Yes Sir!

Nu har jag äntligen nästan packat klart, så skönt. Ett par timmar kvar och jag känner hur nervositeten börjar komma närmare. Jag vet inte vad det är, men jag får alltid en klump i magen när jag ska åka långt. Speciellt i buss .. Jag vet inte alls vad det är, men lite läskigt är det faktiskt.
Hur som så gick jag upp relativt tidigt idag, runt fem i nio och började packa och städa mitt rum så att de är på topp. Som vanligt varvade jag emellan datorn och saken jag gjorde haha. Det slutar aldrig gott! Men de gick yeey.

Snart ska vi iväg och handla och sådant så jag har det jag behöver. Ska bli så kul, I'm so exited.


PUSS/E
2009-03-28 @ 12:08:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh yah!

Friday idag igen, riktigt mys! Solen skiner och allt är bra, ändå är jag småtjurig haha. Men egentligen så har det ingenting med vädret och så att göra, jag avskyr folk som ljuger bara och det är allt för många nu för tiden. Men, spola bort dom som ljuger och umgås med dom som INTE gör det istället. Enda motgiftet!

Dagen var halvvrickad, skolan skulle börja 8.45 men när jag kom dit så sa folk att vi hade sovmorgon och jag blev lite småsur. Gick för att kolla om vi hade lektion men nejnej, så då gick vi och satte oss på ett ställe och helt från ingenstans kom vår mattelärare och sa att vi hade lektion, trots allt! Gick in där och uppgiften var att vi skulle rita i stilen manga, phu lite tråkigt! Men det gick bra, sedan så hade vi matematik och dte gick förvånansvärt bra haha.
Efter det så visades filmen, den där som vi hade gjort själva upp, som för övrigt blev en dunderhit! Love it.
Sedan var det ju guidningen till sälen .. tog oss ett tag att göra iordning det men det blev iallafall gjort och efter det blev det lunch.
Med andra ord så var dagen helt okej faktist!
Nu sitter jag här, varvar emellan att packa och att sitta vid datorn och det går ju lite sisådär. Planera kvällen och packa viktiga saker är aldrig en smart sak att göra! Och mitt rum ser för närvarande ut som ett bombnedslag. (Typ som det alltid gör) Skämtåsido .. jag brukar försöka hålla koll så man inte tappar bort någonting!
Snart så kommer Johannapanna hem också, hennes flyg gick klockan 12.00 så hon skulle vara i Lund runt 3 snåret (Y)
Dagens bästa var mitt vg+ mvg- i Italienska. Känns överskönt att ha det så!


Sälen a la mañana, och detta är då flickorna jag kommer bo med!

I mina öron justnu: Papa Roach- Hollywood Whore

PUSS/E
2009-03-27 @ 13:35:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Wiee

Efter två hårda veckor så är vi äntligen klara! Det känns så skönt och förhoppningsvis blir det lugnare nu och det är någonting jag ser fram emot.

Dagen började med att vi (båda turklasserna) samlades för att ha en gemensam redovisning klockan 8.45. Vårat bidrag var ett av dom sista och det känndes skönt, dock så kunde vi inte spela upp våran film som vi har slitit som djur med. Men den ska visas upp för lärarna imorgon! Sedan kom det som en chock att vi skulle till Malmö, någonting som jag absolut inte hade någon aning om (!) Uf-Mässan hölls på nya arenan och det var en del spännande bidrag!
Därefter så kom min mor och hämtade mig och så åkte vi och åt. Alltid mysigt att ha lite kvalitetstid med mor, man hinner säga så mycket mer!
Vi pratade om massor av olika saker, bl.a vad jag ska ha på mig till sälen.
Det är ju nämligen så att alla ettor på vår skola ska åka till sälen på lördag klockan 00.00. 12 timmar i en buss känns inte så lockande men vi hoppas på det bästa! Många säger att det är jättehärligt i Sälen och jag tror dom absolut, jag längtar verkligen! Så kommer vi hem den 3e april och då hoppas jag verkligen att vädret är bättre än vad det är nu, man vet ju inte alls vad som kommer hända. Ena sekunden regnar det, andra är det strålande sol ... 

Sen imorgon ska jag träffa Johanna som kommer från London, åh som jag har längtat. Hon är en av de tjejerna som jag alltid har någonting att prata om med och nu när vi inte har setts på år och dar så kommer det säkert en massa mer. Ouh ska bli spännande att höra hur hon har det där borta också!

