Nu

.. är dagen inne! Klockan är väldigt lite, haha usch. Jag hatar att gå upp såhär tidigt .. menmen, jag är klar, packade hela dagen igår och idag fixade jag resten. Nu sitter jag och väntar på att min käre ipod skall ladda klart så jag har lite musik på vägen upp. Vädret är inte det bästa heller .. det suger. Men det skall bli skönt att komma iväg! :D
Hörs senare
PUSS/E
2009-12-23 @ 08:51:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SIMPLY THE BEEEEST!

Det är så jag absolut känner mig, har städat och gjort en massa andra praktiska saker. God I'm good! Justnu så ligger min lillebror i badkaret och lär sig dyka (!) haha någonstans måste man ju göra det, och med världens bästa simlärare så går det jättebra också haha.
Hur som, dagen kommer gå åt till att packa och mysa! Jätteskönt, och imorgon sätter vi oss i bilen oc kör 60 mil för att fira julafton som är om TVÅ dagar, sinnes. Känns inte som om det är jul om två dagar, menmen ..Förra julen
PUSS/E
2009-12-22 @ 12:22:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


OMGOMG!

Brittany Anne Murphy, en av de talangfulla och vackra skådespellerskana är död! Hon dog Söndagen den 20 December 32 år gammal. Hur sjukt är inte det?! Hjärtstillestånd ..
Tjejen har gjort många bra filmer, som jag både har skrattat och gråtit till!

Vila i frid


Läs om det här

PUSS/E

2009-12-21 @ 11:31:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BRRR

It's cold in here .. shit, vad kallt det är ute. Snön tar inte stopp heller, visserligen ger snön en riktig skön feeling. Men den stoppar också upp mycket att göra, bussar och tåg är försenade, allt blir blött så fort du lämnar ditt trygga hem! Hur som så har lovet börjat, jävligt skönt! Ett par veckor där du inte behöver göra någonting. Gud så skööönt! Jag har bestämt att jag kommer hinna kolla i affärer och dylikt nu. Får se om jag orkar lyfta mig och gå ut!

Idag är det nämligen så, tänkte ta mig in till malmö. Köpa lite nödvändigt. Hoppas det funkar, det återstår att se!
PUSS/E
2009-12-20 @ 11:16:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God eftermiddag!

Här sitter jag, dödligt trött. Vill sova, men har sovit alldeles för mycket!
Började tidigt, gick dit, kollade film, följde med och hämtade julles telefon, hem, sängen. SOV! Vaknade, åt, och nu är jag här. Spännande va? Nä det skulle jag inte kunna tycka .. Hur som, jag sitter och spanar lite klänningar, men kan inte alls bestämma mig. Jag dör! Hittade en blå,men vad*an. Jag vill ha en röd på julafton, och sen är jag inte hundra på nyår, har inte ens hittat skor. Vet inte vad jag skall ta mig till, börjar ju bli LITE panik nu .. jaja skitsamma. Jag får göra det bästa av situationen .. 
 
EFTERSOM ATT IMORGON ÄR DET SISTA DAGEN I SKOLAN! Så nedra skönt, som jag har längtat. Ledig, plugga körkort, festa, umgås med mina underbara nära och kära. Kunde det bli bättre?! Sen drar skolan igång och då blir det massa roligheter. Dessutom går mina käre vänner ut skolan, någonting som jag också hade gjort om jag inte hade vart så korkad en gång i tiden. Men, men jag får vänta. Ett år! Kanske lika bra eftersom jag vet inte ALLS vad jag vill göra efter skolan. Men det är ändå ångest!

Hur som, FN-debatten i måndags gick som smort. Lovelovelove!

Känner mig som på bilden! (Typ .. confused!)

PUSS/E

2009-12-17 @ 20:18:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


USCH!

