Klart man kan känna sig lite så ibland

Ja, jo det är sant. Ibland blir man lite nostalgisk! Det går inte att undgå när man är norrut i vårt kära Sverige. När man är ledig har man så mycket mer tid att tänka på saker som kanske har gått fel, eller som kanske var meningen att bli. Man vet aldrig, men hur som så kommer känslorna på en och samma gång som gessle har sagt he he he.

jaja, i fredags blev det att sätta sig på flyget och åka upp till 08, hur skönt som helst. Sen i söndags åkte vi upp till landet-dalarna och det blev en del skidåkning. Så otroligt skönt! Älskar det verkligen, det går helt enkelt inte att beskriva. MEN vädret var förjävligt, 27 minus är inte att leka med, ingenting fungerar som det skall när det är så kallt .. Jaja det är som det är he he. Nu är vi dock tillbaka och imorgon skall jag träffa mitt hjärta, så som jag har saknat henne. Blir lite gossip och sånt trams, mysigt va?
Får köra en bättre update då om allting,

PUSS/E

2010-02-24 @ 19:22:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tina Turner pepp

Jaja, då har det blivit fredag. Jag klarade dagen utan att behöva prioritera något, hoppas bara det går bra helt enkelt!

Har vart hemma ett tag nu, det är riktigt skönt, har hunnit packa också .. ibland tror jag själv att jag är en riktig superkvinna som kan allt. Trots det faktum att jag älskar att säga "vill man så kan man" det är mitt motto, och det kommer jag fortsätta sträva efter för egentligen är det så!

Hur som, jag är "mitt uppe i" packningen, känns som jag alltid stoppar med för mycket, eller för lite .. finns inget mittemellan! Nu är jag på för mycket spåret .. men med lite Tina Turner -We don't need another hero så skall jag nog lösa det på smartast möjliga sätt! 

Så äntligen så skall jag komma iväg, visserligen är det inte långt. Men ändå .. dega med la familia, se mina favoriter och hela det köret. Kommer vara dunder avslappnad när jag kommer tillbaka (förhoppningsvis)  


Så här sitter jag med mina favvisar, tröjan från hunky dory och kaffe i min favvo-mugg som jag fick av en väldigt god vän i 6an (?) vi hade alla våra favoriter haha
PUSS/E

2010-02-19 @ 15:26:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jaadå!

Äntligen klaaaart, shit så trött jag är! Har gått på helspänn hela dagen, men det slutade bra ändå, bilder och videos skall upp haha. Hemska, men jag ska försöka få tag på bilderna från kvällen också! Funny va he he he
PUSS/E

2010-02-18 @ 21:50:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgon y'all

Nu var det torsdag då, "yey" shi vad nervig jag är! Klockan är halv 10, jag har precis stigit upp, ska göra mig iordning, måste köpa något att äta, ska till skolan och fixa det sista, ha redovisning, fixa mer, förbereda inför kvällen, folket kommer, humöret måste vara på topp. Sen hemgång. Nice! Men, jag vet inte hur jag ska få allt att fungera, imorgon har jag en redovisning, en inlämning och ett prov. Det gäller att prioritera, men jag vet inte hur! Shit ... hatar det. Dessutom måste jag hinna packa, hur ska allt gå ihop? Det är den stora frågan :( Jag vet inte hur, men jag måste lösa det. Får ont i magen när jag har så mycket att tänka på .. men men, jag hann göra några körkortsprov igår! Nice, fick de flesta rätt men jag har fortfarande en del att öva på innan det är dags för det riktiga!  

Nä nu ska jag läsa igenom redovisningen för att sedan hoppa in i duschen!

Vill ha den tiden igen, NU!
PUSSIS/E

2010-02-18 @ 09:30:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kaboom!

