Taggatagga!

Idag kör vi all in när det gäller det mesta! har precis klivit ur sängen och ska klä på mig och sånt!
Idag gäller destination unknowned men börjar i Lund. Kanske man ses i vimlet hehe

 
Ungefär så ser jag ut såhär idag!
PUSS

2010-04-30 @ 08:32:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 min

.. ja är det kvar haha. Känns rätt överskattat men vafan! Håret är fixat, insmörjd och fin, ögonbrynen är plockade. Det mesta är alltså check! Övernajiiz, nu ska jag dra nattmössan över ögonen och festa mig igenom natten.
PUSS

2010-04-29 @ 23:48:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det fortsätter ändå..

Jajo, nationell gick ju bra. Förutom det faktum att jag gjorde ett jättemisstag. Men fröken bäst lovade att ha överseende med det! Hopps det fortsätter så :) Sedan var det ett besök på Moskén i Malmö, mycket udda, dock lärorikt haha! Sen efter det åkte jag och Jullan till nova, och till våran stora förvåning var Anna också påväg dit. Mycket bra brud, toppen faktiskt! Så vi gick runt, sedan satt vi och fika och flamsade ett tag.

Så nu är denna dag nästan slut, lite läskigt eftersom imorgon är det exakt fyra år sedan .. fyra år går så sjukt jäkla snabbt. Phu! jaja hur som, jag saknar min prinsar och prinsessor från den stora huvudstaden men får se deras söta ansikten snart igen :D Ser mycket fram emot det! men det får bli en dunderbra dag imorgon ändå, börjar mycket tidigt ;) Moral-snacket är redan igång .. in genom ena och ut genom andra ;) Skojjade bara, jag tar åt mig av allt som sägs " "


Detta är då mjukdjuret jag fick av min broder!

Detta är skallen som blev då, skulle lysa som 10karat!
(försök bortse från att jag ser ut som 14)
Puss

2010-04-29 @ 20:14:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jaråå!

Torsdag igen, shalalala! Najz, har precis skrivit engelska nationella. Kändes OK! Nu är det time to sit down och snart skall vi till moskèn i Malmö, blandade känslor. Får veta mer sen när jag är hemma.
PUSSPUSS!
2010-04-29 @ 10:35:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ojdå

Jäklar, shame on me! Inget inlägg idag, smisk HE HE HE. Jaja hur som, det har vart som det har, igår träffade jag Sannisen, klättrade lite. Gungade lite, var barn helt enkelt, lite mysigt var det! Sen så gick vi hem till henne och kollade gossipgirl (nytt avsnitt) och sedan somnade vi, vi började 8.45 imorse men försov oss en bra jäkla tid! Menmen, det gick bra, sedan hade vi läxförhör i turism. Inte så kul!
Idrotten sen med box var najz, sånt gillas. Kroppen ömmar men mår underbart bra! Efter det så blev det en snabbis till Kicks för lim och hårfärg (har nyss färgat håret, resultatet är ännu okänt, men får ses imorgon!) när vi hade fixat det så bestämde vi oss för att sätta oss ner och ta en kaffe. Jag och min käre fröken Heidrun! Mitt i allting går två brudar förbi, inte hade jag någon aning om vilka de var tills jag fick ett samtal. Mycket lustigt det där, jag hatar att inte se någonting! Hur som så var vi plötsligt fyra glada damer på caféet. Sådant gillas skrapt, dock var jag dundertrött. Vi satt där ett par timmar innan det var dags för hemfärd, när jag kom hem var det dags att ut och åka igen.. massa fläng här och där haha :) Dock träffade jag min minsta lillebror och fick ett fint litet gosedjur eftersom "Emma du är världens bästa syster" mycket söt påg det där :)
Summa summarum, över-bra dag!

Bilder etc.etc kommer senare, inte idag. En vacker dag!
PUSS

2010-04-28 @ 21:17:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Numero uno!

