Buuu

Shit, ångestattack maximal. Shit vad hemskt jag känner mig, satan vad typiskt det är mig. Ännu värre än tidigare, jiho! Suck on that

puss/E
2010-01-30 @ 19:27:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö snö

och mera snö. Fy usch, nä nu jävlar vill jag ha sol bad och sommar. Det räcker! Att behöva typ krypa fram i snön är inte kul .. vill inte gå utanför dörren. Det suger stenhårt! Jaja, men man skall väll inte gnälla.. Malmö imorgon, jiho gud så kul ( he he he) Men vi får se hur det går, hade vart nice att få som man vill :) sen är det äntligen fredag IGEN, bara längtar. Fredagar är bäst! Skolan ett par timmar, sen hem och byta lite grajjor. Annars är det ju inte jättemycket som händer, nu måste jag städa mitt rum och sånt trams det är avskyvärt men måste ju tyvärr göras

PUSS PÅ ER SÅLÄNGE/E
2010-01-27 @ 16:24:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Satan

Hur i hela friden kommer det sig att jag alltid kan lyckas med absolut allt när det gäller vissa saker och när det gäller andra, ingenting? Det tycker jag är jäkligt skumt faktiskt! Satsar på skärpning från och med nu, eller ja snart iallafall! Man har ju trots allt blivit unga damen och kan inte hålla på såhär allt för länge till, det går an när man är just a small kiddo, men ahh nudå? Någon som har några konkreta förslag på hur detta skall sluta? För det har inte jag ..

PUSS/E
2010-01-26 @ 22:34:49 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Better in time!

Jag lovar :)
2010-01-25 @ 21:07:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nattlägg

Nuså, är det dags att hoppa i säng. Fy vad tråkigt, imorgon åker mormor och morfar hem, jättetråkigt, skönt att ha dom här!

Jag blir helt snurrig av allt som händer, lack på allt. Män är as, jag är trött. Wow .. skitsamma det får vara. Tycker inte detta inlägg blev särskilt bra, gör nog inte ni heller. Så jag stoppar här, önskar er (ni mysiga, ni som jag älskar) en väldigt god natt. Och to my girls, ses vi imorgon.

PUSS/E

2010-01-24 @ 23:15:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


börjar näma sig natt

och även  början på en ny vecka, inte kul alls. Jag är dödligt trött och förvirrad. Hatar att känna så, jag vet inte vad jag skall göra med någonting länge, fortsätta eller sluta mitt i allt, inget tycks passa. Jag vill vill, men vet inte hur.. Jag ska göra det bästa jag kan för att detta skall gå i lås, det hade gjort vardagen extra perfekt. Hll tummarna för mig, jag vill ha allting perfekt. Måste gå, sommaren blir great då!

Ge mig sommar, ge mig brunhet, ge mig lata -lediga dagar! Då blir jag som mest nöjd

PUSS/E

2010-01-24 @ 18:36:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


trött

på dig,och dig och dig och dig! Trött på allt, alla skall vara sådana moralkärringar och hela tiden berätta vad de tycker är rätt och fel. Örligt talat bryr jag mig inte, gör vad du vill,hur du vill när du vill. Men lägg dig inte i mitt! Mitt ät mitt och ditt är ditt, det är bara så saken är. Sitt inte heller och lëk att du är kung, för det är du inte. Jag är ledsen, men det finns en kung i Sverige, och ni har inte ens samma namn. Kul va? nope, tagga till, visa lite stake var den du vill men strunta i mitt -maaaaassa kärlek!

Puss/e
2010-01-24 @ 16:33:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Död

Fyfan .. en äckellång dag. Kändes aldrig som om den skulle ta sluuuuut, hur sick är inte det? Mycket. Jaja nu är det ÄNTLIGEN Torsdag-kväll och imorgon är det finally friday. Som jag har längtat, denna vecka har typ vart en av de längsta i mitt liv, kändes som en evighet.
Riktigt sorgligt, och imorgon blir det till att upp och studsa tidigt igen, italienska på morgonen och redovisning strax därefter, funny? neheeedu!

Jaja, nu ska jag hugga tag i mitt överdrivet stökiga rum, mormor och morfar kommer ju trots allt imorgon he he

PUSS PÅ ER/E
2010-01-21 @ 17:59:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


NÄÄ

Nu får det fan räcka, med allt. Jag är rakt ur sagt TRÖTT PÅ ALLT. Hur skall jag göra då? Äe det har jag ingen aning om .. whining lala. Hatar det, men det är verkligheten. Jaja, har iallafall plugagt och vart superduktig, duktigt va?  Kommer du och säger annat är du körd he he he. Jaja, nu känns det som jag kommer kunna skriva ett livslångt inlägg, men jag tänker sätta stopp här, för annars blir det bajs!

