Thanks god it's friday

Även om jag har sagt att jag längtar till fredagar så var denna inte sådär jättespeciell. Givetvis är fredagar sköna, men jag som icke har något tålamod att göra något sitter och skakar efetrsom jag vill göra någonting. Hemskt är det! Dock har dagen vart solig och bra. 
Dock inträffade ett problem. Jag skulle ha fått mina pengar idag och skulle gå och införskaffa mig en underbar topp. men nejnejnej. Då ringde mormor och jag fick det jag ville. Helt toppen, 5 minuter bara. Love it eftersom nu har jag det jag behöver
Är alldeles för trött för att säga mer, imorgon blir det att åka in till malmö med Ewelina. Myspys!

PUSS/E
2009-05-29 @ 23:51:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bättre sent än aldrig!

Det är ett motto som jag tycker är väldigt bra, bättre sent än aldrig! Och det är just vad detta blogginlägg blir. Klockan är för närvarande 23.50 och jag borde ha legat i säng för längesedan. Men jag fastnade framför tv:n när mamma ändå var borta. Bröllopsfixaren hette filmen, underbar! Jennifer Lopez och Matthew Mc Conaughey möter varandra och blir kära. Jag vet inte vad det är men jag har verkligen börjat rådigga dessa lovemovies! Aja, hur som så kom mamma hem för en liten stund sedan ändå och vi satte oss och pratade, jag är alltid hyperpigg på kvällarna/nätterna men det är ju inte hon!

Dagen har vart UNDERBAR. Började vid 8 men eftersom jag inte hade ätit frukost så fick jag äta den på praktiken. Hur gulligt som helst. Så som igår så var hotellet fullbokat idag också, så det var en del att göra. Men med tre personer så går det ändå rätt fort! Det är nästan läskigt hur fort tiden går när man har roligt. Sen att jobba med två underbara människor gör saken ännu bättre! Sen fick jag åka och hämta lunchen och köpa en blomma och frukost till någon som ska ha gröt imorgon. Idag blev det kyckling och efter maten satt vi och pratade en massa. Övertrevligt faktiskt. Sen var de inte alls så mycket kvar, eller ingenting egentligen. Så jag fick göra fakturor och skriva morgondagens frukostlista och så kollade vi igenom mina praopapper som skulle ha vart inne för länge sedan. Här gäller även mottot : bättre sent än aldrig!
Sen så ville jag plugga lite inför italienskaprovet som jag ville skriva idag och för en gångs skull fick jag hjälp. Jag blev förhörd av min handledare och det hjälpte mig jättemycket. Hon gav mig en massa tips och så. Sen åkte jag till skolan, och på väg till skolan ringde Davve och frågade om jag skulle med till Malmö. Och eftersom Italienskaprovet var de sista provet så tänkte jag att det kunde jag göra. Så jag skrev provet, kände mig relativt säker. Speciellt glad efter igår när jag fick reda på att jag fick VG i Naturkunskap som inte alls är mitt starkaste ämne .. Toppat! Sen så åkte vi in till Malmö och de var ändå skönt att göra något. För jag har inte gjort annat än pluggat och jobbat på senaste tiden. Massa nya ställen jag såg också, härligt!

Love life right now


PUSS/E
2009-05-28 @ 00:02:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yes sir!

Oh idag har ju vart mer än underbart! Kom till praktiken vid 8 och drack lite kaffe eftersom Ana redan hade hunnit delat ut de första brickorna. Jag delade ut frukosten kvart över. Sen satt vi och pratade lite och kollade igenom vad som skulle göras under dagen. Sen kom en kille vid namn Pablo som skulle hjälpa till eftersom alla rum var upptagna, så efter det så städade vi och bytte alla sängkläder. Helt plötsligt var klockan runt 11 och då gick vi iväg och hämtade mat och jag åt en jättegod sallad från gräddhyllan, smask! Sen kom jag tillbaka så åt vi lunch, och Ana stannade då kvar på gräddhyllan eftersom dom behövde hjälp där. Sen var de inte alls så mycket kvar att göra, lite småplock sådär. Då blev det bestämt att jag kunde lika gärna gå hem så jag skulle slippa att sitta och häcka så jag gick hem runt 20 i ett. Inte helt fel kan jag ju säga!