Ja sedär, mitt första inlägg idag. Inte bra av mig, MEN jag har inte legat och gjort noll :) utan jag gick upp i rimlig tid och började plugga. Är lite krasslig idag så jag har stannat hemma och pluggat som en dåre, eller ja näst intill!;) Och inte är jag klar inte nejnej, jag ska fortsätta som satan. Och jag har två saker att fixa, får se om jag hinner klart, annars tar jag den andra. Den lite mindre grejjen en annan dag (Hoppas för allt i världen att jag hinner bli klar innan vecka 19 iallafall!) Tiden bara springer iväg, som någon maratonlöpare från Gambia typ .. i Januari gick tiden så äckligt långsamt, det skrämmer mig! Ca 20 skoldagar kvar + praktik. Sen är det sommarlov?! Känns som det var julafton igår fan, hur som.
Ikväll är det även min tv-kväll som alla vet. Jippieee! Desperate och Cougar :love: it!

Sen är det valborg om bara några dagar, rykten säger att det ska regna! Stämmer detta? Då blir jag ledsen, mycket ledsen. Valborg är en väldigt .. händelserik dag för mig. Ingen Valborg blir den andre sig lik. Julafton, då gör man ju typ samma saker, samma med midsommar. Valborg är speciellt! Och det är i stort sett redan fixat och klart vad som kommer ske :) Sen är det 20-års på lördag hos Ida, mycket trevligt. Ypperligt trevligt! 

Nä, nu ska jag göra nytta igen. Pussiloo! 
 

2010-04-27 @ 13:57:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yes!

Mycket bra dag idag! Varmt och skönt i luften, humöret på topp, jag kände mig stark och glad och allt det där andra. Började med matte, gick vidare med engelska och avslutade med historia. Skulle egentligen ha vart en redovisning, men den är framskjuten. Tack och lov, åkte in till stan och tog en vända med Vicki, riktigt härligt. Fick med mig ett par leggins som jag har velat ha hur länge som helst, äntligen tog jag mig i kragen och körde, blev även två läppglans hehe!
Därefter mötte jag upp Pia och hennes vän Emilia och vi satt och fikade i tre timmar, både bra och dåligt haha. Snacket flödade och jag älskade det, vädret var fortfarande nice liksom. Hell yes, flera dagar som denna!
Nu borde jag städa lite, sedan ska jag hugga plugg. Men jag vill också se Svenska Hollywoodfruar. Såg nyss en reklam där hon Maria säger : Jag passar i allt! Eftersom jag är snygg så passar jag i allt, kunde jag inte vara ful så jag inte passade i något. Då skulle något sitta fint. Eller något liknande, haha häftigt!

Pusspuss

2010-04-26 @ 20:41:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Woho!

MÅndag igen, återigen : ny vecka, nya möjligheter och allt det där tramset! Fy, måndagar är värst! yeye, vi får göra det bästa av situationen, riktigt tuff vecka som väntar :( Gillar det absolut inte! Hur som måste jag klä på mig om jag ska hinna, och orka ;D

PUSS

2010-04-26 @ 07:57:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stämmer det?

Man brukar ju säga att ränderna går aldrig ur en zebra!;)
Har jag fel? I detta fall tror jag att det stämmer hos båda parterna!  med det säger jag godnatt!


PUSS!:love:

2010-04-25 @ 22:28:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jodå

Lunchen på Mando satt mycket bra, är proppmätt fortfarande .. Även mycket trevligt att träffa faster min! 
Hur som så håller jag på att slipa och måla, så duktig som jag är HE HE HE!
Pusspussss

2010-04-25 @ 19:02:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hejhej!

Det känns jäkla bra nu alltså, mycketmycket bra för att vara helt ärlig. Ett knapptryck och det känns som en jävla sten har flyttats bort till månen. Hoppas dett håller i sig! Jag vill också tacka för går, alla damer som gjorde kvällen finfin!


Här ser jag ut som en jättemastodont haha!
Puss på er!