Meanwhile sitter jag och drömmer jag mig bort till sommar och sol!

PUSS/E

2010-01-20 @ 22:11:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lill-lördag

Älskar onsdagar, tror jag har nämt det innan! Men för de som har missat är det för att det bara är två dagar till helg, och var fyra dagar sedan lördag, nice va? Kort men god förklaring :) Här sitter jag, fullt utrustad och ska snart ta bussen, eller det är ett väldigt långt kvar tag men ändå! Älskar att kunna chilla på morgonen det är det bästa.

För sen väntar svenska turism och idrott, yey. tack och lov är det bara tre lektioner, är så vidunderligt trött nu för dagarna, järnbrist kanske? Who knows .. Jaja vi får väll se, hörs sen!


PUSS/E
2010-01-20 @ 07:23:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


wiiierrrddd

Det blev en konstig rubrik, men det är vad det blev när jag startade upp internet. Istället för att göra det jag brukar så var det bloggar DIRR. Hemskt! Jaja, hemma iallafall, stannade i plugget ett tag till, mest för att göra klar en del saker. Kändes riktigt bra, och det gör det nu också. Pratade med min käre matte teacher idag också och vi har kommit överens, nice. Det blir dubbelt jobb, men det kan jag ha i framtiden. Så jag kallar det framtidsinvestering!Håret, inte jätteskillnad, bara lite, men jag ville inte ha något värstavärsta första gången och sen dom fina naglarna


Här sitter jag då och repar mig efter en dag, ska snart hugga in i plugget och bror min ska på bio.. Orättvist? JA!

PUSS/E
2010-01-18 @ 17:04:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndaag

Förlåt alla söta ni, jag höll inte vad jag lovade. Skulle fixa upp nya bilder, men datorn ville inte precis som jag..
Dessutom är jag försenad nu .. bra start på andra skolveckan (y) usch. Aja, jag är på g. Skall gå strax hur som!
Matte som första lektion, historia som sista. Det är inte en så lång dag idag tack och lov .. Men vi hörs sen så skall jag berätta lite smått och gott, samt lägga upp bilderna :)

PUSS/E
2010-01-18 @ 09:30:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag då ja

jahaadu, det är söndag. taggad? Nä det är inte jag kan jag lova.. Skittrött rent ut sagt.. Nu sitter jag dock här helt ready to hit the road,malmö strax.. väntar bara på mami som skall skjutsa mig eftersom det inte finns någon bankomat här i närheten lala. Naglarna skall fixat, håret är klart. Ni får som tidigare nämt se resultatet senare.
Vädret är piss och jag känner mig ungefär likadan, hatar det .. Menmen, what to do?

PUSS/E
2010-01-17 @ 09:52:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


In deed

Jaja, lördags-kväll. Mysigt! Dagen blev inte mycket alltså .. vaknade, tog mig i kragen och pluggade. Sedan vid fyra åkte jag in till stan och mötte upp fröken Sanna och tog en fika. Det är så skönt ibland att bara sätta sig ner och ta en supergod kaffe (chai denna gången dock) japp,och bara babbla på för vad magen tål! Det är lättare än att sitta hemma om mami är hemma som ofta sticker in ett öra! haha jaja hur som, det blev massa babbel.

Dessutom har jag hunnit färga håret, resultat får ni se imorgon efter det att jag har vart i malmö och fixat naglarna. Tack vare den underbara Anna så går det :D menmen, resultat på allt får ni alltså se imorgon. Nyfikna? Det vet jag att ni är

PUSS/E
2010-01-16 @ 23:02:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jippieee

Jag är så glad att jag håller på att explodera! Kom upp imorse och var tvungen att ta en sväng, hade alldeles för mycket energi i kroppen.

Nu sitter jag här och äter frukost, tänkte att jag ska börja städa mitt rum och sedan skall jag färga mitt hår. Yeehee!
PUSS/E
2010-01-16 @ 11:18:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sinnes!

jag sitter och är helhypad, jag dör jag vet inte vart jag ska ta vägen! Stockholm i mars, frankrike någon vecka senare, och italien strax därpå. Döööhhh jag är ahh, jag vet inte var jag ska ta vägen, massa massa plugg! Där efter blekinge.

Sen får vi hoppas på min favvoplan, går den i lås och bom så .. ahh dör jag!
KYSS PÅ ER ALLA /E
2010-01-15 @ 23:52:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Friiiday!