      
På bilden till höger är det min lillebror som kan vara lite småskojjig ibland haha! ;D
PUSS/E
2009-03-26 @ 22:58:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Veckan är snart slut, om inte annat så är projektet slut. Det ska in imorgon! Åh så skönt, no more stress och det är någonting jag ser fram emot!

Alltså, nu är det så att jag färgade mitt hår ljusare när vi var i Göteborg (helgen som var) och det var någonting som min mor absolut inte tyckte om. Så jag fick färga det mörkt igår igen. Lite rödaktigt, helokej färg faktist. Men vi får se vad som händer med håret närmare sommaren.
Och på FRIDAY så kommer en av mina närmaste vänner hem från London, den jäkeln har vart där i snart ett halvår och jag har saknat henne like crazy. Blir en massa att catcha upp! Sen kanske en annan nära vän också ska följa med så blir vi som vi var år 07-08. Ibland blir man nostalgisk och vill tillbaka och det är sådant jag vill när jag träffar dom men det får gå som det går när vi ses, can't wait!
PUSS/E
2009-03-25 @ 19:39:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny vecka!

Jag är övertrött, klockan är för mycket och jag ska hoppa i säng snart. Gott snack!
Jag orkar inte med dagar som denna, 8.45 i skolan, börja med projektet. All filming skulle klippas också, och så hände det som absolut INTE fick hända. Strömmen stängdes av och vårat timlånga arbete var nu förstört och vi fick börja från gruden.
I Sådana ögonblick blir man helt gråtfärdigt och vill bara göra någonting som kanske inte passar sig, men nu hände det ju ingeting så de var lugnt! Inte blev vi klara heller utan får skjuta upp det tills imorgon, lite illa men jaja.
Efter skolan så tänkte jag att det skulle bli überskönt att få komma hem, det var ändå relativt varmt på morgonen så jag tog ju självklart cykeln. Men oj, vad hände? jo när jag sitter på cykeln (jag visste att det regnade) och är hakvvägs hemma så börjar det självklart hagla. Till råga på allt så fastnar mitt skosnöre i pedalen också! Strax innan dörren så hann jag också ramla i leran. Hate it!
Väl hemma så vill varken tv:n datan eller någonting annat gå på. Cykeln ramlar och jag ger upp. Efter ett tag går allt igång och jag sätter mig och kollar på 27 dresses för andra gången. Mysig film det där!
17.30 var det dax för utvecklingssamtal och god damn så stolt jag är!


PUSS/E
2009-03-23 @ 23:00:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Åhhh äntligen hemma. Det är så självklart, borta bra, men hemma bäst!
Har haft det underbart i Göteborg med flickorna och mässan!
Vi kom upp på igår klockan 10 och gick direkt in på mässan och kollade runt 12.30 var det de första seminariet vi skulle gå på som handlade om projektledning och events, lite småtråkigt men ändå okej. Efter det hann vi med att rida mekaniska tjurar, fotograferas flera gånger, sjunga kareoke ( även om jag inte sjöng just då) och springa runt och hämta en massa broschyrer. Efter det gick vi och åt och hade det mysigt i solen innan hemåkningen till där vi skulle bo. Vi kom fram dit emmelan 4-6 kanske, och solen sken fortfarande. Så vi bestämde oss för att göra oss iordning snabba som blixten och ringde en taxi för att åka till innerstan och införskaffa oss hårfärg. Mycket riktigt, det tog en kvart att åka och vi köpte vår färg och så sprang vi runt där i nordstan och en liten bit in på avenyn också innan det var time to go home. Tog spårvagnen mot bergsjön och det var jättekrångligt att komma på vad man skulle göra för att betala men det gick till slut.
Så kom vi fram, gick till pizzerian och beställde en familjepizza. För övrigt så var det den största pizza jag någonsin sett förut!
Sedan begav vi oss tillbaka och åt, pratade lite och hade alltmänt mysigt. Och sen blev det dax att börja fixa håret och det blev faktist helt okej, iallafall så att man kan leva med det!
Klockan tickade på och sedan fick vi sällskap och vi kollade på american pie och pysslade lite. Den blev mycket så vi hoppade i säng och så blev det söndag. 
Av någon konstig anledning så kan jag inte sova ordentligt när jag inte är hemma så jag vaknade jättetidigt och gjorde mig iordning redan innan klockan 7, någonting som jag aldrig brukar göra annars!
Efter 8 någonting så gick vi ner till frukosten och hade det skönt. Bussen skulle komma klockan 10.00 och det gjorde den, mässan igen och idag så blev det en massa annat (bilder etc. kommer senare) ännu mer kareoke, ansiktsmålningar, spel och annat kul.
Sedan var det ju så att vi skulle ut och härja och bara några minuter senare så var vi ute för att beta av den sista tiden innan vi skulle åka hem igen och efter bara några sekunder så hade vi funnit några härliga Göteborgare. GÖTT, tyvärr skulle vi ha käkat med dem men eftersom dom skulle träna och vi skulle åka vid tre så får det bli en annan gång. Mysigt var det!
Så nu sitter jag här, jättetrött men superglad med fyra ord i huvudet: I just love Göteborg.
Det var allt för mig
PUSS/E
2009-03-22 @ 18:31:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ahh