När jag kom ner vid bussarna så kom min buss precis så jag hoppade på den och var hemma 8 minuter senare. Väl hemma så gick jag ut och satte mig i min underbara solstol och somnade. Hur bra kan inte livet vara ibland?! Och nu sitter jag då här, lyssnar på lite Nickelback och har det allmänt skönt och ser fram emot helgen! 

                  
                         Jag kan ju säga som så, att två veckor på Ahlström kommer att bli mer än wonderful. Yessir! 
    


PUSS/E
2009-05-26 @ 17:02:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Back to reality

Nu har heeela långa långhelgen gått. Och det är ändå lite skönt, för man spver bort så hemskt mycket tid när man bara är ledig! Helgen i sig har vart bra faktiskt. Fredag-Lördag var jag hos min käre Emilia (för första gången med min lugg utsläppt!)och sedan blev det att åka in till malmö. Lite mysigt faktiskt, på igår så gjorde jag inte ett dugg. Pluggade ytterst lite, kunde ha pluggat mer .. menmen what to do? På kvällen var det dock jobb så lite gjorde jag trots allt! Jobbet gick hyfsat, trött efter helgens bravader. Sen var de bara att åka hem och så hade jag helt glömt bort att Click gick .. hemskt. Men jag fastnade vid tv:n och helt plötsligt så hade tiden bara sprungit iväg. Kom i säng vid halv 12 så det var ingen större fara.

Idag var även min första praktikdag och den gick som smort. Tiden bara rann iväg och tjejen som är min handledare är underbar. Vi skrattade och hade oss samtidigt som jag lärde mig en massa. Tummen upp! Lunchen blev att åka till Gräddhyllan och få mat samt att prata lite med Nikki också. Det är lite småroligt att ha classmates nära! Två veckor framöver, fy vad härligt. Inga läxor, ingenting. Bara bra, och det ser jag fram emot!
Puss/E
2009-05-25 @ 14:41:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Långhelgen

Nu är det såhär att jag har lätt att bli förvirrad, och mycket riktigt. Så var det igår! Jag hade inte riktigt tänkt så långt att torsdag och fredag var lediga dagar. Så precis som vanligt ställde jag klockan på 06.00 och gick upp halv sju. Började göra mig iordning efter en natt med många läskiga drömmar och allt kändes ändå rätt bra. Förkylningen som jag åkte på att börjat avta och sedan när min mor kom upp så kom jag på att just ja, ledig dag. Jag hade alltså kunnat sova ett par fler timmar. Usch vad hemskt, varför måste det vara så krångligt för? Hur som så var det ganska lugnt ändå, var rätt utvilad. Sedan klädde jag på mig och kom på att det var ju faktiskt en massa saker jag var tvungen att ha.. som tur var så hade nova lund öppet fån 11-17 så jag och mor begav oss dit. Självklart fick jag köra! Det är så skönt att kunna göra det, dock är det sex månader kvar till körkortet men jag är ändå på god väg! Härligt.
Nova är ju inte så stort men man kan ändå hitta en massa saker och alltid så springer man på någon som man känner och inte var de något undantag igår. Ewelina var där med sin lillebror och vi har inte setts nu på ett tag så det kändes mycket skönt att träffa henne. Och för att återigen säga att jag är förvirrad så såg jag en kille som var så oerhört lik en killkompis till mig att det var nästan läskigt. Jag tänkte nästan gå fram men hann stoppa mig själv sekunden strax innan. Tur var väll det eftersom han stod med sin fru och sina två barn .. Hade blivit en konstig stämning där haha
Hur som så såg jag ut lite tröjor och skor, vi hade inte riktigt den tiden att springa runt så länge. Så det blev två par shorts, hårfärg och lite annat pick&plock.

