Bäst

Nu är det så att jag och Johanna anlände till Stockholm igår morse. Vi åkte halv fyra på Söndagsnatten, det var en lång resa men det gick. Myspys, sen så åt vi frukost och åkte ner och badade. Undebart härligt, det var jättevarm och efter det så kom vi hem, åt och kollade film och gick på en långpromenad. Livet är skönt när man inte är tvingad att göra så mycket.

Idag får vi se vad vi ska göra, hoppas dagen bjuder på något härligt!
Puss/E
2009-06-30 @ 11:46:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shame on me (på riktigt denna gång)

  Det har hunnit bli sommar 2009. Ett av en massa sommarlov .. dom bara flyger förbi. Tiden också!
Nu är det ju faktiskt så att jag har hunnit praktisera klart, gått på sommarlov, umgåtts med mina kära vänner, sett en del studenter, träffat min underbara vän Johanna som kom tillbaka från London (efter SEX hela månader, äntligen, typ!) jag har även hunnit åka iväg till dalarna och firat midsommar. PLUS att jag har hunnit jobba. Och detta är sedan i början av Juni. Jag känner mig jättestolt! Men ändå .. det är hemskt. Blogginläggen kommer allt för sällan, samma sak med bilderna!

Såg att det sista inlägget jag skrev var om Sverige Danmark matchen som för övrigt var ett riktigt fiasko.  
Den helgen var en riktigt bra helg, men sedan kom ju helgen som vi alla hade väntat på. Skolavslutningen. För en gångs skull så började vi ju faktiskt kvart i 10 istället för kvart i nio. När vi började kändes det som en väldigt lång stund emellan, men nu när man säger det/ skriver det så känns det ju faktiskt inte som någon längre tid .. Skolavslutningen i sig var helbra. Först och främst så såg vi på en del uppträdanden och utdelning av en massa saker. Sedan gick vi till klassrummet och åt glass. Smarrigt värre!
Då kom det ju, jag hade absolut ingen aning om att våra böcker skulle in den veckan. Så när skolan hade slutat tog jag och Heidrun bussen hem till mig och jag fick cykla i spöregnet tillbaka till skolan med alla böcker. Usch och fy, det är allt jag har att säga! Efter det cyklade jag (åter igen) hem i regnet. När jag kom hem så var vi båda så trötta så vi la oss och somnade. Riktigt skönt! Vaknade efter någon timme och tog oss ut! Kvällen var med andra ord mucho bien.


Veckan därefter var rätt seg, inte så mycket hände, inget fint väder, bara vanligt så att säga! Tills jag träffade Johanna och vi planerade upp sommaren. Jag hann även smälla in några planer med Linda och hoppas nu att alla dessa planer kommer att hålla i sig! Truly ..
I Torsdags åkte jag och mor upp till Dalarna och resan tog hela 8 timmatr. Vad hemskt det var, men det gick ändå rätt bra. På fredagen var det midsommar och den firades i garaget och utanför var vädret urdåligt! Men inte hindrade det oss. Som tur var sken solen upp lite senare på eftermiddagen och det gick faktiskt att vara ute. Lördagen blev till att kolla på midsommarstångsresning ( om det är någon som kan komma på en rimlig förklaring till varför stången reses en dag senare än vad den ska, så kan den gärna offentliggöras nu!?)

För att färdigställa tiden sedan skolan slutat med ett ord kommer det ordet bli Underbart!

Nu idag så åkte vi hem från dalarna och kom hem till skåne runt 9. Tur i oturen. Jga hade tänkt att spana den nya serien : Priviledge som går klockan sju. Men nejnej, tack och lov gick "Wisegal" klockan nio och goddamn filmen var underbar!
Skådespelare i Wisegal:
   

Alyssa Milano                          Jason Gedrick                             James Caan

Förhoppningsvis så bjuder veckan på en massa äventyr och jag ska försöka bättra mig och blogga mer! Take care
PUSS/E
2009-06-22 @ 00:15:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tungt tyngre tyngst!

Ah, bästa på länge. Började klockan 08.00 igår, praktiserade till två. Fikade och hade det allmänt mysigt. Kom hem. Telefonen gick i ett. Nikki ringde och sa att dom behövde mig på jobbet. Och självklart fann jag där japp. Så jag skulle jobba från 9- antingen 10 eller 11. Folk kom alldeles för sent än vad dom skulle. Men de var lugnt ändå! Sen åkte jag in till Malmö och mötte upp Ewelina. Jätteskojj! Sen gick vi till Nya Tröls och mötte upp Wissam. Sen satt vi där och hade det trevligt och så. Lite senare kom Sammy. Trevligt värre. Kvällen slutade dock i att jag satt i handbojor med Sammy! Haha thank's god så fanns det nycklar även om han sa att det inte fanns .. Den lilla! Sen var det gång mot södervärn för att åka hem och sussa. Sen det blev en trevlig kväll och jag hade alldeles för mycket energi. hemskkkt!

Vaknade upp runt 12 av att Heidrun ringde, och jag ska åka till henne snart. Ska bara komma igång! Sen så ska vi kolla fotbollen (Sverige-Danmark) och äta massa såna saker:

Jättegoa "dammsugare" i färgerna gult och blått istället för grönt och brunt. Fyndigt! (y)
PUSS/E
2009-06-06 @ 12:44:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredagkväll

Såhär ser min fredagskväll ut. Inte särskilt spännande, jag sitter på jobbet och kommer sitta här fram till 11 någongång. Det är lite halvroligt eftersom jag för första gången är HELT själv på hotellet och jag har inte riktigt vant mig vid själva systemet. Hemskt, men sant. Vi har inte riktigt haft den tiden att gå igenom allt, men som tur är finns hjälp endast ett samtal bort. Skönt är nog det, justnu sitter jag och väntar på gäster som kommer lite senare. Som tur är så är det bara tre personer så det ska inte vara någon större fara plus att det kommer att komma in en engelsk/tysk man och prata engelska och då får jag öva mina english skills. Härligt värre!
För övrigt så har det vaäll inte hänt sådär jättemycket den senaste veckan, praktiken har vart från 8 på morgonen och jag har slutat lite olika tider. Viss gånger 12, andra gånger 14.00 visst satan är det skönt. Dessutom har jag haft underbara handledare, och otroligt nog så vågar dom sätta mig i receptionen nu haha men det är en rolig erfarenhet!
Vi får se om jag har ork att gå ut ikväll, men det hoppas jag!
Syns på stan kära barn!
PUSS/E
2009-06-05 @ 21:02:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0