En freaky sån he he, äntligen är den första skolveckan slut! Så nööööjd, nu är det bara typ 5 veckor kvar till nästa lov. Great!

Efter skolan idag begav jag och Heidrun oss till biografen - Snabba Cash. Jaja riktigt nice, sånt gillas totalt! Man bara satt och väntade, skitnice som sagt. Nu väntar vi på en uppföljare. Ikväll blir det hemma "mys" och plugg, kul va? njaeee inte riktigt. Men det får väll gå.

Kanske hörs sen
PUSS/E
2010-01-15 @ 19:54:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Ännu en dag avklarad, och jag känner mig så oerhört jäkla nöjd! Det är helt galet .. Började 8.45 och slutade 16.15.Och herre min ge vad mycket saker som har gjort idag! Nästan så man vill läsa matte C (det är fortfarande en fråga, inget jag har planerat precis) Imorgon är det fredag och en jäkla massa ledighet. Jag förtjänar att bara vara och sova länge :D Denna helgen blir det ingen utgång, men helgen därpå. Då jävlar anamma! Då är de flesta prov klara och det är bara att softa ett tag.

Och imorgon blir det också bio, snabba cash. Var bara tvungen haha!

Räknade ut idag att det är 76 skoldagar kvar. Då har jag räknat bort helger, lov, resor och praktik! Hell yes!

PUSS/ E
2010-01-14 @ 16:56:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart är det torsdag och snart är det helg!

Så skönt, nästan en hel skolvecka har gått, bara typ 10 to go, kul va? Jaja, det har ju gått bra hittils, fortsätter man i denna takt kommer terminen kännas jättekort, och arbetar man såhär hårt så kommer det också synas! Yey.
Skolan idag var riiiktigt seg, började 8.45 med en föreläsning om Asien eftersom det är vad vi håller på med just nu. Det tog ett bra tag, men samtidigt så behövde vi bara information om ett land, just vårat : kambodja! Men han pratade om alla, och det blev rätt långtråkigt att sitta på obekväma stolar också .. Men hursom, lunch, teori i idrott. Thanks god så hade jag gjort det mesta så jag brydde mig inte särskilt mycket (shame on me)
Efter skolan tog jag och Julia en kort-runda på stan. Spanade lite grejjer, och det blev hårfärg och en tröja. Är inne på basic-spåret och det var precis vad det blev! Nöjd iallafall :)

Efter stan hade jag en sån konstig känsla i magen, visste inte vad det var men det kändes inte bra, fick aldrig veta varför heller. Antar att det är sånt som kan hända? Eller?
Matten blev fixad, så nöjd. Jag vet inte alls vad det är men jag blir hel stressad och jättejobbig när jag räknar matte. Usch! Så jag placerade mig vid tv:n och såg någon sån "komedi-grejj" på 4an, ändå rätt kul. Helt överjobbigt! Så nu sitter jag här och summerar dagen. Tänkte hoppa i säng och vara helt förberedd för 8.45-16.15 imorgon. YES!

PUSS/E
2010-01-13 @ 22:09:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smash

Kabom in my face, jag klarade det. Lite ut i den "härliga" luften och jag orkade hålla mig vaken. Sitter och är helinne i filmen så detta blir ett riktigt kort inlägg! Orkade också göra massa läxor. Proud! he he he
PUSS/E
2010-01-12 @ 22:18:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skulle kunna gråta ..

Jag gör ALLt för att försöka hålla mig vaken .. det är helt dödligt! Rödsprängda och klippande ögon. Och klockan är knappt sju?! Det börjar bli riktigt med varning på den haha! Hur som, min favvofilm går ikväll: Something New, helt underbar men jag tror inte jag kommer orka vara uppe så länge! Skolan gick finfint. Engelskaprov 1 avklarat, smack that typ. Italienskan gick great, nu är det bara den förbannade naturen kvar .. Sen är jag med, totalt!
Imorgon är det föreläsning klockan 8.45 yeey (eller inte) jaja, nu ska jag hugga lite matte till, säg till om det finns en sån mirakel "kur" för att hålla sig vaken He he he
Får lägga in bilderna en annan gång.
PUSSS/E
2010-01-12 @ 18:55:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nähäää

Skolan gick väll rätt bra, a smack in the face dock. Ni har jag TVÅ långa dagar istället för en, kanske mitt eget fel.. Jaja, hursom det kan behövas för extra bra betyg jaou he he. Vi får se hur det går, känns som om jag är i fas. Håller på med saker som skall vara inne om flera veckor. Riktigt nice! Prov imorgon, prov på måndag, prov v.5 prov v.11, dom ligger som dom skall. Frankrike i Mars, Italien i April .. nationella däremellan. GOD THIS LIFE IS GUUUD! Jaja, nu skall man inte gnälla, med det kommer man ingenstans!

