Saturday night live

Det är lördag, det är min namnsdag och helgen börjar gå mot sitt slut, som det känns nu så kommer jag sitta hemma. Jippe! Första gånge rpå evigheter, det ska bli skönt. Igår var jättebra och jag hade trevligt med flickorna. Dock var det riktigt konstigt folk där vi var, natten var också mysig haha. Inga dåliga miner alls ;D
Finns inte mycket mer att säga, bilder kommer inom sinom tid!
Puss/E
2009-02-28 @ 19:03:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thank god it's friday!

Äntligen fredag!
Fredag-Lördag är det bästa som finns. Man längtar alltid till dessa underbara dagar när man vet att då kan man bara vara ledig och göra sånt som gör en happy. Sånt gillar vi!
Dagen har vart relativt lugn, bild på morgonen, engelska och då kollade vi på filmen Little miss sunshine. Helt okej film, inget som jag personligen skulle välja men anyways. Dock fick jag reda på en mycket tråkig sak och vet inte om jag kommer kunna hålla humöret uppe .. men jag ska göra mitt bästa.
Ikväll blir det till att träffa tjejerna om någonting roligt dyker upp, men de hoppas vi. Annars blir det mys med film och massa annat smått och gott. Hoppas på det bästa med andra ord.
Snart en ny vecka och vi närmar oss sommaren, det känns så skönt. Innan dess så ska praktik, nationella prov, sälen och Göteborg göras. 10 april blir det till att åka till Stockholm och fira en vän sedan många år tillbaka, det ska bli jätteroligt att äntligen få träffa dem igen. Det var onsdagens bästa sak, och jag fick klartecken från mor igår. Can't wait!
Egentligen skulle jag åka upp två gånger i Mars för att fira min bästa kompis Linda, men på hennes födelsedag ska jag nog se till att komma upp, men den 27e kommer jag inte kunna dyka upp, det är lite tråkigt menmen, vi får ta igen det i sommar istället!
Puss/E
2009-02-27 @ 12:01:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Matematikprovet avklarat, åh så skönt! Kändes helt okej. Dock kom jag hem så sent igår så jag hann inte plugga alltför mycket.
Kom nyss hem från skolan och idrotten, vi hade dans och det var relativt roligt haha. Att planera helgen är inte heller så easy, men imorgon och på lördag blir det fullspäckat. Mysigt! Nu blir de lite tv och data samt spana runt på lite saker som skulle passa.
Igår var vi somsagt på nova, och jag fick min tröja. Jag är jättenööööjd, kaxigt, det är så det ska vara haha!
Ni blir det till att ata BJ's och bara mysa. take care
Puss/E
2009-02-26 @ 15:58:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Och åhhh så skönt det är, hela dagen har faktist vart toppen. Dessutom är det löning idag, tummen upp!
 Vaknade upp, aningen försenad. Men tog mig till skolan rätt snabbt så jag inte missade hela lektionen. Svenska var det då, skulle skriva en novell i svenska/historia där det skulle vara medeltidsmiljö. Kom igång riktigt bra och den kommer då handla om en flicka vid namn Ada. Haha får se hur det kommer gå.Hoppas i allafall  på det bästa!
Efter det så hade vi matematik och där gick det också jättebra, känns rätt gott inför provet imorgon. Men man kan aldrig vara för säker! Ska plugga lite extra ikväll för att höja det där betyget man har .. sen var det luch, en mycket tyst lunch som omväxling faktist. Men ibland måste det finnas sådana också ju, lunchrasten gick också åt att finslipa samhällsarbetet som skulle vara inne idag, och jag blev förvånansvärt nöjd med den.
Sedan när vi skulle ha turism så hade vi ingen lärare, vilket aldrig brukar hända. Egentligen så har vi inte haft dom vanliga lärarna vi ska ha haft på hela dagen.. Skumt!
Men, även där finslipades arbetet lite till plus lite arbete i turism och ännu mer matte. Sista lektionen, samhällskunskap, ingen lärare där heller, så vi lämnade in arbetet till vikarien som vi hade och sedan var dagen slut. Härligthärligt att sluta tidigt för en gångs skull! Skulle egentligen sluta tre.
Även om det inte är så lång tid fram till tre nu så har man ändå en massa tid som man kan göra vad man vill med. Och jag vet inte hur det ser ut idag egentligen, men tanken var att vi skulle ta oss till NovaLund, får se med den saken. Annars blir det plugg för hela slanten.
 Wish me luck!

