YEPPYEPP!

Ja, här kan ni se de bikini jag helst hade velat spatsera runt i this summer! Tycker ni detsamma, så rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

2010-03-30 @ 09:39:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen D

Nu är det äntligen dags, från och med nu kommer det gå fort! Idag åker vi till Frankrike, Lyon och kommer komma hem nästa lördag! Så, hoppas jag att ni kommer stanna kvar här på bloggen och vänta på resultatet! Det kommer säkerligen bli lyckat, nu måste jag sätta mig i bilen och åka och möta de andra. PUSS PÅ ER!
/Emma

2010-03-20 @ 05:51:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hehehehe

Väskan halvpackad, humöret är på spänn, jag är klar med allting annat. Eller nä .. det 'är jag ju inte kom jag på! Jaja, men det fixar jag strax. Nu är jag på srång iallafall, får plats med typ allt haha, kommer säkert bli för mycket, men vafäään! Mamma sa att jag såg brun ut också, hehe då slapp jag sola! Hade ändå inte hunnit men jaja .. Nu skall jag fixa mitt, sen ska jag hoppa i säng, eftersom 06.15 är det samling på stationen! Yeyhey
Kommer skriva lite senare igen, det är lika varmt i mitt rum som det är i afrika. Pallar inte! Så jag lämnar detta nu

räääää!
Puss/E

2010-03-19 @ 21:04:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bubbel!

Ah satan, jag är jättenervös nu! Har det mesta fixat, pengarna är växklade, presenter är köpta, jag fann lite kläder. Nu återstår bara den jobbiga delen .. packningen och vad som skall med! Jaja hur som så hoppas jag det går bra, och dagen har vart bra och allt det där! Började med italienska, sedan hade vi en lektion i franska för att vi ska kunna basic-uttryck, om jag klarar det? nä det skulle jag inte vilja påstå! Men jag får försöka mig på "Bonjour, merci, no" och dom grejjerna, haha hoppas dom kommer förstå lite av vad jag har att säga haha! Jag ser fram emot det på ett sätt, men är jättenervös ..

Hur som, man måste se det från den ljusa sidan!
Och nu måste jag hugga tag i packningen tillsammans med lita musica!

Och till er som tror att ni kanvalsa ut och in ur mitt liv hur som, är dumma i huvudet! Det funkar inte så helt enkelt, det är bara att ta att inse det och växa upp! Men ta er samman och bestäm vad ni vill annars kan det kvitta
Puss/E

2010-03-19 @ 16:57:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


(no) streeeesss!

Jag är dunderstressad! Och ändå gör jag inget åt det! Idag har jag trots allt funnit nya skor och lite clothes tills på lördag, hehe tack mams. Så imorgon blir det skola mellan 8.45 och 14.30, sen dirr in till stan och titta på en present till familjen, sen växla pengar, sen kolla något härligt plagg igen .. känns som min garderob är tom .. usch! Jaja hur som. Sen kanske man kollar lite anat i stan när man ändå är där för sen blir det straight home och vara "otrevlig" packning i mängder, får hoppas att allt går ihop! Brukar alltid ha för mycket packning och då är det inte roligt, bara jobbigt att släpa på.. aja jag får hoppas att det funkar. Sen måste jag fixa lite annat gojjs också så det är tiptop inför resan, och jag känner mig som ett barn. Blää .. Jaja, nu skall jag sussa så jag kommer upp imorgon och kan argumentera på italienska, YEY.

Ibland är livet jäkligt bra!
PUSS/E

2010-03-18 @ 22:46:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjingeling!

He he he, dålig update? Japp! Dåligt samvete? Nej! Nämen det är bara fullt upp, matteprov i måndags, lång dag i tisdags och idag är jag ytterst lite ledig. Har turismprov imorgon, och innan dess så skall vi ta oss till malmö och besöka museet .. hemskt. Sen är det provet, plugga på naturkunskap, hem, packa, köpa lite nya saker innan vi åker på lördag. Damn .. hur ska jag få allt att gå ihop? Jag är så stressad, och när jag är det, så är jag även lättirriterad. Usch! Jaja, det skall bli trevligt att komma iväg. Halv sju sker mötet på centralen och sedan flyger vi från kastrup. Spännande, blir mer update en annan dag, nu skall jag skriva listor och plugga inför turismen, yey!

Enjoy this undertiden
PUSS/E

2010-03-17 @ 15:02:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


buhuu

Jag är så seg och jag finner inte alls orken till att göra någonting, måste egentligen plugga massa matte, men jag finner inte ron! Har vart ute med Diesel ett par gnger, mest för att slippa räkna. Men fan .. jag känner en klump i magen, måste göra det .. Jaja hur som så får det gå som det går. Hoppas bara det går bra!