Shorts från H&M finns i flera färger. Hårfärg från Kicks


Sen kom vi hem och till min stora förvåning så gick min favoritfilm Alfie på tv. Good vad jag älskar den filmen! Har sett den nästan 100 gånger om. Och egentligen så är den ju inte så bra, den har en halvbra handling och halvbra skådisar. Så jag vet egentligen inte vad som är speciellt med den men den är verkligen älskvärd. Att se en man gråta får en att få småtårar i ögonen .. haha usch vad hemskt!
Efter filmen så högg jag tag i datorn och spanade runt lite, as usual så var det inget spännande så jag kollade tv tablån. Då var det två "helt okej" filmer som gick på kvällen, Dirty Dancing 2 och Du jag& Dupree. Har sett båda men det fanns ju ingenting annat, så jag valde att kolla två filmer samtidigt. Det är svårt, men det går. När den ena har paus så kollar man på den andra osv. Till detta så blev det torsdags snacks i form av:



Alltså hade jag en lugn torsdag, och idag har jag inte heller gjort så mycket. Vaknade, hade fått mina kläder strukna, målade både tå och fingernaglar, läste lite italienska och lite chic. Så nu sitter jag och väntar på att mami ska komma hem så hon kan färga mitt hår och sedan är det fix som gäller. Hoppas på en bra kväll.
God it's good with långhelger!
PUSS/E
2009-05-22 @ 15:41:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fy och fasa

Onsdag och idag har jag gått min sista dag i skolan innan praktiken och efter praktiken så har vi inga riktiga skoldagar. Oh vad nöjd jag är! Dock är jag inte lika glad för att jag har blivit sjuk .. Jag hatar att vara sjuk, det är hemskt. Men jag gick från skolan direkt efter lunchen och hoppade direkt i säng. Jag har alltså sovit hela dagen och sen kom mami hem med den nya tidningen från chic och godis och cola. Feber är aldrig bra .. När jag vaknade så har jag inte gjort så mycket alls och nu är det sex and the city time, I love it. Imorgon är de ledigt och jag tror inte jag kommer göra så mycket faktiskt .. bara ta det lugnt, äta en massa ipren och dricka te och multivitamindrycker för att bli frisk. Hoppas det blir bättre faktiskt! Tidigare (när jag var yngre) så tyckte jag det var skönt att bli sjuk men konstigt nog gör jag inte det längre. Hellre är jag frisk och kan göra en massa olika saker än att ligga hemma och må pyton. Är det bara jag eller finns det flera som håller med mig?
Sen har jag också suttit och tänkt på mitt hår.. jag vet inte vad jag ska göra med det. om jag ska fortsätta att bli ljus eller om jag ska vara brunhårig eller mörkt brunhårig. Ett riktigt svårt val. Det vanligaste svaret man får är : Lila, grönt eller rosa. Men hur rimligt är det egentligen? haha man undrar ju vad folk tänker på. Titta bara på Jamie Lee Curtis när hon hade en rosa peruk under en festival för inte så länge sedan .. galet!

Kruttant till max, kanske man borde testa! haha
Puss/E
2009-05-20 @ 22:50:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vet varken in eller ut!

Idag är det tisdag,och det är endast EN dag kvar i skolan innan praktik. En dag innan man slipper ha läxor på månader! Så skönt, men ändå får jag inte tiden att räcka till! Det är galet, pluggtid finns där ingen eftersom jag går på en "kurs" emellan 17.00-21.00. När jag kommer hem hugger jag in i plugget men tycks inte komma någonvart, det är ju lite jobbigt men förhoppningsvis blir det bättre. Det jag önskar nu är jag inte kommer behöva jobba tidiga mornar nu på praktiken. Fyfy!