Klockan är way to much. Jag och Vicki borde ha sovit för flera timmar sedan, vid 05.00 blir det uppgång. Hemskt, och istället sitter jag här och nattbloggar. Illa gjort av mig, men vi båda är sysselsatta med vårat. Kan nog egentligen inte sova eftersom det är så pirrigt att åka iväg imorgon. Men who knows? Like it anyway.
Telefonen ringer också stup i kvarten, kommer inte vara mycket sömn vi får i ögonen inatt tror jag haha. Menmen, nu väntar sängen. Ha det jättefint, och så kommer bilder från Göteborg på Söndag. Take care
Puss/E
2009-03-21 @ 00:48:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fortfarande fredag

Det är inte så att det är en annan dag eller likande men jag kom på att jag har faktist inte länkat till Igge på ett bra tag nu, och jag kan banne mig inte få nog av his music nejnejnej, så jag gör ett nytt försök. Eller ja, ett snyggare försök!
Curious Tummen upp
Puss/E
2009-03-20 @ 17:46:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fridaaaay!

Äntligen fredag! Varje gång jag tänker på fredagar så kommer kyckling-reklamen upp i mitt huvud. Helt automatiskt, lite irriterande och ännu mer irriterande är att förmodligen blir det kyckling ikväll haha!
Idag har vart riktigt slappt, skolan från 8.45 till 9.30 då jag skulle på ett möte klockan 10.00 sen var meningen att jag skulle tillbaka men eftersom jag redan hade slutat då så var de ingen större idé. Det blev en sväng till apoteket och sedan hemgång.
När jag väl kom hem så tyckte jag att det var sådan underbart väder så jag satte mig i solen och somnade. I just love it och som jag har nämnt säkert tusen gånger nu så hoppas jag verkligen att det håller i sig! För när solen skiner, så leker livet!

Och ikväll kommer Vicki hit så att vi gemensamt ska kunna komma upp imorgon.
Imorgon då, ja klockan 07.00 ska vi stå på centralen för att åka till Göteborg. Jag verkligen avskyr tidiga mornar och resor i buss men what the hell, roliga upplevelser får man aldrig riktigt nog av!
Frågan är bara vad man kan göra i Göteborg? Jag har aldrig vart där mer än på Liseberg och det var när jag gick i typ trean och allt som fanns i mitt huvud var barbiedockor och hästar.
Några tips kanske?



Puss/E
2009-03-20 @ 12:57:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Jag tror jag håller på att svimma, jag är så fruktansvärt trött! Började 8.45 och det var pang på direkt, egentligen bestämdes det att vi skulle till Polhem men det blev ingenting av det, sedan så började vi med annat, så som att skriva ut en massa papper. Vi skulle också ha fått tag på video-kameran men nejnejnej, den fick vi först EFTER luch vilken sabbade en del och vi hade egentligen tre filmingar att göra, men hann bara med en eftersom jag kunde inte prata, hur hemskt det än låter så är det jättesant. Men det får gå som det går, finns två som man skulle kunna använda och vi får se hur det blir med hela saken. Håll tummen och hoppas på det bästa! Efter det så skulle vår idrott börja klockan 14.15 och vi var där i tid, ombytta och taggade för spinningen. Idag var det en heljobbigt pass, men man känner sig helt ren i kroppen och det är skönt! DOCK var vädret kanon och det tackar vi för, hoppas nu bara att de håller i sig!

Sen gick jag och Vicki runt och kollade lite grejjer, och jag hittade ett par skor som jag ville ha så jag och min mor åkte till Nova Lund och införskaffade dessa skorna samt en tröja. Lite shopping sitter aldrig fel mitt i en stressig vecka sådär. TUMMEN UPP för den!
Puss/E
2009-03-19 @ 21:00:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Och allting känns som det är på topp, riktigt nöjd!

