kommer spenderas i helgen! Och i veckan .. och imorgon .. ah ni förstår principen. Dock avtar mitt leende när jag vet att jag skriver på ett litet arbete i arbetsmarknad för turism. Jippeey, typ. Nu känns det som man är igång på riktigt, köpte t.o.m en ny kalender och sånt skolmaterial idag.. shit nu är det allvar.

Sen nästa vecka så åker klassen iväg på en "äventyrsresa", hur äventyrligt låter inte det. Jag vet .. jag dör. Halv 8 på Lund C tar vi oss mot Stockamöllan (?) Ankommer med kanot till Forsmöllan runt 17.00 (?) haha vilse i skogen kommer vi vandra runt.
 

Typ så, ja jag är den dåliga konstnären. Sug på den!
PUSS/E
2009-08-24 @ 21:22:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blogga baby blogga

Fy och fasa och allting annat som man möjligen kan komma på?! Jag är helslut efter denna helg och skolan som har börjat. Varför? Jo det är ju så att det har vart en del party på sista tiden, inte för att jag inte tycker om det. Men i slutänden blir de lite smått jobbigt och kroppen tar en jäkla massa stryk! Fredagen vet ni ju redan om så det är ingenting jag drar igen. Lördag då, jo. Sprallig som jag är så kan jag inte sitta still och även om huvudet värker, har en stor jäkla bula i pannan, ryggvärk och skoskav& en flaska vin så bestämmer jag mig för att jag har mer ork och skall banne mig ut lördagen igen!
Klockan bara rann på, hade relaxat hela dagen och slänger därefter på mig kläder och drar mig in mot Malmö. Strax efter 10 anländer jag i Malmö och möter upp Daniel& co. Resan styrs då mot Rosengård(?) jaja fy för Rosengård, vi vet. Thanks god var det inget långt besök utan dom vänder kosen och far mot västra hamnen. Tummen upp där, efter en massa babbel blir det "inner-stan" som gäller. Harrys med en massa glada miner ända tills stängningsdags.
Min fråga var då om jag skulle orka ta mig till Lund eller om jag skulle stanna i Malmö, och stanna blev det. Kanske lika bra det!

Återigen är jag jättepigg och hoppar ur sängen kvart i 9. Rastlös och grann men solen ligger på rejält, då bestämmer jag mig för att ta mig ner till bussen och åka hem till min sköna säng! 20 i 11 kliver jag in genom dörren och till min stora förvåning har min lillebror då gjort kladdkaka som fick bli en del av min frukost. (Söndagsfrukostar är bäst) Glada miner hela helgen och nu sitter jag här med den vanliga söndags-ångesten och ser inte fram emot veckan eftersom jag tappade bort massa saker nu i helgen. Fy, måste då fixa nya .. mahaa ingen lust! 
Dessutom sitter jag och skriver på någonting som skall bli lite som en "inlämning" om våran resa som ska göras om ca två veckor exakt. Kunde inte vara värre! 
 
Take care bitches Puss/E
2009-08-23 @ 21:47:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vet inte vad

Nu är det ju lördag, ibland känns det som om tiden rinner iväg. Lite småläskigt men underbart härligt på samma gång, hoppas allt går såhär fort!

Senaste updaten då? Jodå, igår hade jag lovat min käre Emilia att dyka upp hos hennes pojkvän som hade någonting utav en grillning hemma hos honom. Inte är jag sen på att tacka ja eftersom jag älskar att umgås! Klockan sex skulle jag ha vart där, men som vanligt är jag seg och kom fram vid sju istället. Riktigt shame on me .. Vid halv 10 tog vi bussen och styrde in mot Malmö med "MF" och en "skön hemmafest" som sikte. År efter år säger jag att jag aldrig skall gå till den jäkla festivalen, men ändå blir det så att man hamnar där på dom långa gågatorna med massa stånd, karuseller och uppträdanden. Hela känslan är väll ändå rätt lockande även om det springer runt en del småtjejer/ pojkar och är hur irriterande som helst. Men det är sådant som man får se förbi!