2010-04-25 @ 17:15:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mums

Huvudvärken är toppad, usch vad jag avskyr det! Jaja, gårdagen var trevlig fram tills det att mitt huvud började snurra som jag vet inte vad, det var riktigt läskigt så det blev ändå en tidig hemgång .. jag som hade tänkt köra hela natten aiai! Jaja, hur som, nu ska jag klä på mig och så skall vi åka in och träffa min faster som är på besök i Skåne. Mysigt värre! Lite brådis, lägger upp bilder etc senare!

PUSS

2010-04-25 @ 14:01:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ont om tid

Så jag hinner inte skriva långt, vi ska till Nikki nu, sen är det malmö. Ses i dimman
pusspuss

2010-04-24 @ 18:45:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Malmö!

Då är jag klar, har duschat och sådant. Nu har jag bara smink och så kvar, najz. Sedan är det taggatagga maximalt! Middag vid 7, sedan drar sig damerna in till Malmö .. så watch out ;) Gatorna kommer vara mycket osäkra tyvärr. Men mycket enjoyable! Berättar mer när jag närmar mig klar :)

PUSS

2010-04-24 @ 14:56:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Movietime again!


Åh vad jag älskar att vara ledig och ha massa tid till att se massa filmer:) Jag är en sucker för både italienska filmer och filmer med en "power-woman" i huvudrollen. Jag vill se massa kvinnor ta sig till toppen, inte ta någon skit, speciellt inte från män ;) HEHEHE (låter som det gör, det struntar jag i, inte my intention!)
En film som jag ABSOLUT vill se är It's a free world, har sett den ett par gånger men aldrig lyckats ta den! Dags för det snart. Nu skall jag köra på Sicilian Girl och sedan är det dags att börj klä på sig!
:love:

2010-04-24 @ 12:20:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hehehe

Då testar vi något helt nytt :) Detta är säkert en övertöntig sak, men jag ville bara testa :P:D

Enligt mig, får detta en :thumbup:

:love:

2010-04-24 @ 11:53:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Omröstningen

Jag har gjort, eller ja försökt göra lite nya ändringar. Nu är det upp till er att tycka till! Rösta!

Vad tycker du om den "nya bloggen"?

2010-04-24 @ 11:35:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kunde vart bättre ..

Jag tänkte att jag skulle ha en sån sovmorgon till typ 11, men icke. Vaknade runt halv 10 och först nu har jag tagit mig till datorn, illa! Snart är det dags att börja fixa för idag
Men under tiden :

PUSSPUSS

2010-04-24 @ 10:11:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mums

Channing Tatum är en riktigt fine man! Jag tycker inte om fräknar på dem, men det går. Terrence Howard har sen en röst att dö för!

Detta var allt för mig idag, ska lägga mig och ha en fet sovmorgon imorgon.

PUSSIS

2010-04-24 @ 00:37:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BAAAM

Adrenalinet ba pumpar ur mina öron, fattar inte var det kom ifrån! Helt sinnes-sjukt .. Kan det bero på allt skitsnack jag och Heidrun har haft? kanskeee, men vi har också kollat film : Inglorious bastards. Najz haha! Pitten är överfine, mycket fint att se på. Dock tycker jag att han har tappat lite på äldre dar, var en riktig snygging i t.ex. Fightclub och Mr& Mrs Smith! Yeye, så är det. Nu skall fighting på eftersom jag är ensam som satan justnu, usch vad tråkigt det är att vara själv! Skänk mig en tanke .. 

PUSS 

2010-04-23 @ 22:51:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jaråå!

Skol-fredag är över för denna vecka, yessir! Sånt gillas skarpt. Nationella del 1 är avklarat, nu får vi bara vänta och se. Kändes rätt bra faktiskt, så somsagt så får vi vänta och se resultatet om jag har lärt mig någonting detta år! Började alltså 9 och slutade strax innan lunch d.v.s 11.30, hade en myslunch med min fina och babblade en massa trams, lät nog rätt mycket då det blev en hetsig diskussion haha, men det brukar bli så ibland! trevligt värre, sedan åkte jag iväg till solariet, mycket välbehövt återigen. Känner mig som en människa igen! Både skönt och snyggt att vara brun. Både kläder och smink passar bättre till browness! Man måste ju passa på när man har tid också liksom, har jag tur kan jag sola en snabbis imorgon också innan vi gör stan osäker. Hade vart övernice!