I morse fixades praktikplatsen som jag länge har gått och gruvat mig över för att fixa. ÄNTLIGEN och det blir på ett hotell i Lund under veckorna 22-23. Det ser jag fram emot och nu har jag ingenting jag behöver gå runt och fundera över. Det är också lite skönt att det börjar närma sig helg igen och denna helg ska bli mysig. Göteborg med tjejerna med en massa smått och gott, dock är tiderna som dom är men vad ska man göra åt den saken?

Idag har vart riktigt lyckad, nationellt prov och de gick superbra. Man är ju alltid lite nervös i början så när jag och Vicki började prata så blev det en del "ehhh, öhhhh, assåååå" men det släppte efter bara någon minut. Sedan så fortsatte vi med vårat projekt som heter "Tummen upp" och idag blev vi klara med en hel del. Meningen med detta är att vi ska försöka få samhället att engagera sig mer för miljön och det kan nog gå bra! Det kommer presenteras nästa torsdag och det ska bli jättespännande att få delta i denna tävling som faktist berör hela Sverige och se var man hamnar.
Imorgon ska vi fortsätta, filma lite, ringa lite etc.
Sen så ska min katt få sina stygn borttagna också, nu har hon gått på penicillin sedan i måndags och det stinker verkligen av den penicillin pastan som hon går runt med. Det är riktigt jobbigt, men nödvändigt. Hoppas bara det går bra!

Haha roligast idag är ändå att Miley Cyrus skulle ha slagit sin pojkvän Justin. Helt absurt, hon bara viftade till honom på armen och då kallas det plötsligt att slå. Orsaken var att det var en tjej som hade kommit fram och ville ha bild först med Miley sedan med hennes pojkvän Justin. Miley säger även lite skämtsamt : You got that on tape? och så ler hon stort.
Man undrar ju..

PUSS/E
2009-03-18 @ 15:53:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag

Jag håller på att smälla av, är helt jättetrött och jag kan lova att ikväll blir det en tidig kväll! Jag som hade satt upp som mål att sova x antal timmar per natt, nänä det klarade jag självklart inte men det ska jag faktiskt klara av att göra ändå.

Skoldagen idag var jättehektisk, phu .. började 8.45 och då var det dax att hämta en kamera för att börja filma. vi var runt i hela Lund, först volvo sedan fordonstekniska. Men det gick bra, vi har bara en liten del kvar av filmen nu, det är skönt. Sedan så hade jag mitt italienskaprov och det gick som de gick.. jag skrev det mesta men fick hjärnsläpp när jag kom till direktioner osv fy. Hoppas bara att det blir ett bra resultat det är det enda jag egentligen bryr mig om haha.


Till helgen blir det till att färga mitt hår och jag är oerhört förväntansfull faktist, ska bli skönt att "gå emot ljusare tider". Dom flesta brukar ju bli ljusare i håret runt våren och sommaren och jag är absolut inget undantag! Jag tycker verkligen om att experimentera med både hår och klädstilar, det är much joy när det gäller sådant och jag ger detta tummen upp.

Apropå tummen upp så är det så vårat secret project heter ;) Och idag är jag mer än glad eftersom det har vart 8 grader ute idag och vi går mot varmare tider, jippie! Sen mot helgen så blir det helt plötsligt -3 grader istället och sånt tycker vi ju inte om. Menmen, lucky us som åker till Göteborg och har ungefär samma väder och inte dessa minusgrader!


Veckans ordspråk är föressten:

Det man måste göra kan man i regel göra / Elanor Roosevelt

Puss/E

2009-03-17 @ 17:39:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Dagarna känns bara längre och längre, det är hemskt! Temaveckan är dock igång, vi har spånat på en massa bra idéer riktigt bra! Och imorgon har jag ett italienska prov sen är det nationella muntliga på onsdag. Jag sätter tummen uppåt! Hela denna vecka kommer vara stress stress men ja, en stressig vecka följs av en mysig helg. Göteborg klockan 07.00 på Lördag! Längesedan jag var där faktiskt, ska bli spännande faktist skönt folk, och man hoppas att det blir som det var i Stockholm!

Idag pratade vi också ihop oss om hur vi ska bo i Sälen, man får gåshud när man tänker på det! Det är någonting som jag verkligen ser fram emot, vi är 8 tjejer som kommer bo tillsammans, vi får se hur det går men vi hoppas att det går som vi har planerat. För våra planer är icke dåliga!
Sen var min katt hos vetrinären idag igen, hon skulle plocka stygn, men hon har fått en buckla på magen och jag blev jätteorolig. Det visade sig vara att hon hade slickat på såret som hon fick när dom opererade och nu äter hon istället penicillin .. den stackaren!