He he here I am, skojjade bara. Shi vad trött jag är, tråkig också för den delen .. Skolan hela dagen, sen kom Densan över ett tag och var social, och jag hoppade in i plugget direkt för att sedan ta en tupplur för att orka mer! Vilket jag gjorde, ett tah, men nu är jag lika trött igen .. döööhh. Har iallafall hunnit skriva faktatexer, det jag ska säga och italienskan. Ändå nöjd! Nu är det bara layouten på Italienskan och plugga Idotten så in i H* kul va? ehh ne, går till 8 imorgon också, helt segt :( Men jaja, vad ska man göra? När ska jag hinna packa? det har jag inte ens tänkt på, men får väll lösa det på något vänster!  

Nu ska jag övaöva för att sedan hoppa in i duschen och ännu senare ner i bingen! 
 
PUSS PÅ ER /E

2010-02-17 @ 23:40:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Duuhhh!

Hatar allt justnu, att jag är trött, har tandvärk, torra läppar, att det snöar, att jag inte orkar plugga ÅHÅÅ, vill bara panga någon i pallet. Så grinig blir jag är det går fel!
jaja, det är som det är, nu vid denna tidpunkt kan jag ändå inget göra. Jag får helt enkelt vänta ut det.

Hursom så har dagen var relativt bra, väldigt seg .. har hållt på inför torsdagen som galningar, vårat rum måste bli det bästa! Det kommer vara en asien-inspirerad kväll för vänner och familjer. Kul va? haha ja det är nog bättre än vad det egentligen låter! På torsdag är det redovisning till max, på fredag är det inlämning, redovisning och prov som gäller. Gud vilket TREVLIGT avslut .. eller inte. Jaja hur som så kommer jag iväg på fredag, som jag längtar. Ska bli så skönt att komma från Skåne! Jag hoppas på maximalt med nöje också. Saken är dock den att jag inte åker upp som planerat helgen därefter tråkigt nog. Det blev helt ändrade planer, men what to do? Vi ska lösa det på något annat vänster.

Och imorgon .. åker min babe till Thailand. Så som jag kommer sakna dig Jullan.. Fyyy! Jaja hur som så önskar jag henne all lycka där nere och samtidigt så åker min mor till Indien, hur orättvist är inte det?! Jag får väll säga det att jag kommer få stå i backen .. kanske inte så mycket att komma med! Fy vad snuskigt fel, men jag ser fram emot att få pressa i solariet och mixtra med håret så det ser ut som jag också har vart borta he he he (skämtåsido)

Nä nu skall jag nanna, tidig morgon imorgon. Sen blir det förmodligen en liten meet-up med Densan.

Ungefär såhär tjurig ser jag ut justnu ..
Puss/E

2010-02-16 @ 21:41:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det suger

Jaja, söndag igen då. Förra veckan gick så äckligt långsamt! Eller ja, måndag tisdag gick rätt snabbt, sen tog det stopp. Jaja, hur som, denna helgen har spenderats med Jullan. Fredags blev det malmö och vin, lördag blev det återigen malmö och slagt denna gång. Det spårade, men gillades! Bilder kommer upp senare, nu fr ni nöja er med era egna bilder från helgen

PUSS/E

2010-02-14 @ 15:43:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag

Herre min ge vad trött jag é, alltså seriöst. Det är inte allt normalt att vara så trött som jag typ, alltid är! Igår kom jag hem vid tre, hoppade i säng, vaknade, åt lite, pluggade lite och sen ner i säng igen! Vill göra samma sak idag igen, men vet samtidigt att jag inte borde eftersom mitt dygn blir ju som bortblåst .. Jaja, det går över säger dom. Läskigt iallafall, vet inte när det är dag och när det är kväll. Hur som så gick skolan bra, bara det att jag blir så ruggigt grinig när jag är nervös, stressad och pressad. Det är helt sinnes, och allt ska vara på mina villkor. Tack gode gud att jag har såna fina vänner som förstår det, annars hade jag vart helt .. ja jag vet inte! Men det gick som sagt bra, blev iallafall halvklart .. några timmar ikväll, och imorgon och jag kan pusta ut! Måste bara få det att hänga samman, sen är det hel-lugnt. Och imorgon blir det till att åka till malmö med dom fina, lite smått och gott måste införskaffas till helgen. Superduper, den är check iallafall! Sen så har jag planerat att åka straight home och plugga igen .. Dödligt .. en rapportskrivning tills på fredag är inte kul! Men nästa vecka blir det much more easy, men det negativa nästa vecka är att Jullangullan åker 100mil away, skittråkigt. Men jag hoppas hon får det underbart med massa sol och bad, har själv aldrig vart i Thailand så JAJA. Jag behöver bara vara kvar två dagar, för sedan far jag mer norrut! Känns efterlängtat med en "semester" och jag ska försöka passa på att åka skidor.  Det är en sådan frihetskänsla .. Men sen hade jag också hoppats på att ta mitt körkort, kanske inte blir av nu eftersom det är så kort kvar! Annars får det vänta :(