jaja hur som, nu väntar jag på att Heidrun skall komma hit. Konstigt nog har jag blivit hel-wack på sistonde och kan absolut inte sitta själv, det är hemskt. Men det är tur att jag har en sån fin vän! Det blir nog en massa babbel och mys ikväll. Det gillas skarpt! Menmen vi hörs senare mina fina!


föressten rensade jag min dator igår, och eftersom jag gick igenom alla bilder så fann jag denna från i somras. Mycket minnen, usch vad jag vill ha sommar nunununu!

PUSS

2010-04-23 @ 14:00:52 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


fredag, tagga!

Nu är det fredagy, YES! Älskar det, men jag är jättenervös. Kan inte sitta still! Är helt sprallig .. usch. Nationella prov väntar, vill inte vara nervös då. 4 timmar, bara sitta och skriva .. jag kommer go helt crazy! Hoppas bara det går bra ..

PUSS

2010-04-23 @ 07:14:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fan osså!

Orken ligger på 0, 0! Usch, utmattad och det är någon skit 3D på ztv, usch som fan! Sen har jag ont i kroppen också, speciellt höger rygghalva. Känns som jag kommer dö av smärta. Tack och lov fick jag en fetingmassage av min mor, ändå gött!
 Usch vad jag gnäller ändå, måste nog sluta med det. Kan nog finna litelite ork till, klockan är bara "lite" nä nu skojjade jag, jag ska faktiskt hoppa i säng vilken sek som. Men under tiden så har jag mysmysig med mig, mycket trevligt skulle jag vilja påstå!
 
Bjuder även på en mysbild från idag :)

Pusspusssss

2010-04-22 @ 23:04:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så eré!

Ja då närmar vi oss sista skoldagen denna vecka då! Najz som fan. Allt är överhärligt också, lördag-pepp, nästa vecka-NJAE men ändå halvt, nästa fredag- pepp, nästa lördag-pepp, blekinge-pepp, studenterna-pepp sommaren-pepp, jäkla massa pepp här! Nu är det all in som gäller, bara småtjaffs kvar, np imorgon wihoo! Riktig countdown :) Idag blir det till att bege sig till Nova med mor för att skaffa some some till det som tänkas komma skall. Sen blir det lite plugg och sånt mojjs. Så med det vill jag tacka för denna dag, hörs senare mina trogna!
PUSS

2010-04-22 @ 16:05:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jajo

Kvällen är nu kommen och imorgon är det torsdag (säger bara detta för att det är många som inte vet detta!) nämen, dagen har vart topp. har haft en del sura miner idag, men känns som de har gått över. Hann inte göra så mycket tidigare eftersom, precis som vanligt så somnade jag. Är döslut! Men en del blev klart.
PUSS

2010-04-21 @ 21:53:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ehm?

Jag är jävligt äcklad, så äcklad att jag inte ens kan prata om det?! Då är det jävla massa illa, men vafan. What to do som man brukar säga! Istället för att sitta och äcklas av allting så kommer jag istället vända det till positiv energi, som vi alla vet är den positiva energin helvetes jävla bättre än den negativa. Det tar mer från en person att springa runt och vara sur och hela den grejjen så jag skall bada, köra en totalnoppning av ögonbrynen och göra en massa mojjs för mig istället! Det gör mig glad, så nu har jag bestämt att jag bara ska ha glada miner. Plugga står också högt prioriterat på listan! Så, time to do some some :)

Tillsammans med Leona så skall det gå galant haj!


PUSSPÅER

2010-04-21 @ 14:51:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Natti!

Nu är det dags för sängen igen, imorgon är det tidigt som gäller. Inte bra, närmar sig dock helg. IGEN!
Puss

2010-04-20 @ 23:21:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yippie!