Någonting annat som jag har tänkt på också är att när jag loggade in på min msn idag, och skulle ta upp den ruta, ni vet windows live messenger "today" där nyheter och sådant står, så kom där upp en bild på Anna Nicole Smith. Jisses, tjejen dog 2007 av en överdos och i Media skrevs det om henne hela tiden och det blev en himla uppståndelse.
Men nu, två år senare så har dom flesta glömt om henne. Jag har nästan gjort det! Vad hemskt det är, men någonting som är ännu värre är att TVÅ år senare så står hennes ex pojkvän Howard K. Stern och de två läkarna Dr Eroshevich och Dr Kapoor åtalade för att ha skrivit ut mediciner som räknades som droger till Anna. Det är faktiskt alldeles för sent, det borde ha hänt för redan två år sedan! Shame. Till minne av ANS som dog för exakt två år sedan på Söndag



För dom som inte visste så är det vårdagsjämning på fredag, jag ler bara jag hör ordet!

Puss/E
2009-03-16 @ 18:25:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Sun" day

Åh vilket jäkla väder det är utanför, jag hatar det!
Inte är det bättre att jag vaknade för ca en halvtimme sedan heller, riktigt illa. Kvällen igår var galen.. men bra! I förrgår kollade vi en massa filmer, myspys faktiskt! Sånt gillar vi

Nu väntar två veckors temaarbete om klimatkampen i både Sverige och internationellt och dom flesta gymnasieeleverna från norr till söder kommer att delta av vad jag har förstått (www.klimatkampen.se) Får se hur det går! Lite spännande ska det bli. Sen nästa helg åker skolan till göteborg för att gå på turism mässan som är en av de största mässorna i hela Sverige. Det ska bli en lite rolig upplevelse! Veckan därefter blir rolig på onsdagen och bilder kommer då upp sen på lördagen åker vi till Sälen, jag missar min bästa kompis födelsedagsfest. Sånt gillar vi inte! Men det får göras om i sommar istället!

Justnu sitter jag och lyssnar på Beyonce's låt Halo, love it! Den väcker många känslor!
Puss på/E
2009-03-15 @ 18:07:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Igår kom jag hem från Stockholm. Jag har haft en underbar tid där, och tack alla som förgyllde vardagen när jag var där. Ni är bäst!  Fredagen var en mysig kväll med film, lördagen så var det fiesta hos min faster sedan så blev det utgång.
  
På söndagen så åkte jag hem till min far och träffade mina småsyskon och den söta nya hunden vid namn maja.
På bilden så är den lilla till höger och den äldre hunden av samma ras (Shi-Tzu) till vänster.
Helt underbar ras och båda hundarna är riktigt mysiga. Där var jag och åt mat, kollade på "hajar som hajar" med lilla Hugo och Agnes och sedan åkte jag tillbaka till haninge igen. På måndagen så träffade jag Linda och Carolina för att fika, sedan så tog vi oss upp mot hötorget och träffade Joanna och så fikade vi igen. Mysigt värre. Lite shopping blev det också sen åkte jag hem och sov. På tisdagen efter att jag hade packat klart så åkte jag och träffade Kim i Tyresö, hade även turen att stöta på en annan vän som också följde med på våran tisdags- fika och tjejsnack. Klockan blev rätt mycket så morfar kom och hämtade upp mig så åkte vi direkt till bromma. Kom till Sturup runt 20 över 8 och sedan blev det bara till att åka hem och börja packa upp, men jag orkade inte packa upp allting så jag borde väll egentligen göra det strax för att hela rummet inte ska bli kaosaktigt.
Skolan idag började 8.45 och vi fick sluta tidigare, riktigt skönt! Ännu skönare är att de snart är helg, och det är två veckor till göteborg, och tre veckor till Sälen. Tummen upp! Sen räknade jag också ut att det är 63 skoldagar kvar och det är ju inte sådär jättemycket! Sen har vi prao två veckor också, can't wait!
Puss/E

2009-03-11 @ 14:12:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag!