Nu ska jag fortsätta posa på och plugga på .. kanske man blir något i framtiden liksom HE HE HE ;)

PUSS/E

2010-02-09 @ 17:44:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Usch nej

Jag borde ha lärt mig, blir alltid lika nojjig när jag kollar "skräck-filmer" haha, jaja någongång fattar jag väll det!
För att övergå till kvällen sen, jag tror inte jag har gjort något nyttigt, jo pyttelite. Samlat mer information än innan! Jag måste verkligen tagga till, det mest positiva var väll ändå att jag har funnit den säng jag absolut vill ha. Och den skall bli min, där skall många lata dagar spenderas. Wish me luck HE HE HE

This is the one, Florö!

PUSS/E

2010-02-08 @ 23:17:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny vecka, nya tag

Stan vad trött jag är på allt. Men samtidigt känns det skönt, tiden flyter på lite bättre nu! Det har blivit temavecka och jag har nu ÄNTLIGEN bestämt mig efter många om och men. Det bli Yoga! Hoppas det flyter på som det skall, för jag orkar inga förhinder.

Sen har jag världens dilemma. Hur ska man fatta vinken om ingen ens ger en ledtråd eller ett ord för att kunna fatta vinken? Det är min fråga .. shit .. djupt hehe. Men nu är det när lammen tystnar som är on!

PUSS/E

2010-02-08 @ 21:47:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


You heard me!

Denna helg blir en blå-vit helg, vilket betyder- Ingen alkohol och ingen telefon/dator. Det är faktiskt jättebra att göra så ibland. Ni som har hittat hit via facebook vet redan om det, detta är mer till er andra. Så runt fyra imorgon, fredag så kommer jag inte vara nåbar försän på Söndag eftermiddag/kväll beroende på hur mycket jag saknar mina dyrgripar! Bör klara det, plugga och spana lite tv och ha det skönt helt enkelt. Borde vara super-easy, tror ni på mig, vilket jag hoppas ni gör så kommer jag klara det :) HE HE HE (känns som världen kommer gå under) det kommer den absolut inte. Bara att den tar en paus. Men somsom, då har jag bara en dag på mig, så jag måste vara extra ambitiös när det gäller bloggande och sms-skickande/ringningar. Så får ni något galet sms eller samtal så vet ni varför ;)

PUSS/E

2010-02-04 @ 14:15:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nattinatt!

Nu är det alldeles strax dags att knyta sig! Blir två lektioner imorgon, bara för att inte hamna efter. Imorgon skall jag tala dalmål, får se hur det går. Ahaa skall vara en "dryg" arbets-intervjuare för Fredrik the brat. Hehe, jag skall grilla honom även fast jag kommer säga att hans CV ser bra ut, och "han" säger att det är jag som ser bra ut. Fräsigt va? Så fantasifulla vi är haha. Men haha det går förhoppningsvis bra, sen så skall jag skriva ett prov i naturkunskap.. det suger. Hänger inte alls med, ingenting som intresserade mig denna gång. Damn också, jaja det får väll gå. Måste dyka upp hur som! 