Nu skall jag hugga in i matten, polynomen here we go!
PUSS/E
2010-01-11 @ 19:40:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag morgon

Nu är dagen här, haha usch. Klockan är alldeles för tidig för att jag skall orka med allting. Fy, hur som så är jag i tid. NU iallafall, skall hinna med en buss ca halv 9, dock måste jag vänta en 10 minuter på att "rätt" buss ska komma.. Hatar atts tå där och frysa. Dessutom blåser det så satans mycket.

Hur som, så var jag hemma och pluggade igår som jag tidigare nämnde. På kvällen blev det dock Scream. Usch, filmen i sig är ju inte läskig, men jag blir helt paranoid när jag ser sånt! Kan inte gå utanför dörren när det är mörkt.. Usch! Den är riktigt väck, blod hit och dit. Skumt!

Ni får ha en så bra dag som möjligt, så kanske vi hörs lateeeer!
PUSS/E
2010-01-11 @ 08:11:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


YES!

Herre min ge vad jag känner mig duktig! Trodde aldrig att jag skulle orka ha en sådan, speciellt på en Söndag! Men det orkade jag he he he. Fysiologi, anatomi, träning/näringslära, italienska och körkortsträning har jag hunnit med. Så nöjd, jag har också läst ut engelskaboken som det är prov på tisdag. Hell yeah! Nu kan jag ta det lite lugnt och bara invänta morgondagen .. Det skall bli så tråkigt att börja igen, men samtidigt är jag så glad eftersom då fårjag se mina fina vänner igen. Vi har ju vart så utspridda hela lovet. Så imorgon blir det catch up med min sötaste Heidrun! Fika och bara babbla massa trams skall bli great.

Sen välkomnar jag Sannisen hem igen, som har vart på Hawaii. Dock kommer hon hem på torsdag eller något sådant. Den jäääveln haha!


Back to reality, oh there goes gravity!

PUSS/E
2010-01-10 @ 17:34:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är Söndag

och såna avskyr jag .. fy och fasa. Värsta dagen på hela veckan .. och imorgon börjar plugget igen. Jag ooorkar inte! Man får rysningar i hela kroppen,och det känns som att skolgången i vår kommer vara tung. Men vi får se hur det blir!

Igår var ändå trevligt, inget farligt sådär. Lite drinkar här i Lund. Såna kvällar borde förekomma oftare!

Såhär känner jag mig justnu!

PUSS/E

2010-01-10 @ 11:13:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hehehhe

ojdå, lite smånattligt inlägg bara för att säga att jag tycker jag är bäst. Många av mina nära och kära också såklart! Jag älskar er hehehe! Kvällar somdenna borde hända varje kväll.
PUSS/E
2010-01-09 @ 23:54:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag idag då

Och two days to go innan skolan börjar, jag orkar inte! Är inte redo .. menmen, ett par månader, några lov. Sen är det sommar och strax därefter påbörjar vi vårat sista år. Jag som skulle gått ut nu i sommar, riktigt sugigt. Menmen!
Jag är uppe tidigt idag, tänkte göra någon nytta, skall plugga lite strax.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer- vad händer pep's? Det är ju lööördag!

PUSS/E
2010-01-09 @ 10:54:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mihiii

HÅLL NU TUMMARNA :D Det hela kan bli mycket bra
J E P ÄR I FARTEN

PUSS
2010-01-08 @ 19:26:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God

haha herre min ge, jag är helt nostalgisk! Det bara kom sådär plötsligt .. satan också haha. Var då tvungen att kolla alla gamla videos som finns på min facebook, inte nådigt! Mycket kul har man gjort i sina dar, vissa saker är man stolta för andra är man .. ja ni kan själv räkna ut det.


Bjuder på en riktigt gammal godig från -06 GLORY DAYS!

PUSS/E
2010-01-08 @ 15:59:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blä

Mahaa det är så mycket jag vill ha! Speciellt nu efter jul och nyår och man börjar känna sig grå och tråkig och vill ha förändring inför sommaren och våren!Man kan ju alltid komma en bit påvägen här i världen!
JUST HÄR, kan du värva dina vänner och andra roliga saker! :)
2010-01-07 @ 23:55:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blöhöö!