Igår kom man tillbaka hem, riktigt efterlängtat! Efter en lång dag kändes det inte som om att man skulle orka gå ut så kvällen blev "mamma mia" kväll med en massa gott och snack! Idag däremot blir vilt, först så blir det till att åka till faster och gå på "80års-fest" haha (dom fyller 80 tillsammans) och där ska jag träffa kimpen. Jätteskönt! Därefter så blir det till att fira Linda, en dag för sent menmen, what to do?
Nu så ska jag göra mig iordning mucho snabbt för att åka till haninge centrum och skaffa lite saker som jag behöver till ikväll!
Take care you people. E is bot!
Puss/E
2009-03-07 @ 12:23:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Toooorsdag!

En dag till helg, så skönt. Dagen har inte vart alltför jobbig faktiskt. Och imorgon åker jag, äntligen ska jag få åka hem. Det var så längesedan att man börjar kalla Lund för "hemma". Linda fyller 18, ska bli så roligt att se henne och fira hennes stora dag. För man fyller ju bara 18 en gång och varför inte göra det stort?! Dock ska det bli jobbigt att hämta hem kisse idag .. haha vad hemskt. Men det ska bli roligt att hon kommer hem, och hon har inte vart borta mer än några timmar men det känns verkligen, det blir så tomt!
Puss/E
2009-03-05 @ 15:01:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Två dagar till helg, som blir en lång helg! Är klar med de flesta arbetena i skolan och jag är jättenöjd med det eftersom då kan jag ta det lugnt med pluggandet i helgen. Hoppas verkligen att jag kan åka upp och fira min bästa vän! Dagarna känns bara längre och längre och jag kan inte ta mig upp på morgonen. Det är helt sjuk så trött jag är, kanske beror det på vädret.

Såhär ser vädret ut i Lund idag och typ alla andra dagar också.

Mycket tråkigt faktist, men sommaren smyger sig närmare och närmare på. Det känns att det snart är sommar! Två veckor tills göteborg och idag gjordes rummen klara för den resan, veckan efter blir det att åka till sälen och det har jag sett fram emot hela höst-terminen haha! Praktikplats måste också fixas. Jag tycker faktist inte om att praktisera.. Så jag hoppas jag kommer på något bra ställe. Helst hade jag velat praktisera utomlands eftersom vi går en sådan utbildning där man kan göra det. Och redan när vi började i höstas så var en praktikplats i Grekland fixad, men det visade sig att man inte fick praktisera utomlands det första året. Riktigt surt! Men man kan inte hänga läpp för det inte .. Nu blir det till att plugga turism och italienska. Och imorgon ska min kisse till sjukan, illa!
Puss/E
2009-03-04 @ 14:59:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Finns inte så mycket att säga faktist. Är jättetrött efter en hemskt lång dag. Hade miljörådsmöte som gick jättebra, längtar till helgen :D:D
Puss/E
2009-03-04 @ 14:51:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Det är redan måndag, och måndagen är slut. Så skönt, bara fyra dagar kvar haha. Rätt lång dag idag, men morgondagen blir ännu värre, börjar kvart i 9 och slutar 16.15. Då har vi en förberedelse inför nationellaprovet i engelska (muntligt) och sen på eftermiddagen så har jag och Caroline miljörådsmöte (y) Inget att hurra för faktist! Har dock gjort klar en naturkunskapsinlämning och håller nu på med en medeltidsnovell. Båda ska vara inne nästa vecka, och sedan har vi ett turismprov samma dag som detta då ska vara inne. Veckorna framöver blir nog riktigt hektiska, är dock ledig måndag& tisdag v.11, mucho skönt! Sen åker vi till göteborg den 21a och sälen den 28e och kanske så åker jag till Stockholm och firar min Lindis i helgen om jag har jättetur! Hoppashoppas. Efter dagens pluggande så har vi fortfarande filmerna från helgen hemma, och jag tänkte spana på "humor från tv4" haha, jag bara älskar parlamentet ..
Puss/E

2009-03-02 @ 18:36:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Usch, vilken hemsk känsla .. söndag igen .. Veckan har gått alldeles för fort! Man kommer alltid på någonting som man har glömt gjort på söndagar och man får världens panik.
Helgen har vart bra, alltså ingenting att gnälla på. Men vissa saker kunde ha vart annorlunda.
Lördag- Söndag var toppen, film och allmänt mys. :*
Nu i veckan blir det till att fixa prao-plats någonstans i närheten, och om jag har tur så blir det hem på fredag, hoppashoppas! Detta går snart överstyr ..
Nu är det Beck på tv4 som gäller, jippe kay-jay mf!

        
PUSS/E
2009-03-01 @ 20:19:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0