Nu sitter jag iallafall här, har en några minuter kvar innan lunch och jag väntar på Heidrun. Vi har skrivit nationella prov i matematik (del2) och Heidrun skickade precis världens godaste godispåse. Isländskt godis, jaja! Tummen upp för den faktiskt! Sen så har vi mys på historialektionen och våran religionslärare är inte här så vi får se hur eftermiddagen ser ut. Jag ska iallafall försöka lämna in papprena idag!
Wish me luck
PUSS/E

2009-05-19 @ 11:16:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


What a day

Jisses vad min mage pirrar. Jag vet egentligen inte vad det är! Fy och fasa vad jag hatar sånt.
Idag har jag sovmorgon så jag börjar 10.15 istället för 8.45, det är riktigt skönt eftersom man har börjat 8.45 varje dag nu. Jag är ingen morgonmänniska i veckodagarna så det är skönt att börja senare.
Dagen börjar med turism och genomgång av de jäkla provet som vi har på onsdag som jag ärligt talat inte förstår ett dugg av. Sedan så har vi naturkunskap, och där är det redovisning. Ska bli lite kul eftersom vi har haft kul när vi gjorde arbetet. Efter det har vi svenska och sen slutar jag, och jag måste hinna skriva mitt italienskaprov och lämna in papper för praktiken också, jag vet inte hur min vecka ska kunna gå ihop med allt jag behöver göra. Dessutom, mitt i allt så ska jag och Heidrun baka inför klassmys imorgon, och den tiden har jag inte. Vet inte hur det kommer gå?!

Nu sitter jag här och väntar på Vicki som kommer till mig nu om bara några minuter för att babbla strunt och så har vi sällskap till skolan sen. Mysigt värre!

Igår så var de en jättelugn dag, massa plugg och sedan på kvällen så gick "The Guru" på tv, jag har sett den ett par gånger. Men jag tycker ändå den är rätt rolig. Eller han är rolig det är nog mest det jag kollar på. Innan dess så kollade jag och min äldsta lillebror på Wipeout på kanal5, det var nån sån special och herre mig ge vad vi skrattade!


Hur roligt ser inte det ut? haha
Take Care
Puss/E

2009-05-18 @ 09:15:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Love life

Åh det är söndag och jag känner mig riktigt på hugget. För en gångs skull! Jag klev ur sängen vid nio idag och satte mig direkt med det resterande plugget. Naturkunskapen är näst intill klar (oh vilken lättnad) hade den oturen att hälften av arbetet hade försvunnit så jag var tvungen att skriva om den delen, men det gick ändå bra! Sedan var det bara att hugga in i Turismen som vi har prov i nu i veckan, inte världens bästa men anyway. Nu sitter jag här, mellan varven lyssnar jag  musik/ sitter vid datorn och den andra delen så pluggar jag italiska OCH matematik. Jag måste erkänna det, känner mig som superwoman idag! Kanske är det bara det att jag har absolut inte gjort någonting annat än att lata mig den tidigare delen av helgen, who knows? Inte jag! Skönt iallafall, samtidigt som jag gör detta så försöker jag också hitta en bra vägbeskrivning in till min praktik och så ska jag planera min vecka också .. Det är mycket att tänka på nu, sista veckan .. jisses vad tiden har gått fort. Ett år .. det har gått så snabbt, sedan har det också vart ett mycket lärorikt och kul år och jag måste säga att de är det bästa året på länge och två år till med nyfunna vänskaper. Det sitter inte fel!