Sen ville jag också avsluta att publicera en bild på mina "idoler"  två vackra kvinnor, jag struntar i deras yrke. Har fastnat för deras härliga utseende, svallande hår, stora läppar och intensiva ögon. Samt deras glada personligheter! Dig it!

Katie "Jordan" Price och våran egna Carolina Gynning. Perfektion när den är som bäst!

Sen avslutar jag med en bild på mig, det var rätt längesedan en sådan fanns här ..


Tillsammans med mina två förebilder så vet jag att jag är bäst!
Sen somnar jag till "New Kids on the block" Jag vet att du hade velat vara mig justnu ..
PUSS/E

2010-02-03 @ 22:44:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


usch

Här sitter jag och pluggar på om alla hormoner i kroppen, wihoo vad kul. Aja, lite lär man sig. Men jag har liksom en fråga, jag får alltid så hemska break-out med stora blämmor i ansiktet när jag är trött/stressad,sjuk eller har det som vi tjejer kallar lingon veckan. Usch, hade två justnu! Och det är för att jag är stressad och utmattad och sjuk, nothing else HE HE HE

PUSS/E

2010-02-03 @ 20:50:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nikki är on!

Haha hon är dödskön, så vill jag vara i framtiden. Humor, looks, good man .. lala listan kan göras lång! Dessutom spelar hon också i Las Vegas och ahhaaa, vilken snygging hon spelar mot. Josh Duhamel, han är även tillsammans med Fergie! (personligen tycker jag Nikki&han ser bättre ut tillsammans) 


Strax går fresh Prince in Bel Air, haha också riktigt ball!

                                                                           PUSS/E

2010-02-03 @ 15:11:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Not my luck

haha nä det är ju inte det .. fan vad jag är klantig haha! Nu är det smisk på mig .. haha ojjj!

2010-02-03 @ 10:50:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag då

Fyhy.. skittrött. Brukar gillla onsdagar ju, men nu är jag way to trött för att göra det .. Min käre mormor väckte mig precis .. inte det smartaste men vafan, hon ville berätta att bokningen är genomförd hehe. Jaja hur som så ligger jag hemma idag, hatar det. Finns aldrig någonting att göra men jag skall plugga my thussie off. Svenska och naturkunskap, wihoo! Lite italienska skulle inte vara helt fel. Sen måste jag börja kolla upp information till temat nästa vecka, två veckors tema väntar. Fy vad jobbigt. Denna gång skall det vara något från asien, vi får se hur det blir, och vad det blir för min del. Jag kommer hålla er uppdaterade!Kung-fu, thaiboxning, yoga och karma är några på listan! Vi får som sagt se vad det blir, och jag blir glad om någon kan komma med tipZ

PUSS/E

2010-02-03 @ 09:08:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HEJDÅ SKÅNEE!

jaja fan vad nice .. det blir som det blir. 19e åker jag härifrån första gången sedan innan jul, kommer åka skidor och ha det jättemysigt i Dalarna, men innan dess så ska jag träffa en väldigt gammal vän. Ska bli supermysigt! Kommer hem den 28e, sen är det Mars, åker till stockholm den 5e igen, kommer hem den 7e sen åker jag till Frankrike runt den 20e och är borta i en vecka, kommer hem, har lov. Min älskling fyller 19, det blir fett med festligheter. Sen får jag besök i en vecka, och veckan efter det åker jag till Italien. Sedan är vi inne i April, då blir det pluggaplugga, sen är det maj och då blir det blekinge. Tjo vad nöjd jag är .. Slipper tänka, dunderskönt!


Toppen ju, sen så har jag bestämt mig vad jag vill göra också. Och Mr är inte inräknad, lala .. this is my time to shine, snart drar jag också till med en comeback, en efterlängtad sådan! Jag vet att ni har saknat mig, men nu lovar jag att jag kommer vara tillbaka helt!