Hur som, vid 10 var vi inne och vi mötte upp Denise vid stortorget, gick sedan ( fyi i höga klackar på kullerstenar- ingen god kombo!) bort till Gustav (?) strax därefter bestämde jag och Denise att vi skulle gå bort till Nobel-torget för att gå på denna "sköna hemmafest" men kom strax på att de skulle ta för lång tid. Då ringde vi en annan vän för att styra upp någonting trevligt lite närmare, och vi hade då i tankarna att vi skulle fem minuter därifrån. Kallade in en bulle som sa att det var snabbare att gå, så vi började gå .. fy och fasa. Måste vart det mest dumma vi kunde göra, att gå och gå och aldrig komma till dörren är någonting som en klocka gör, inte tjejer! Vid aq-va-kul (hur tråkigt fyndigt är inte namnet?!) bestämde vi oss för att ta en bulle ändå och köra denna bit som var kvar, vilket var en rätt lång bit. Hur som, tillslut kom vi fram och klev in och hade det mycket trevligt, mycket prat, många glada miner ( fulländad-kväll tänkte vi) tills det att klockan blev tre och hungern började kännas av, "kebab-kiorren" på hörnet blev det. Thanks god for nattöppna matställen! Sen var de ju egentligen dags för oss att åka hem till min varma säng och bara däcka, men vi stannade ett tag till.
Daniel hade ju fått en del absurda sms flera dagar i rad och nu var de ju så att människan som sände sms:en ville ses. Därför bestämde han och Daniel en träff strax utanför, jag och Denise stannade kvar. Om och om hör vi en massa tjut från någonting som låter som en överkörd kamel typ. Vi skulle ju gå och ta bussen hem, går ner och finner vårt sällskap över någonting. Detta "någonting" är en mentalt sjuk människa som skriker som något som jag aldrig har hört tidigare. bagare är han och "han har svårt att träffa tjejer" och slog därför ett nummer för att förhoppningsvis hitta kärleken på så sätt! Han kom dock på helfel nummer .. polisen kom och vi gick upp igen eftersom bussen gick strax efter sex. Klockan var halv sex när vi kom upp, som vanligt som den tröttmössa jag är så somnade jag och blev väckt i ett naffs av fröken D, på med skorna och ner till bussen. Det gick ju faktiskt bra, och kvällen var ju faktiskt lyckat. Cheeers!

v
SOLUPPGÅNG I MALMÖ, LOVELOVELOVE

Sånthär blir man så glad för, men nu får vi tacka för den fina sommaren vi har haft. Med halvvarma mornar, halvknäppta skor och håret åt alla håll och försöka välkommna kylan. Ingenting jag är sugen på ..
PUSS/E
2009-08-22 @ 18:39:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tårar i mängder

jag finner inga ord, helt seriöst. Här sitter jag efter ett jättelyckat sommarlov och känner att jag verkligen inte vill tillbaka till skolan, samtidigt som det skall bli trevligt att träffa alla sockertoppar. Om 25 minuter ska jag ta min cykel och cykla ner till skolan för att möta upp Caroline innan skolan börjar och babbla lite strunt.
Det är tre månader som har gått och jag känner att jag har inte riktigt gjort allt som jag hade velat göra. Även om det har vart mycket skojj med en massa uteserveringar, jobba, nya vänner, sol& bad och redan till Italien så hade man kunnat göra så mycket mer?! Det är alltid så, man uppskattar aldrig det man har försän det är för sent och jag hatar när det blir så!

Menmen, nu väntar ett år av en massa plugg, en riktigt stor dag (min födelsedag då) och annat gott. I can't wait! Men sommaren 09 är en sommar jag vet att jag inte kommer glömma på länge.

Här kommer några bilder från sommarens alla bravaderViva la lifee! Puss/E
2009-08-20 @ 12:02:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ohnooo

Ahfan, då är man tillbaka i det kalla regninga Sverige. Även om jag älskar Sverige som land så hatar jag detta jävla väder, man tror ju snart att man kommer drunkna om det fortsätter som det gör nu ju! Skrämmande, tänk att vakna upp och man måste springa runt i vatten till knääna(?) nädu, ingenting jag är sugen på! Det är ju faktiskt trots allt sommar och jag känner mig nästan lite sugen på att slänga på mig den stora varma vinterjackan, rätt eller fel? Mucho fel!

Hur som, så inatt klockan halv 11 så landade jag och Johanna i Köpenhamn ( ni vet där dom pratar så jääääkla fult och man tror att dom har satt något stort och äckligt i halsen!) efter en helvetisk ride från Italien.
För dom som inte vet det så åkte jag och min käraste Johanna till Italien (Diano Marina sk. Riviera dei Fiori) den 24 juli. Resan tog hela 28 timmar ,Resan var då från Köpenhamn till Hamburg till Frankfurt till Milano till Savona till Diano marina. Man kan ju fråga sig hur vi orkade va? Ah, det gör jag iallafall. Men vi såg en massa kul på vägen också, härligt/ sjukt folk. Men de gick ju mer än bra, från att ha vart i kalla sverige till 40 grader varje dag. Ouh vad nice det var! massa party och sådant galaj. Det är svårt att beskriva dag till dag eftersom alla hade något speciellt och hade jag berättat om varje dag så hade det inte ens fått plats på en sida, så jag skippar det och säger att jag hade den bästa tiden i mitt liv där. Gjorde en massa saker jag knappt kunnat drömma om!

TYVÄRR är de ju så att min datorn har ett seriöst fel och alltså kan jag inte lägga upp någora bilder, hur kul man man tycka att det är? Inte alls roligt. SÅ, det blir en tråkig liten text, utan bilder. Men dom kanske kommer upp en annan gång kanske. Den som har tur att se dom har!

KARKADAN! PUSS/E
2009-08-03 @ 20:21:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0