Dagen igår var jättemysig, först en runda i västra hamnen med Sanna och Julia kom lite senare, sen åkte vi till Kirseberga(stavning?) och kollade Heidruns innebandy. Sen började det regna .. hemskt men jaja, man brukar ju säga det "efter regn kommer solsken" och det har ju trots allt kommit. Jag var jätteseg igår också, så jag kollade mest tv och sådär. Sen var det melodifestivals-finalen som jag och mor satt och spanade på. Har inte alls gillat vinnarbidraget men .. ju mer man lyssnar på den. Desto bättre blir den!

Nu skall jag komma på något att göra under tiden som jag inte vill plugga
PUSS/

2010-03-14 @ 13:46:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


heo heo

Har suttit som en barnunge hela dagen, hej!

2010-03-11 @ 20:12:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


naj naj naj

Usch och fy .. torsdag igen. Värsta dagen på hela veckan! Börjar tidigt och slutar jättesent, dööh. Jaja vi får helt enkelt hoppas att det går bra helt enkelt. Ser dock fram emot ikväll, doffen kommer runt 9 om jag hade fattat det rätt. Får se hur det går, kanske kan jag övertala min mor att skaffa en egen :D Hoppashoppas, jag har ju trotsallt blivit tillräckligt gammal och kan ta eget ansvar för både mig och någon annan ( stolt)
Höres senare
PUSS/E

2010-03-11 @ 07:55:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


yesyes :D

Då var det planerat då! Från och med imorgon skall jag vara hundvakt hihi, ska bli jättespännande. Liten doffsing! Mycket plugg också så det blir förmodligen en väldigt lugn helg. Myspys!

Dagen var toppen, mvg på provet idag. Riktigt härligt! Sen var det idrott och det var asskönt, verkligen. Någonting man vill fortsätta med varje dag typ! Sen tog vi en jättekort runda på stan för att fixa lite grejjer, så nu är allt på topp igen och jag är dundernöjd hehehe!

PUSS/E

2010-03-10 @ 20:12:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag då IGEN

Hemskt vad trött jag är! Blev ändå inte så sent igår, dating in the dark- var som vanligt en besvikelse. Dom är patetiska, det är tråkigt. Hur kul kan det vara? haha jaja. Två fann iallafall kärleken. Dock tror jag inte på det där att dom fortsätter ses EFTER programmet. Men man vet ju aldrig, kul för dem om det är då.

Desperate housewifes var lite rörande igår, men man måste fortfarande ta det för vad det är. Desperata hemmafruar. Känns aldrig som om man kommer till verkliga problemet. Det stör mig!

Cougar Town, en hit som vanligt. Haha jisses vad jag garvade hjärtligt. Det är komik, tänk om man blir så när man är 40?! Damn .. jaja vi får väll vänta och se he he

Nu väntar svenska, turism (prov) och idrott. Jag måste börja klä mig om jag ska hinna. Tjing!
PUSS/E

2010-03-10 @ 07:26:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag kväll

Ohja, nu är vi inne på kvällen ändå skönt. Mycket blev gjort idag he he he. Efter skolan blev det en jättesnabbis på stan med Julia. Sen blev det straight home och nu har serie-maratonet börjat. Dejting in the dark är on, hahahha det är så äckligt deprimerande. Stackars människor, man vet ju att utseendet betyder jättemycket. Att ens utsätta sig för att gå in i ett kolsvart rum är ju bara för mycket!

Jaja hur som, nästa program är desperate-housewifes ( the favourite) he he eller ja en av dem iallafall. Gillar dem, lite flykt från vardagen haha.
Därefter väntar Cougar town med snygga Courtney Cox, också en favorit. haha jaja, ni får veta vad jag tycker sen

PUSS/E

2010-03-09 @ 20:16:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


nejnejnej

Jag vill och orkar INTE, hatar när vädret är så äckligt och grisigt. Har en timme på mig att göra mig klar för dagen .. helseg. Sen väntar en låååång dag, hemskt! Men snart är det lill-lördag he he he. Ser fram emot helgen eftersom Jullan-gullan är hemma.  Blir lite catching! Jaja nu skall jag väll klä på mig för att sedan dra mig till bussen och börja denna dag. Wish me luck.

Puss/E

2010-03-09 @ 08:17:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Boyaka!

Hell yeah, dagen har vart grym med stora bokstäver! I vanliga fall hatar jag måndagar men denna var toppen.