Sitter med flämtarn och pluggisen, jag är ingenting av dem. HEHEHE, jag är bara bäst! Jag leker lite på facebook och försöker samtidigt vara duktig och skriva engelskan, även om jag är klar så är det lite smårättning bara. Gillar läget då!

Vill bara ha sommar, vara brun och vara ledig, jag vill ha mina degiga dagar dygnet runt! GE MIG!

PUSS
2010-04-20 @ 11:05:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


he he he

Godmorgon era fisar! Jag är dödstrött, skall snart börja ta mig till skolan. Najz! Börjar med Engelska, helt f*cking okej, sen är det lunch, ännu bättre, ledig dirr liksom! Sen går jag dock sent idag inte lika roande blöhhh! Men what to do? Låg och tänkte på det igår, idag hade jag vart i Italien liksom. Eller ja hela veckan, men det är ju bara tisdag .. Tror vi skulle till Milano idag, är inte det JÄVLIGT typiskt? Hilvetes Island och vulkan! Jaja,
Detta är en bild från Diano Marina (Italien) Förra året .. böh vad jag vill ha sommar och sol!

Jaja hur som, det är tisdag, dagarna rullar på .. Idag är det tv-maraton ju! Börjar med DH, slutar med Cougartown. Mina två absoluta favoriter justnu. En dos intriger och en dos komik! MUMS
Nu måste jag lägga på ett kål om jag vill hinna (egentligen vill jag inte) men plikten kallar! 

PUSS

2010-04-20 @ 08:50:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


yeppyepp

Damn vad duktig jag är, jag vill bara krama och pussa på mig själv. Det blir svårt, men ja ni get it! Äntligen är jag klar med städningen ..
 

bam, nu är jag upptagen

PUSSSSS

2010-04-19 @ 22:11:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yesyes!

Nuså, nu är jag hemma igen. Näjz! Fikan satt, snacket satt, brunheten kommer! Livet är bra med andra ord, övergott snack! Dunderdag, flera sånahär vill jag ha nu! Nu skall jag dock hugga tag i städning inte alls så kul vill jag lova .. Menmen, det måste ju göras också, har inte ens orkat packa upp väskan som jag skulle ha haft i helgen. Det suger dase att städa, så tråkigt. Visst är det kul med resultatet sen men vafään! Bilder lägger jag alltså upp lite senare

Puss på er

2010-04-19 @ 19:25:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


YEY

Skola nudå, inte bra någonstans haha. Menmen, här sitter man och fibblar med en powerpoint som skall redovisas på torsdag, inte mysigt. Menmen! Nu ska jag försöka fortsätta, slutar snart, då bär det av in till stan och köpa lite stuff, sedan blir det en fika med min babe och efteråt blir det solning, det behövs kan jag lova!

PUSSPUSS
2010-04-19 @ 14:22:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny vecka, nya utmaningar!

Jadå, ny vecka och allt. Känns rätt skönt, motivationen är på topp och humöret känns lite bättre! Inte så mycket att göra idag, thanks god! Ett utkast sista lektionen, sen skall jag sitta kvar och fibbla lite med ett annat arbete. Inga prov denna vecka, yihooo! Bara nationella och några inlämningar, yummie. Sen på Torsdag fyller en viss dam 18 år och det blir till att fira henne, alternativt på fredag. Let's see, stan kommer hur som vara mycket mycket osäker! Nu skall jag ta en dusch för att sedan get dressed, inte lika kul! Men ändå
PUSSPUSS

2010-04-19 @ 07:40:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


0 kontroll!

Hatar det, jag ger upp nu jag vill inte springa runt och ha det så! När jag inte har kontroll så struntar jag hellre i det och det är precis vad jag kommer göra nu! Jag vill inte, det är det enda jag har att säga, även om jag egentligen har mer att säga, så blir dethär allt. Pallar inte förklara!