Helgen i sig var underbar, efter skolan i fredags mötte jag upp Linus och han skulle köpa lite skor och solglasögon och så, och den jäkeln åker bort imorgon. Lucky him! Sen så åkte jag hem och la mig på soffan och somnade snabbt som bara den! Det trodde jag inte, men jag blir alltid trött när det är mycket att göra .. Sen efter de vaknade jag och åt och bestämde mig för att jag skulle åka hela vägen ut till höör för att träffa upp min käre Vicki. Jag kom dit vid halv nio och vi började med att prata och sådär, gick till hennes pojkväns kompis så var vi där hela kvällen. Helgalen kväll, men ack så trevlig! Det skulle jag absolut kunna tänka mig att göra om haha, dock inte dagen efter. Eftersom våra kläder var blöta sedan tidigare på kvällen så fick jag låna ett par shortsliknande saker haha, och så skulle jag ta mig hem också .. allt var eländigt men tack och lov så skulle vicki in till Malmö och jag fick skjuts av henne och hennes mor. Kärlek till dom! Kom hem, och jag kom ändå hem vid 8 på en lördagmorgon (!) och där sitter min mamma och lillebror. Min lillebror är tre år och sover max fem timmar per natt .. Fy vad jobbigt. Pigg som bara den var han och jag var jättetrött eftersom det blev inte så mycket sova. Hur som så tog jag bussen ner till centralen för att hämta min cykel (planen var egentligen att jag skulle ta tåget från höör vid 00.45) men icke! Kom ner till centralen och allt var frid och fröjd, jättetrött begav jag mig hemåt och tog plats i soffan och somnade och sov till klockan fem. Helt underbart!
          


Sen var det bara att gå upp, duscha, käka och sedan tillbaka i soffan för att kolla två American Pie-filmer. Först var det Bandcamp som är hysteriskt rolig, som sedan följdes av The naked mile som inte är fullt lika rolig, det är mer "kärlek" i den.
Och goddamn vad Ross Thomas är snygg


Efter att dessa filmer var slut så hade jag en massa överskottsenergi i kroppen och slog över till Svt där Eurovision 2009 gick. Även om jag inte hade följt hela, och inte hört alla låtarna så kan jag inte säga att jag tycker att rätt låt vann. Han var duktig, det var han, men det är inte riktigt "min stil" av låtval. Jag kan inte heller säga att Malenas låt skulle vinna, men som boende i Sverige så hoppas man ju alltid att det vinner. Arash som också är Svensk,men tävlade för Azerbaijan hade en lite härlig låt också. Menmen, man ska väll vara glad för att ett skandinaviskt land vann och inte något avlägset i tomma intet!
Vad tycker du? Vann rätt låt?

PUSS/E
2009-05-17 @ 13:45:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag hela veckan jappjapp

Äntligen är det fredag, den dagen jag längtar som mest till, alltid! Så skönt det är, helgen i sig känns som om den kan bli bra. Och efter en stressig vecka så kom helgen väl till pass! Dessutom har jag VG i bild så då blev jag extra mycket glad (speciellt eftersom jag inte är den bästa tecknaren som finns) 
 Ikväll blir det FÖRMODLIGEN en tripp till Höör och Vicki, men vi får se faktiskt, det är ändå en bit att åka .. Jag hoppas också att vädret håller i sig så man kan sola och bli en liten brunis redan innan sommaren, hade inte suttit fel tillsammans med någon härlig färg på bikinin!


PUSS/E
2009-05-15 @ 17:55:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


huvudet börjar vakna? japp!

Nu är klockan tillräckligt mycket och jag är riktigt på hugget. Historiaprovet imorse gick som smort! Jätteskönt, nu är det bara TRE prov kvar sedan är det prao och sommarlov, jag blir glad bara jag hör ordet :D Sitter nu i skolan och håller på med religion/matte arbetet. Lite segt och så, men jag har sällskap av två flickor vid namn Caroline och Vicki. Mer än mys!

Så sitter jag och kollar på gamla bilder och det väcker såna minnen. Ett år på turismgymnasiet har vart underbart!
               
Looooove it!
                       
PUSS/E
2009-05-14 @ 11:09:16 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ge mig en bra dag!

Klockan är alldeles för lite för att mitt huvud ska kunna fungera som det ska! Kom upp vid halv 7 idag, lite skönt att inte behöva stressa.