Hade egentligen ingen lust att gå till skolan, men jag gjorde det eftersom jag visste att jag skulle missa massa saker om jag inte gjorde det. Och god, hade jag inte gjort det så hade jag inte insett hur bra jag är! Började med matte, astråkigt som vanligt, men nödvändigt som fan. Lunch, engelska som jag redan var typ klar med, nu har jag bara en liten del om saluhallen kvar. Överhärligt, övergick sedan till Historia. Hatar att behöva bestämma mig, men tillslut kom jag fram till att min "artikel" kommer att handla om Grand Hotel i Lund. Skall försöka göra det bästa av situationen. Under historian så hade jag även mitt utvecklingssamtal som gick som smör, betyg som jag aldrig trodde att jag skulle uppnå ligger som en smäck, ämnen som jag knappt trodde var möjliga att ens få G i ligger jag riktigt bra till, så nu kan jag pusta ut, köra mitt race. En del i en inlämning skall in, sedan är det bara att fokusera på massa roliga saker. Gud vad skönt det kändes att få veta det, älskar det, älskar mig, älskar allt ehheee NÄSTAN. Efter plugget intog vi stads-biblioteket och lånade massa böcker om grand haha, mina tjejer var där och vi/ jag ehh flamsade som stryk. Mamsi kom och jag och Heidrun åkte hem till mig och pluggade mer. Nu är jag nästan hundra på provet vi har på onsdag (y)
 Nu skall jag hoppa i ett varmt bad för att sedan spana på Svenska Hollywood-fruar. Patetiskt roligt, imorgon är jag även bänkad framför tv:n med det nya favvoprogrammet "Cougar Town" haha humor.


Vill bara hoppa och skrika, (gammal bild från sommaren 08?)
PUSS/E

2010-03-08 @ 19:13:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Back again

Här sitter jag på jobbet igen, det är rätt långt mellan frukostarna så jag passar på att blååggha lite! Humöret är på topp även idag, riktigt jäkla nice. Vet inte hur det kan bli så bara ut i tomma intet. Men jag är glad, så jag skall egentligen inte ställa mig den frågan! Idag blir det jobbajobba, vet inte riktigt när jag slutar, sen blir det till att åka hem och lägga sig i ett bad med massa läxor, inte lika spännande. Men badet är det jag ser fram emot bäst. Sen kom jag på att jag också måste välja vad jag vill göra i historian tills imorgon, ICKE spännande ..  det är mycket justnu som man måste ta tag i och jag känner att jag verkligen inte pallar, måste bättra mig..

PUSS/E

2010-03-07 @ 08:18:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hihi

Kan det bli bättre än såhär?

Jag sitter dock på jobbet, blir en halvlång dag men ändå skön. MEN solen skiner, allt verkar bra, jag är på gott humör. Hade en underbar kväll med Julia igår .. lite skämmit att gå brevid henne eftersom hon är så brun dock. Men men, hon är great! Hittade nya skor, nya kläder blabla. Sen åkte vi till mig, åt mat, hyrde film och snaskade barbie-ägg. Kunde absolut inte be om mer! Sen så gick vi upp väldigt tidigt imorse eftersom jag skulle vara @work halv 8, vilket jag klarade galant! Julia var med och vi åt mys-frukost. Nu skall jag tillbaka till mina sysslor, skratta mig lycklig åt att det är så bra och ha en bra dag helt enkelt. Hoppas nu har detsamma!

PUSS/ E

2010-03-06 @ 10:53:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag

Och satan vilken huvudvärk jag har .. hatar det. Hur som så gjordes ett engelskaprov idag, god jag är helt utmattad! Och inte blir det bättre, italienska tills på fredag och prov i turism till nästa vecka "YEY" sen måste jag lägga i högväxeln och fixa med körkortet och det är omgående!

Jaja, imorgon är det utvecklingssamtal he he he men det är också lilllördag. Myspys maximalt! Får lägga in massa imorgon eftersom det blir bara jobb i helgen. Lite tråkigt, men ändå skönt. Det kan behövas inför sommaren!

Nä nu skall jag hoppa i säng så jag orkar imorgon!

PUSS/E

2010-03-02 @ 22:59:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny vecka, nya möjligheter, nya mål!

Då är man back on igen då, fy det är lite jobbigt ju. Ledig i en vecka och wops så skall man vara tillbaka och köra på som vanligt. Hemskt! Men jag skall inte klaga, har haft en underbar vecka med massa mys, snö och andra roligheter.

Snön tog dock över, 27 minus och snö till knäna är inte så kul som man kan tycka runt julafton. Nu får det banne-mig räcka. Vi är inne i mars och snön är hemsk, regnet har kommit vilket är ett tecken på att vi går åt rätt håll men inte fan är vi där än! Och idag kom det ju mer snö, läbbigt. Hoppas det är över snart. Men förhoppningsvis är det lite bättre innan dess att vi åker till frankrike.. det hade vart mest optimalt. Nu måste jag hugga in i pluggandet, det blev kaffe och sola direkt efter skolan med Sannisen, möjsigt. Men ahh vad tiden springer iväg!


PUSS/E

2010-03-01 @ 17:41:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0