Puss

2010-04-18 @ 21:32:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


haha

Shit asså, nyvaken. Ser ut som vet inte vad! Pallar ej detta, men nu kör vi! Jag mår som jag förtjänar, inte bra med andra ord! Det är allt jag har att säga, nu ska jag försöka vakna på något ostadigt jävla vänster.
PUSS

2010-04-18 @ 10:22:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


OHJA/NEJ

Don't you worry about them other boys,They don't really mean a thing to me, no! Så eré baby! Men nu borde jag göra mig iordning för att hinna, hoppas jag gör det haha. Tiden bara rinner, jag hatar det. MEN, jag skall hinna iallafall tillsammans med Tiesto och Nelly Furtado
. TJING!

2010-04-17 @ 18:31:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slöseri med ork och TID

Satan, haha ... jag skäms över mig själv. Vaknade imorse och det blev inget Italien. Och vädret var så pissigt så jag la mig i sängen igen, och så somnade jag och vaknade nu .. shit det är mycket pinsamt! Men jag tror att jag har behövt det, hade inte sovit riktigt på en vecka så jag tar väll ut det nu! haha. Jaja nu skall jag bestämma vad jag ska göra ikväll :)

PUSSIS 

2010-04-17 @ 15:54:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jäkla vulkan och LFV!

Det blir inget Italien för mig idag, det kommer flyttas till hösten. Både bra och dåligt! Skittråkigt att jag behövde gå upp med tuppen en lördag, men jaja .. Nu är jag uppe, kanske dags att göra nytta, äsch. Jag tar det fina ett par timmar till, vaknade med dåligt väder men det ser ut som om det skulle kunna skina upp. Och det gilllas, för då är jag dunderpepp! PUSSPUSS

2010-04-17 @ 10:03:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


???????

Yeye baby! Nu är väskan packad, hoppas det blir najs HE HE HE. Är på språng, way to pigg för att sova nu. Men jag måste försöka sova lite, annars blir det inte bra. Så nu väntar duschen och sedan sängen, pussissss! <3

2010-04-16 @ 23:54:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jadå

Är hemma igen efter en supergrillning hos Denise med hennes farföräldrar, första grillningen detta år var topp! Dock blev det inget dopp idag :( Menmen det kommer väll fler gånger, nu mpste jag packa. Mest för säkerhetsskull! Det suger lite, men men .. vi får se hur det ser ut imorgon!

PUSSPUSS

2010-04-16 @ 21:22:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Egentligen borde jag, men näää!

Ahfan, hur blir det nu? no one knows .. vet inte vad jag satsar på, såg at någon hade koll och att planen börjar gå klockan 1 imorgon. Vi får väll helt enkelt se, klockan 8 imogonbitti får jag veta exakt. Men frågan är liksom, ska jag packa väskan? Det är väll jävla onödigt att slösa tid på att packa ner kläder och skor för att sedan plocka upp dem dagen efter? Eller är jag helt ute och cyklar vava? ÄSCH, överhettning. Nu far jag till solariet. Tjing!   

2010-04-16 @ 16:19:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


buh!

Dålig magkänsla och dåligt väder, kunde det bli en sämre kombination?

2010-04-16 @ 07:30:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


dags för säng!

Nu äntligen, mycket mycket bra! Nostalgi när den är som bäst också, YES!

2010-04-15 @ 23:28:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


va?

Hade ingen aning om det som hade hänt på Island, nu vet jag. Nu är det bara att vänta och seeee!
PUSS

2010-04-15 @ 21:32:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jäkla trött nu alltså

PÅ detta, detta konstanta "vad händer?" och jag vet inte vad jag skall göra åt det haha, jaja w-ever. Jag borde ha packat, har börjat, men bara börjat ... kunnat vara klar med ICKE! Jag var way to upptagen med annat, pucko som jag är. Jaja, vi får se vad det blir, lite byxor, lite klänningar, shorts borde med får se om jag finner några då he he he. Äsch, eftersom alla verkar som riktiga torskar ikväll så har jag bestämt mig för att hoppa i duschen och känna mig massivt utvilad imorgon!

