Ny vecka, nya tag!

Tiden går så fruktansvärt snabbt att det är sjukt ju! Känns som sommaren 09 är väldigt väldigt avlägsen samtidigt som det känns som om den var här igår! Det är läskigt, menmen .. snart är det nytt år och ännu mer nya tag! Det skall bli sjukt, nu är det enda som saknas ett körkort, jag vill bara ha det här nununu. Slippa bussen och det tramset!

Men nu kan jag inte sitta här och gnälla över att åka buss ..
Temaveckan är i full gång, sudan och dess konflikt, here we come. Detta skall gå bra, och jävligt massa bra skall det gå också! Tre veckors arbete, wow liksom. Lite paus blir det i helgen när jag åker heeeem ( ja jag kommer alltid kalla the huvudstad för hemma, för det är där jag är född, uppväxt och kan min sak) Det blir lite festa, lite umgås med familjen. Sånt som jag vill vara med om VARJE dag .. Nu är min familj rätt långt borta, har enbart mamma här i skåne. Bra går väll det, men ändå. Jag längtar till alla babeeees!

Nu får jag tacka för mig och hugga tag i hydropolitics: conflicts over water as a development constraint!

PUSS/E
2009-11-30 @ 22:05:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ah jippie!

Sheet det är första advent och jag sitter på jobbet, hur illa är inte det på en skala? Hur som kommer jag befinna mig här ett tag till samtidigt som man hör uppträdanden från stortorget här i lund där de sjunger om att "julen är här" osvosv .. helsegt. Men det är som sagt bara några timmar kvar, YES. Sen blir det hem och plugga matte, spännande söndag va?
Nä det skulle jag inte vilja påstå .. MENMEN jag ser fram emot nästa vecka när vi the theme-studies. (FN-tema) det är rätt spännande och det är inte samma lektioner utan vi har ett mer fritt schema! GÖTT MOS

Nä nu blir det workwork
PUSS/E

2009-11-29 @ 13:48:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ÅH

Ja det blir längre och längre mellan varven, lite illa men menmen! Det blev some troubles med internet när vi flyttade. Helsick, mitt i allt så pajjade min dator också .. Helt sugigt! Men sånt måste manta ibland, på sista tiden har det inte alls hänt sådär jättemycket faktiskt, mest chill. Lite fest, massa skola och så, men det är väll bra det också :) Har inte så mycket mer att skriva så jag bjuder på min älsklingslåt


ALICIA ÄR MIN GUD
PUSS/E
2009-11-28 @ 12:14:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sheeet

Tiden ba rinner iväg, jag dör, har hunnit bli 18 och allt. Grattis till mig i efterskott?:) Definitivt fan,nu spelar jag på högre nivåer japp. Inget gnöl, jag är superhappy för det!

Snart är det körkort. Men först måste internet börja funka konstant. Har vart utan internet i nästan 1½ vecka nu .. galet. Samma med tv:n nu går dom sisådär ... Men det är skönt.
Och nu på onsdag kommer italienaren, nämligen en flicka vid namn Veronica ..får se hur det går HA HA HA
PUSS/E
2009-11-15 @ 23:17:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ny dag ny allt

Jag orkar inte .. inget internet hemma. Nice nej? Dålig morgon,dålig dag, dålig allt... sheeet! PUSS
2009-11-05 @ 11:46:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shalalalalalong!


Efter en lyckad och bra helg med många glada miner tackar jag för lovet men känner inte att jag har någon lust att gå tillbaka till det "verkliga livet" skola imorgon .. jag dör. Men jag hoppas jag kan leva på denna vecka iallafall ett par veckor framöver. Det hade vart great! Födelsedag, julafton och nyår närmar sig med stora steg. Tyvärr har ingen snö kommit, men jag hoppas att den kommer snart så att det äntligen kan bli 2010! Som jag har längtat .. men det blev ju ett fel för ca 3 år sedan, men det får vara .. Får längta tillsommaren 2011 istället.. JAJA glad är väll jag för det he he he.

Bilder kommer upp lite senare,
PUSS/E
2009-11-01 @ 12:21:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0