Igår så satt jag och funderade lite över sommaren och sådär, och bara klickade runt lite samtidigt som jag tänkte. Och då dök det upp, jag måste hitta en snygg bikini. Och där, på http://www.bubbleroom.se/ så hittade jag den, eller en av dem. Och här under är en bild på hur den kommer se ut.


Men än är jag inte säker på om det är den jag ska ha, eller om det blir någonting annat. För på Victorias Secret hemsida så fanns det också en massa härliga bikinisar, och i alla möjliga färger också. Lite roligare med en lite färgglad än en helt svart?
Någonting som jag däremot hittade på hemsidan var ett väldigt härligt skoutbud, jag menar, kolla bara http://www2.victoriassecret.com/landing/?cgnbr=OSSHUZZZZZZ och jag hittade många favoriter
en av dom är dessa finigar som definitivt står bland top 10 på min önskelista!

Justnu lyssnas det föressten på "The thing things-That's not my name" som är, ah jag vet inte. Finner inga ord för den, bästa genom tiderna haha!

Puss/E
2009-02-25 @ 14:11:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Dagarna går rätt fort, och jag kom precis hem. Det är skönt!
Nu är det top model som går på tv, och jag småkollar lite för att pausa efter skolan, sen kommer pluggandet att gå igång. matteprov på torsdag känns inte så lockande .. hoppas bara att det går jättebra. Fick också ett jättehärligt besked om hur jag ligger till i italienskan, och ja.. inte alls pjåkigt!
Imorgon får vi se vad det blir. Har pratat lite om att åka till nova, men det kommer säkert vara fullproppat med folk. Sånt är segt men vi får som sagt se vad det blir :)

And yesyesyes, idag blev stugindelningarna inför Sälen klara, hamnar i en toppenstuga med la girls och vi kommer ha superfun, veckan innan ska vi till Götet också. MarsMarsMars! (y)

Föressten så såg jag en underbar tröja från GT, pass på!



PUSS/E
2009-02-24 @ 16:54:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Då var skolan igång igen då, och inte var det en lugn start utan det var verkligen pang på direkt.. tråkigt men det är bara att bita ihop! Lång dag idag, men morgondagen blir ännu längre och fy så trött jag var.. Massor att göra, och helgen är redan planerad, DET kallar jag good work!

Men det kommer säkerligen bli en bra vecka, det känns som det iallafall :D
Puss/E

2009-02-23 @ 15:25:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Åhnej, det är söndag .. det finns ingenting bra att säga om söndagar! Imorgon börjar skolan och jag har faktist ingen lust att gå tillbaka till skolan efter ett underbart lov! Det har ärligt talat vart det bästa lovet på mycketmycket länge så det är lite tråkigt att det slutar nu.
 Jaja, men de kommer flera får vi hoppas! Sen så var ju helgen en för sig själv också, mycket tack till alla som har fått den att blivit så supertoppen som den har blivit!
Lite ironiskt är det eftersom jag inte hittar runt om i Malmö alls, och så har jag varit där båda dagarna. Whoo proud!
Nu är jag alldeles för trött för mitt eget bästa, men ändå så har dagen vart riktigt lugn. Kom hem vid ca 14.00, därefter så kolladejag lite tv och sedan blev det av att åka och hämta grejjer hos en vän, sen så åkte jag och mamsi och käkade och som förövrigt var jättegott och riktigt behövligt. Sen så åkte vi och införskaffade oss lite saker som vi behövde, mys! 
Nu spelas Augustana- hey now, TUMMEN UPP!  
                               
PUSS/E
2009-02-22 @ 17:59:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Äntligen! Vaknade rätt tidigt och hade smått ångest över något jag hade sagt igår om att stryka haha, så jag började stryka. Känner mig jättestolt!