Lite nervös inför provet är jag, ca 45 minuter kvar innan jag börjar .. Inte har jag pluggat jättemycket heller, men jag hoppas att det går jättebra! Sen är dagen rätt lugn och vi har idott sista lektionen. Hoppas också att mitt ben orkar med det .. Jag hatar att känna att jag inte kan göra någonting men jaja, förhoppningsvis kommer det bättre tider!

Äldre bild, good days!

PUSS/E
2009-05-14 @ 07:56:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lilllördag?

Onsdag idag och allt känns som det är toppen faktiskt. Dock har jag det återkommande problemet med mitt ben som faktiskt stör mig! Hade ju egentligen bokat tid idag igen men det blev uppskjutet till den 29e när jag är på prao! Jippie kay jay liksom. Idag skrev vi även nationella prov i matematik och det kändes ändå relativt bra, hoppas bara på det bästa och så. Nu snart så kommer vi få information om hjärt och lungräddning, lite spännande haha!
För övrigt så har jag endast fyra prov kvar innan vi slutar skolan. Så underbart det är! Värmen börjar ju kännas ännu bättre nu och det är varmt men tidigare idag så var det jättehärligt väder, nu har det börjat avta vilket är lite synd. Dock sitter jag Heidrun och Mia kvar i skolan efter att våra lektioner har slutat. Så då kan det lika gärna vara lite dåligt väder tills i helgen när man ska ut och härja. Hoppas på en lyckad utgång efter förra helgen som var rätt seg och så! Sedan nästa vecka så är vi lediga på torsdagen. Ska bli sååå skönt, party mitt i veckan sitter aldrig fel!

Sen så pratade jag och min kära vännina om att vi ska fixa våra naglar till nästa vecka. Jag bara älskar det! Det är så underbart att ha fina naglar, och det gör en tjej mer kvinnlig också. Eller har jag fel?
Men oturligt nog så åker Linus till Cypern nu i veckan och vi får sitta i Sverige och häcka medans han blir jättebrun och får en massa värme. Avundsjuk till max kan man ju säga! Hoppas dock han får det trevligt

Inte ser det helt fel ut, ellerhur?!
have a nice day
PUSS/E

2009-05-13 @ 12:07:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdagar kan vara rätt bra!

Vaknade upp i tid, för en gångs skull (Y) Tankarna snurrade i mitt huvud, saker som : hur kommer det gå hos doktorn? hur kommer mina inlämningar se ut, kommer dom bli bra? har jag gjort alla uppgifter som ska ha gjorts? Hur ser mina senaste resultat ut? Vem kommer jag träffa idag?
Sådana frågor är vardag för mig, alltid. Oavsett tid och plats så är det sådana tankar som dyker upp. Och det är ändå rätt irriterande för man spänner sig hela tiden och är orolig för hur dagen kommer se ut, men å andra sidan så är det en lite bra sak eftersom då kan jag hela tiden vara steget före och kan förutspå ungefärg vad som kommer hända. Att bara ta det lugnt är egentligen inte min sak så det är ingenting jag tänker börja med heller. Att varva ner är någonting jag kan tänka mig att göra!

Dagen började ändå bra, med filmen "Brokeback Mountain" filmen i sig har väll en moralisk mening och den är relativt bra. Dock kan jag tycka att den är lite för mycket. Men det är någonting som man själv får tycka och tänka om. Vad tycker du?