Ni svaga, yngliga, stackars människor äcklar mig, jag är ledsen att behöva säga det. Men det är så det är! Ni måste våga stå på er för guds skull, ta steget och sluta vika sig för alla andra i denna värld, fortsätter det så, kommer det inte alls gå bra. Bara ett litet tips från min sida. Nu skall jag kolla på lite House of wax!
PUSSPUSS/E

2009-12-16 @ 22:07:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Samesame

Satan också, lyckades somnade tidigt idag igen haha! Men jag hann även kolla på BJ's dagbok, rätt rörande film hehe hehe. Nämen den är väll bra, töntig som jag är! Kul att se lite mer "verklighet" haha, men det går väll inte riktigt till så, men hon kunde ju alltid önska ;)
HUr som så tänkte jag slänga mig i säng, med lite Jay Sean eller Ne Yo i öronen, perfekt avslut på dagen! Och imorgon är det en ny. Skola, inte allt för länge och efter det bio! Några tips på bra filmer?
Annars får vi se vad vi kommer på, var ju rätt längesedan man var på bio .. sist var nog ... Fame i Göteborg! haha
PUSSPUSS/E
2009-12-15 @ 23:23:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jippieee

Började 8.45 imorse, men försov mig, typ som vanligt då alltså! dagen har vart dödligt chill, film hela dagen och har precis gjort klart en essay. Så nu har jag slutat, tänkte ta upp lit eftersom jag vill sluta så tidigt som möjligt imorgon!

hörs sen pusssssis

2009-12-15 @ 12:29:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sängdags!

Nu behöver jag verkligen hoppa i säng! Men ni som känner mig vet att jag har sjuka sovtider, alltså. Jag vaknade för två timmar sen ungefär, och skall nu gå och lägga mig. Jag dör .. annars kommer jag inte upp imorgon (y)
PUSSIS
2009-12-14 @ 23:03:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pull my balls and call me chuckie!

Shedam, jag är galet trött! Vaknade i och försig väldigt tidigt, följt av en väääääldigt lång dag. Fn-konferenserna och "konflikten" -regarding the Nile Basin hölls idag. Det är inte direkt lätt att disskutera ett lands problem när man själv inte kommer därifrån och sådär men det gick iallafall hyffsat!
Det pågick från 8.45-15. + någonting. Sitta på en stol hela dagen får en att börja vrida på sig, och jag som inte har sovit ordentligt på ca två veckor skall ÄNTLIGEN få lite avkoppling. Bara fyra dagar till avslutning och imorgon är det filmmys, på onsdag är det kompletteringsdag, får vara där hur länge/hur kort man vill, torsdag blir det klassens dag med film och tilltugg och på fredag är det slut! DAMN GIRL (8) kunde inte må bättre!

Det känns som om jag går i trans, julklappar, julmat, nyår, nyårsklänningar, fetaste festen, VADFAN?! Riktigt med PANIK! Stockholm blir det iallafall wowwowwow!

Äe nu är jag alldeles för uppspelt och skall ta en smärre promenad.


PUSS/E
2009-12-14 @ 21:45:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Söndagar är liksom aldrig spännande, inte ens en LITEN gnutta! På söndagar skall man få sova ut, man skall får göra det som passar en utan att någon jävel skall lägga sig i. Inte var det så för mig denna söndag, med bara typ 2 advent kvar till jul. Okej, jag vaknade liksom klockan halv 8, och jag kom hem 20 över 4. Lite sådär "Du har vaknat på fel sida" men det är faktiskt lugnt, jag är snäll trots att det faktum att jag vill stupa i säng!

Hur som, helgen har vart kanon. Fredagen blev det malmö, avslutades med Hipp. Och igår var vi hos Emilia, skulle egentligen vidare. Men hoppade på fel tåg och hamnade i Kävlinge. Spännande! Det var en väldigt udda visit i Kävlinge också ... menmen, det kommer vara glömt till nästa helg. Annars har jag mardrömmar...

IKVÄLL DÅ? Jo det är ju så att min favvofilm, Holiday, med bl.a. Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet och Jack Black är med i. Blir alltid all teard up när jag kollar på den! Men samtidigt så går den svenska filmen solstorm, och mor min har väll riktat in sig på den. Jag blir nästan lite arg om jag missar mina favoriter!
Här kan ni kolla om det finns någon favorit för just er ikväll


PUSS/E
2009-12-13 @ 17:18:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens nyhet (?)

Män, pojkar, grabbar. You name it, samesame, tomito tomato. Alla är likar den andre med något som hänger mellan benen! Det var väll ingen egentlig nyhet, men ändå. Drar alla över en kant,är inte bra .. men oftast är det så. Utifrån ser dom bättre ut än på insidan. Men sanningen skall fram, sanningen som de flesta tjejer vet om.
MÄN ÄR AS
Men nu är det inte så att jag är världens mans-hatare heller. Tvärtom, jag älskar dem. Men inte fan skall de få bete sig som dom vill.
Kneck den
2009-12-09 @ 21:25:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0