Nu har det böjat snöa ige, varför? Det är ju snart vår ... men ändå blir det bara kallare och kallare. Burr!
Dagen kommer gå ut på att bara ta det lugnt och träffa vänner. Thanks god för loven!
Take care
Puss/E
2009-02-19 @ 11:12:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Whoo, klockan är 09.00 jag har lov och jag är redan uppe, någon som kan gissa varför? JO eftersom jag ska vara och träna från klockan 10 idag, jippie! Nä, ärligt talat, det ska bli lite mysigt. Prata lite strunt med Vian också, sitter aldrig fel ;D
För övrigt så kommer de bli en hyfsat lugn dag idag, laddar fortfarande inför helgen yesyes! ;D
Tack och lov så är vädret underbaaart men det skulle inte sitta fel om det var lite varmare ..

PUSS/E
2009-02-18 @ 09:04:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Oh, redan tisdag. Tiden går så fort! Helgen var awesome, fick mig en del skratt! Tisdag och det är lov, det är så skönt menmen några dagar till så är det back to reality.
Dock har jag ingen telefon dessa sköna dagar, för på något vänster så lyckades mitt simkort smita iväg .. tack och lov så får jag ett nytt på torsdag och jag längtar så haha. Då ska också telefonen in för reparation och hoppas verkligen på en ny. Det har inte vart annat anna än krångel med den jag har nu, tvi!

Igår fick jag se min katt från en helt annan sida, och om du ser bilden under, är hon inte lik den där "katten Gustav" haha?
                                              

                                                      Annars så kommer spännande bilder från i lördags, enjoy!:
                                    
                                                                       Från vänster: Emmy, Nikki och jag
                                               
Det fanns UV-ljus där och man såg helsjuk ut när man vände sig mot dem. Haha lyckades inte fånga sjukheten på bild..
                                                               
                                                                            Och det här hade jag på mig!
                                                                                             PUSS/E
2009-02-17 @ 12:25:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

happy valentines day önskar jag dig som läser detta!

Vädret är riktigt härligt faktist, mhm, mys!

Idag gäller det, ska bli riktigt roligt. Som jag har sett fram emot det! Carolins födelsedagsfest. Gårdagen var ju som den var, men inte hänga läpp! Bilder från kvällen idag kommer upp sen.

Föressten så lyssnade jag på Lyfe Jennings låt "Must Be Nice" och har fastat för meningen som han säger precis innan låten startas
-I just wanna inform you that, if you got somebody good you hold on to them. Och det stämmer ju så oerhört mycket!
Have a nice day!
 
Puss/E
2009-02-14 @ 14:09:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

ouhh äntligen fredag, lala jag är superhappy. Dagen har vart helt okej, filmgalan gick finemang och jag slutade rätt tidigt, därefter åkte jag och Vicki och skaffade oss ett par solglasögon samt annat smått och gott.

 Dock är det fredag den 13:e och det brådar kanske inte så gott men man kan ju alltid hoppas. Planerna ser ut som så att det blir utgång tonight och även imorgon! Fanns många olika alternativ så jag får se vilket som tas!
Och imorgon är det alla <3-dag, mihi får se vad som händer.
Take care you people
 
Puss/E
2009-02-13 @ 14:25:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Åhåå, jag räknar nästan dagarna!
Idag var jag och min käre vän Caroline i Malmöstad och införskaffade oss lite nödvändigt inför helgen.
Ser verkligen fram emot den! :D

Nu är temaveckan också avklarad och nu är det inte tema försän om många veckor, skönt. Vår tidning vann inte, synd men inga ledsna miner för det inte!

Ikväll ska det bli en riktig inpackning i håret och bara ta det jättelugnt, börjar 9 imorgon. Justnu är det "how I met your mother" som gäller, lite skönt sådär på torsdagseftermiddagen/kvällen!
Puss/E
2009-02-12 @ 18:26:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Idag är det onsdag och jag har äntligen blivit bättre. För närvarande sitter jag med Josefine och Jennifer i skolan och vi fifflar med vårat projekt som ska vara inne idag(!) Vi har haft två veckor på oss.
 Skönt att det snart är klart, hela tidningen blir ju jättebra och jag är supernöjd! Vi tänkte inte stanna så jättelänge utan tänkte käka runt halv tolv och vara klara med det vi ska redan då. Riktigt mys!
Något som inte är så skönt är att det är för mycket snö därute, går ju upp till anklarna.. Inget bra väder för att gå och handla kläder ..