Sedan efter den engelskalektionen så hade vi samhällskunskap, där vi också ser på en film. "Cinderella man" enligt mig är det en underbar film och jag är riktigt ledsen att jag missade den eftersom jag var hos doktorn.
Äntligen var dagen inne, klockan 10.00 idag så var jag och min mor uppe på vårdcentralen för att verkligen gå till botten med vad som är fel på mitt ben. Sjukgymnasten kunde inte SE något fel, men hon kände något som är som en knöl på mitt skenben och det är den "knölen" som jag har gått runt och vart orolig för ett bra tag nu. Både höger fot ben och knä har vart oerhört smärtsamt mycket länge. Hur som så kunde hon som sagt känna knölen och tog dit sin kollega som också kollade och sa samma sak. Tillslut kom en tredje kvinna in och började dra och klämma på mitt ben, det blev rätt långtråkigt efter ett tag men dom bestämde sig för att jag skulle få åka till det stora sjukhuset och röntga. Men innan det skulle ske så var jag tvungen att ta blodprover (!) jag hatar det, verkligen. Även om jag är piercad och så, så måste jag säga att smärtan är olidlig! Jag höll helt seriöst på att dö, det är verkligen obehagligt. Sedan åkte vi och röntgade min fot, och det gick faktiskt snabbt. Sedan var det lunchtime, och tillbaka till skolan. Lite jobbigt att åka ovetande där ifrån igen men jag har en tid imorgon klockan 14.00 igen. När jag sitter på min näst sista lektion så får jag ett sms av mamma där det står att det varken är en skelletskada eller någon cysta eller något annat av alla spekulantioner som jag och vänner har haft. Däremot kan det vara en blodutgjutning framkallat av slag eller spark. Vilket jag inte har vart med om på länge alls. Alltså måste denna skada vara från förut vilket är helt sjukt eftersom jag har haft ont så kort tid om man jämför med när skadan kan ha blivit till! Men ändå så måste jag säga att personalen idag har verkligen ansträngt sig och allting har gått mycket fort. Helt underbart!

Efter skolan så åkte jag till en vän och babblade lite gojja och så, mycket trevligt! Sådant tycker vi om, och eftersom jag saknar henne som jag vet inte vad så är det skönt att umgås och prata lite. har vi tur så kommer vi ses i helgen också! Efter att jag hade vart hos min vän så åkte jag och träffade en annan vän som också var supermysigt!

MEN usch imorgon väntar nationella i matte, fy och fasa. Måste hugga in i det sista plugget nu och hoppas på det bästa!
Wish me luck
PUSS/E
2009-05-12 @ 21:31:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag och ibland känns det lite jobbigt!

Det är måndag och idag har jag vart hemma pga olika anledningar. Lite jobbigt, men anyway, jag har försökt plugga så gott det går och jag kom ändå en bit på vägen men fy vad jobbigt det är med religionskunskap och matematik i massor. Man tröttnar ju så snabbt! Sedan så måste säga ett litet tack till min mormor som skrev en liten halvrolig kommentar i inlägget innan, mormor är en riktig bloggläserska och I love it haha!

jag har tidigare sagt att jag skulle kolla upp mitt ben idag, tyvärr fanns det ingen tid hos sjukgymnasten idag så det blir av imorgon klockan 10.00 och jag hoppas verkligen inte att det är någonting allvarligt. För när jag är frisk igen så har jag lovat mig själv att göra så många många olika saker som jag har längtat efter att göra nu. Jag håller tummen för mig själv! Sedan efter den långa skoldagen imorgon (8.45-16.00) så ska jag på en intervju och det håller jag också tummen för att det går bra. Har sett fram emot detta!

Något som jag också hade sett fram emot var gårdagen när Djurgårdens IF mötte Malmö FF på malmös nya arena och jag hade sagt till så många att det skulle gå så bra för djurgården men ack så fel jag hade. Matchen slutade 1-2 och jag fick en jätteledsen min medans malmöpacket sitter med sina stora hånflin! Usch, detta kommer förfölja mig länge ..

Slutligen, men inte minst så säger jag Vila i Frid Göran och skänker samtidigt en tanke till min farmor. Tänker på dig jätte-mycket! Och jag saknar alla mina nära och kära i Stockholm!  Life is tough sometimes :( 
 

           
PUSS/E



 

2009-05-11 @ 21:06:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Det är söndag och solen skiner, inte trodde jag att solen skulle skina alls under denna helg efter förra veckans hemska väder men ack så fel jag hade. Det är ju perfekt att det är så bra väder, hoppas nu verkligen att det håller i sig! Dock har min helg vart mindre bra eftersom mitt ben är så pass illa som det är .. tack och lov så ska jag iväg och kolla det imorgon och hoppas verkligen inte att det är någonting allvarligt. För som det är nu så kan man knappt gå på benet och det var en pärs att gå runt på stan i fredags. Men vi satte oss på ett mysigt café vid namn Grafitti Cafe och tog de lugnt och pratade om en massa roliga saker. Att ta upp gamla minnen är alltid roligt!