PUSSPUSS

2010-04-15 @ 21:23:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kan inte stoppa mig, kan inte hindra mig (8)

Jaja blablabla, pladdret går! Men w-ever. Jag är nöjd som en jäkla ättika, kunde inte vart bättre faktiskt. Gårdagen var härlig, sol och grymma sommarkänslor (nu är det inte långt kvar) och umgänge med Chulle! To die for faktiskt. Sen åkte vi hem, jag hann inte långt med att göra någonting förrän jag bestämde mig för att hoppa i bingen. Jäkla skönt det där! Sov som en prinsessa faktiskt och vaknade med solen i ansiktet. Bra start på dagen med andra ord. Eftersom jag hade sovmorgon så låg jag och drog mig innan jag bestämde att jag skulle upp och göra mig iordning, bra idé! Kom till skolan med sällskap av Sanna. Historian kämpades med och sedan hade vi svenska, inte jättekul. Men ändå okej, lunch, sedan prov i N:Kunskap. Prov är aldrig kul, men det kändes okej. Sen var jag och fröken J på Nova, jag kan inte hindra mitt begär .. så det blev en söt kläning och ett par skor (jag borde inte, men jag gör det ändå) blabla, jaja nu är jag hemma och skall ut och köra! BACK ON BABY!

PUSSPUSS

2010-04-15 @ 16:32:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dingdong

Middag är avklarad och det är sista natten för min fransyska :( buhu, menmen. Nu är det jag mt välrden igen och jag har tid att bara tänka på mig, kulva? hehehehe, Italien på lördag också, riktigt nice. Förmodligen utgång på fredag, YESSIR detta skall sitta som en smäck. Nu ska jag plugga lite och lägga upp lite "stääkiga" bilder ;)
PUSSPUSS

2010-04-13 @ 20:22:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En gång för alla, alla för en!

Jag är INTE ledsen någonstans, så sluta trakassera mig och fråga vad det är, vad som har hänt, jag finns här och säga att det löser sig! För jag kommer inte berätta hur jag känner, vad det är som händer, vad fint att ni finns, men jag lovar, det är ingenting som kommer lösa sig med eran hjälp! 
 Och jag mår INTE dåligt, jag är INTE nere, jag mår verkligen JÄTTEBRA.För mina närmaste, så vet ni redan om detta. Jag KAN INTE bli ledsen, inte bara sådär. För er andra, NU vet ni det!
Så, bara, sluta. Det räcker, jag är en glad-prick.
PUSSHEJ

2010-04-13 @ 08:24:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


blablabla

Riktig jäkla pladdertacka är jag, men vafan. SO WHAT? Det tycks gillas, så jag fortsätter. Har haft en mycket fin kväll med underbart sällskap, idéer blev bytta till max. Riktigt härligt, ibland är det skönt att prata med någon som man inte brukar göra det med, och få ut så mycket mer av det. Se ett annat perspektiv på saker, vi tänker ju väldigt olika här i världen vilket kan vara jäkla bra! Vissa är mer lika än andra och vice versa, nice ju! Menmen, nu är klockan natt och jag ska sova som en gris inatt hade jag tänkt mig! PUSSPUSS och sov så gott
2010-04-12 @ 23:17:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tjoho!

Gud, jag känner mig tom! Jäkla massa skönt ju. Jag är helt utmattad .. gud vad hemskt det är .. jaja hur som, idag är jag totally alone. Inga fransmän, inga svenskar. Ensamt maximalt? Mm, men det är lite skönt samtidigt. Jag brukar alltid bara vara van att ta hand om mig själv, har man sedan någon annan att tänka på är det svårare. Det är nog mitt problem egentligen haha! Det är både skönt och tråkigt, det är nästan lite så att man saknar dem. Men jag får se dem imorgon igen, och det blir middag på Tatung. Sen åker de hem på onsdag, och då skall allt återgå till det normala. Men sen åker jag till Italien på lördag, förstår inte hur jag ska orka, men jag får väll fixa det, jag har inget annat val än att göra det. Sen har jag redovisning imorgon, prov på torsdag samt en inlämning samma dag! Gööd, pallar ente. Nä nu ska jag sluta gnälla, för jag har haft en dunderdag. Sprang på stan med Julia och införskaffade mig lite nytt, det tyckte jag att jag förtjänade. Sen får vi se vem som har turen att se allting på he he he he!
Nä nu måste jag hugga in i plugget, tjingeling!
PUSSPUSS