Idag var en jättehärlig dag, precis som alla andra dagar med Jullangullan!
Möttes upp vid Malmö central vid halv 4 och började våran relativt långa eftermiddag haha. Det blev lite inköp, inte så mycket. Mest trams från våran sida men å andra sidan så är ju det folk "gillar" haha, konstigt nog är det alltid någon eller några som kommer fram och vill ha nummer, eller fika, eller bara vänner. jaja, men man kan ju inte vara så generös att man ger sitt nummer till främmande människor på stan. Denna gång skyllde vi på att vi hade bråttom till tåget, smart? njae.. För inte skulle vi till tåget. Vi var ju inte klara?! Denna gång kom vi "lindrigt" undan eftersom vi inte blev förföljda. Strax därefter bestämde vi oss för att ta en fika, och där bestämde vi oss. Vad vi skall göra i framtiden! Som som, blir det som planerat så kommer ni få se oss erövra världen HE HE HE

Vet att ni love uuuus! :)
PUSS/E
2010-01-07 @ 19:48:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tralala

Nu äntligen kommer jag igång, det har gått några timmar för mycket menmen. Fröken T är på G. Sitter här och drömmer mig bort, det är så mycket jag vill .. hemskt! Hoppas allt håller i sig bara :D Det hade vart underbart, och om allting går som det skall så jublar jag högt. Än så länge är det hemliga planer

PUSS/E
2010-01-06 @ 23:28:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


haha

Sheet det blev helt omstyrda planer igår, det blev inget hemma liggande utan vi bestämde oss för att gå ut! Kosen styrdes mot Malmö och "smygpremiären" av Chili .. Det var mucho trevligt. Glatt folk, ett par kända ansikten dans och skojj. Träningsvärken efter springning i högklackarna sitter där den skall. Inte bra haha! Men ändå härligt, då vet man att man gav allt haha.

Alltså blir det råplugga idag, dessutom har jag lovat min käre mor att måla .. hur skall jag orka? På något vänster så måste det fungera, solen skiner ju! Vaknade med solen i ansiktet och det var inte nådigt alltså! Man blir så glad och nu kan jag verkligen se fram emot en bra vår, åh som jag längtar!

Yesterday!

PUSS/E

2010-01-06 @ 14:03:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ohmy

Jag är såååå trött... jag hatar det eftersom jag inte vet varför jag är trött! Är ju ledig! Hur som blev det en tidig uppgång imorse för att försöka hitta en bok som skall vara utläst till nästa måndag. Taggad? nähääädu! Hur som haver så har jag gett mig fan på att jag skall kunna läsa klart den.

Hittade den som ni kanske förstod ( he he ) så då blev det till att snabba på och åka upp till stan (om man nu kan kalla den så ..) Skulle egentligen bara sola eftersom jag har blivit ohyggligt likblek på sista tiden (undra vad det beror på haha ) färgen sitter där den skall, men jag kunde inte undgå att springa lite i affärer när jag ändå var där .. så det blev lite nödvändigt, bla en balsamspray och en vit basic långärmad tröja. Lite myspys, sen blev det raka vägen hem och jag började läsa och kom en bit. Sen däckade jag av totalt .. och nu sitter jag här.
Småspanar på supernannyn med min mor 8-|

CYAA
PUSS/E
2010-01-05 @ 18:28:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


It's about time

Ja ... kanske, det har blivit lite segt med bloggandet. Det går i perioder liksom! Men nu är jag här igen, och det har hunnit blivit nytt år också! Gött ju! Julen var mysig, jag hann springa på stan med världens bästa Linda och träffa mina snyggingar när jag var längre norrut. Ett par dagar efter julafton åkte vi tillbaka ner till Skånelandet och jag firade in det nya året på höga klackar med gott sällskap. Riktigt myspys, och detta år skall innehålla ännumer roliga saker än 09! Jag älskar att säga att 08 var en bra sommar, 09 var ännu bättre och 10 blir det bästa. Så gör jag iofs varje år men VAFAAAN.

Nu sitter jag, fullt påklädd och väntar på en fröken Johnelius och springa lite på nova, jag behövde verkligen komma ut och inte orkade jag utgång igår. Nyår tog musten ur mig, men nu är jag back on track och bättre än någonsin! Lyckat va, detta är inte att leka med alltså .. Våren kommer föra med sig en massa glada miner. Stockholm, Frankrike, Italien och Blekinge skall besökas. Sen kommer sommaren och då skall det resas!
Ahh can't wait!
PUSS/E
2010-01-03 @ 14:59:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0