Nu är det ju som så att det bara är två veckor kvar av skolgången, sedan blir det till att gå ut på praktik. Det ska bli jättespännande! Två veckor, sedan är det en relativt slapp vecka i skolan och sedan är det sommarlov! Tiden sedan förra sommaren har gått så otroligt fort, och nu sitter man och planerar sommaren och hösten när man ÄNTLIGEN fyller 18. Så som jag har längtat, och nu är tiden inne. Körkortsläsningen är i full gång och jag hoppas på att kunna få köra upp samma dag som jag fyller år. Det hade vart det mest optimala. Att bara skriva om det får mig att pirra i hela kroppen .. men det är riktigt synd att jag fyller år så sent som jag gör eftersom alla har nästan fyllt år redan känns det som, och jag får sitta och vänta ett halvår till innan det är min tur. Riktigt surt!

Sedan måste jag säga att Victoria "Posh" Beckham har gjort ett mycket bra arbete i Armanis underklädskollektion! Den som har missat den har verkligen missat någonting! Hon är jättevacker, och fröken Posh kommer inte kliva ur rampljuset på ett bra tag. Tummen upp för den!

Puss/E
2009-05-10 @ 18:14:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ojoj

Nu har alldeles för lång tid gått och min uppdatering är av det värsta slaget! Shame on me ..
Jag lovar att jags ka bli mycket bättre! Nästan en hel månad har gått sedan jag sist skrev ett inlägg och på en hel månad händer det en massa saker. Valborg har gått, oerhört många prov och härliga fester har gått jag har hunnit bli ljusare i håret och även klippt lugg. Nya vänskaper har hittats och jaa jag vet inte ens vart jag ska börja?!
Jag kan ju börja med att berätta hur veckorna efter sälen var, rent ut sagt så var dom förjävliga. Man ville bara komma tillbaka till sälen! Som tur var så kunde man hålla kontakten med dom som fortfarande var kvar där och dom fick kom med uppdateringar angående väder och hur mycket folk det var i backarna och så. Lovet efter Sälen var rätt slappt, skönt väder och mycket att göra så det tackade man för. Ingenting speciellt hände dock, dom två veckorna efter det var oerhört hektiska med massa plugg för prov, inlämningar och redovisningar. Sådant suckar vi för, men nu är det mesta gjort! Imorgon är det nationella i Engelska (läs&hör) sedan så hade jag Italienskaprov igår, samt Turismprovet i måndags. hell yes att det är över! Nu är det endast praktik och nationella i matematik som är kvar!
I slutet på den veckan så fyllde Anna 18 och på lördagen så var vi där och firade henne, riktigt lyckat! Och de tackar vi Anna för hehe! Ja, sedan har det inte hänt så mycket mer, valborg var riktigt härligt. Första gången jag har firat valborg i Lund kändes lite nytt och spännande. Hade hört att parken var full och faktiskt, den var fullproppad! Dock var vi inte där alls, utan vi var i Staffanstorp sedan åkte vi tillbaka till Lund och spenderade hela valborg i Lund. Mysigt värre! Sedan i söndags så tog vi en massa fina bilder som kommer upp, och jag hoppas ni gillar dom! OCH även att ni önskar mig lycka till a la mañana så att säga! 
                           
              
 


och sedan den jättesnygga bilden på mig och Heidrun tillsammans :

Enjoy, lyssnar på justnu
PUSS/E
2009-05-06 @ 15:29:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0