PUSS på er sålänge/E

2010-02-02 @ 20:05:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Februari

Så har det hunnit bli februari, vädret är trots allt fortfarande skit. Men what to do? Brukar älska snö,men inte nu. Jag vill bara upp i backarna, där är det enda stället snö accepteras nu .. Så jag ser fram emot att förhoppningsvis åka skidor. Det ger mig en sådan frihets-känsla. Och det är den bästa känslan som finns! Men nu kan jag inte sitta och dagdrömm eftersom min rossliga hals dödar mig .. Tänkte att jag skulle gå till skolan imorse, och det gjorde jag och försökt lite iallafall. Men jag kan inte vara den pepp-bruden jag alltid brukar vara, nu hänger jag mest. Hostar och snorar som en jäkla skitunge! Jaja hur som .. nu sitter jag här hemma, lyssnar på Patrik Isaksson-1985, den är underbaaar. Det är precis som jag känner mig, kanske inte just -85 eftersom jag var knappt påtänkt då haha. Men en -08 skulle definitivt sitta rätt! 2008 var det bästa året, även slutet 07 .. shit vilka tider. Vad man hann med mycket under dom åren, det är helt sinnesjuk hur nostagisk en människa kan vara .. Men men.

Nu sitter jag här och spanar sex and the city, bästa som finns! Älskar Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda. Och jisses amalia vad avundsjuk jag är på Carrie som har Mr. Big. Tänk om han verkligen finns, phu. Underbar! Det är mitt mål, att finna en man lika .. bra som honom. Klart folk gör misstag, men fan.. Jaja .. här sitter man och pratar om någon på tv .. Jag kan dock berätta om egna såna, men det tänker jag inte göra, helt onödigt. The past is the past och jag ser bara framåt, även om det känns trögt justunu. Varje dag är en ny utmaning! Är bra egentligen, men det är verkligen för mycket just nu!

Sen har jag inte berättat om min helg heller, riktigt shame on me .. jaja hur som. Jag träffade Julia runt 8 tror jag att det var .. Vi kom såklart på något cp-tåg som vi inte ens fick gå på, men smarta som vi var så gjorde vi det haha. Hamnade hur som i Malmö där vårat äventyr styrdes mot Södervärn, upphämtning där och hem till en väns vän. Han fyllde år, mycket trevligt där. Sen blev vi skjutsade till centralen där vi skulle möta upp vårat andra sällskap, min mobil stängdes av. Ohooj så kul det var. Frysa häcken av sig i minst en halvtimme är något jag hatar, under den tiden kom det fram någon Linköpingare (?) han såg dock mer ut som om han kom från en annan del av Köping tyvärr .. han var trevlig och presenterade sig som någonting-kommer inte ens ihåg! Jaja, lite trevlig var han. Tillslut så gick vi upp till Stortorget efter att ha fått tag på rätt, dock skulle min fina tillbaka till tåget och åka iväg, blev jätteledsen. Men inte kan man deppa ihop heoheo, resten får ni kanske veta en annan dag, eller det är lite W E L! Hajhaj, hur som kvällen slutade bra. Jag .. öh .. "däckade" vid 5, hämtades av mamsen sedan och det åktes hem, la mig i sängen och somnade fortast möjligt .. Lördagen bestod av sovning, ansiktsmasker och sådant trams även ett besök hos en vän för att babbla lite. Söndagen blev ännu mer facial-masks och hårinpackningar och myspys, skulle egentligen träffa Sannisen men nejnej .. vi träffades iallafall igår, käkade wok och sprang i affärer. Hittade ett dundersött tunika/linne, ett par beiga byxor som jag har spanat in och en klänningsliknande sak! Nöjd som bara den HE HE HE. Jaja .. veckan kommer rulla på som vanligt, hemma imorgon igen. Så om det är någon som känner sig sugen att komma över med en nice rulle så är ni välkommna! 
Allt för mig .. justnu 

Dessutom fick jag en söt liten rosa dator av min käre mor igår, var välbehövt! Nu är jag dundernöjd, måste ha gjort något bra. Eller så är det så att det som går dåligt måste kompenseras med någonting bra?!
DET är dagens dilemma :)

PUSS/E 

2010-02-02 @ 16:11:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0