2010-04-12 @ 18:08:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bajs

Det suger K*k så dåligt jag har sovit inatt .. känns som om jag skulle kunna sova i en vecka framöver. Men både jag och ni vet att det inte skulle fungera .. Jaja hur som, från och med på onsdag är det som vanligt igen! Skall bli skönt att hamna i sin säng igen, men tråkigt eftersom det blir tomt och hon är så läskigt söt! Jaja nu skall jag rappa lite, hinna med en del. Sedan blir det till att ta bussen och käk frulle med Julia. Hallelujah!

PUSS/E

2010-04-12 @ 07:47:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Damn på allt

Vet inte hur det skall vara eller kommer att bli, hatar den känslan riktigt grovt! Tack och lov är det inte långt tills det att jag åker härifrån ett tag, det gör mig nog gott skall ni se. Hoppas det blir sommarvärme, mums! Sen så är sommaren uppfixad, eller förhoppningsvis iallafall, thanks to Julia. Hejhå! Det blir en galen vår och sommar, det hoppas vi på iallafall! Men for now så sitter jag här med damen från Sjöbo och utbyter tankar och idéer. Mycket gott snack med en redlig pingla, oss har ni sett förut och kommer ni se igen!

PUSSPUSS

2010-04-11 @ 18:34:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mah god






ÄCKLIGT TANKSPRIDD, NÅGON SOM VILL SKÄNKA EN TANKE? JAG BEHÖVER MEDLIDANDE!

2010-04-11 @ 15:45:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag baby, fredag

hehe det är äntligen fredag, suck on that! men ikväll blir det ingen utgång, utan det blir till att stanna hemma med mina svenska flickor samt fransmännen, vi får väll se hur det blir. Vi har laddat upp med filmer och middag blir det också, god I'm good hehehe!
Dock var det inte lika positiva bud i plugget idag, jag får lägga manken till om religionskunskapen skall gå ihop. Det var min dag, förhoppningsvis blir den ännu lite bättre he he he!

PUSSPUSS

2010-04-09 @ 18:38:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Damn boi

Nu är klockan för mycket för att mitt huvud skall vilja fungera! Verkligen, och tillsammans med fyra fransyskor blir det verkligen inte bättre. Men dom är trevliga, och min babe finns också här så detta skall jag klara!
PUSSS

2010-04-07 @ 21:18:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen d

Sitter här mittemot min fransyska, mycket trevlig tjej.
jag är ready for whatever!

PUSSIPUSS

2010-04-07 @ 13:45:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


-

MAKE MAMA PROUD!

2010-04-07 @ 06:46:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bäst

Hehe he, bästa på länge! Älskar detta, Islänningen är min älskare och kommer alltid vara. Hon är egentligen i ett förhållande, men jag är somsom hennes älskare. Säg inget till pojkvännen, det blir inte bra. Ville att mina läsare skulle få veta detta! Och nu vet ni hemligheten om flickan som väljer partners som redan är i ett förhållande.

Byebye American pie!

2010-04-06 @ 17:20:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag då

Här sitter jag, nyvaken och grann och ska precis börja plugga. Hemskt, men sant! Till min hjälp har jag Bravo's äppeljuice och delar av ett påskägg. Yes, nu kör vi!
I högtalarna spelas också: "Train- Hey, Soul sister"

2010-04-06 @ 10:05:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I ditt ansikte!

2010-04-05 @ 23:14:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är tillbaka på hemmaplan och kör tredubblat sedan innan men!

VARFÖRVARFÖR, skall det alltid vara så att nån man träffar antingen är i ett förhållande, har barn eller är dubbellagd? Ahhh, det stör mig så oerhört! Finns massor av andra, men alltid är attraktionen gentemot dessa ovanstående. Någon som har ett svar på varför det är såhär?

2010-04-05 @ 19:56:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0