Menmen, här kommer en bild på vår framsida som vi gjorde till vår tidning B-Teen :



Puss/E

2009-02-11 @ 09:38:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ojdå, en för mycket?

Efter en hel dag, med bara te så inser man att det har kanske vart en överkonsumtion idag?! Jag är hyperpigg och kommer inte alls kunna sova på ett par timmar, synd är ju det eftersom jag har lite sådär speciella tider när jag ska lägga mig och inte, och om jag hamnar efter den timmen så kommer jag garanterar att försova mig. Så jag hoppas på att vara i säng innan klockan 00.00 denna Tisdagskväll.

Dagen var ändå inte som jag hade tänkt mig. Vaknade med solen i ögonen och det kändes som om det var på väg att bli sommar, men nu är där ute ett vitt täcke av snö. Lite mysigt, men way to late. Snön skulle ha kommit i november-december och det är ju februari nu, hallå? Det måste bli bättre!

MEN, goda nyheter är att vi förmodligen kommer boka en resa till sommaren redan denna vecka. Om allting går som planerat så blir det till Rhodos, faktist två dagar efter skolavslutningen närmare bestämt. Hoppas den idén kommer att hålla, två veckor på Rhodos som för att fira att skolan är slut. Att få lite färg redan så tidigt är ju bara ett plus i kanten! Håll tummen (Y)

Sen imorgon blir det skola, och när vi har lämnat in skolarbetet så hade jag och en vän tänkt att åka och catcha some quality-time och shoppa. Känns som det var minst ett år sedan, upgrade garderoben.
Ohja, den tackar man för! Justnu är det Top Model som gäller, inte särskilt road av det, menmen what to do? Har lovat att se på Andra Avenyn klockan nio ...
 

Puss/E

2009-02-10 @ 20:21:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Det är tisdag, och det är bara tre dagar kvar till lov. Ligger hemma idag igen, fortfarande sjuk.
Undra vad man ska göra idag då, filmerna börjar ta slut och jag kan inte sitta vid datorn hela dagarna. Vill bara bli bättre, så idag blir det en massa te med honung som rensar kroppen på bakterier!



Puss/E
2009-02-10 @ 10:32:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Adore!

Ouh, hade nästan glömt! 21.00 varje måndag så går Lipstick Jungle som är mitt personliga favoritprogram, NÄSTAN på samma nivå som SATC men inte där än.
Varje måndag sitter jag bänkad framför tv:n och bara njuter av alla dessa intriger och andra smaskigheter. Jag var totalt jätteledsen när jag fick reda på att det inte skulle komma några nya säsonger av mitt gamla favoritprogram. men när jag istället fann denna underbara serie så blev det genast enklare! Det som är så perfekt är att lipstick jungle går så ofta, kolla själv in:
http://www.tv.nu/serier/lipstickjungle

Så TACK Candace Bushnell, Brooke Shields,Lindsay Price,Kim Raver,Paul Blackthorne,Andrew McCarthy,Dylan Clark Marshall& Robert Buckley
                          



                                             

 Glöm inte, Lipstick Jungle 21.00-22.00 Måndagar
Puss/E
2009-02-09 @ 22:19:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I väntans tider


Phu, nu har jag pluggat, och sovit. Riktigt skönt! Men det är ändå så hemskt eftersom när man sitter hemma och är sjuk så har man absolut INGENTING att göra och jag kan inte sitta still.. Men men men, när jag vaknade till så satte jag mig och kollade gina tricot's hemsida och såg att dom har fått in lite nya saker och det är riktigt mycket nya söta kläder med härliga färger. Äntligen kommer den ljusare tiden! Tänkte lista upp tre favoriter
(även om det finns miljoner saker som man vill ha) som kommer på topp, och som jag verkligen hade trivts med att se i min closet. Behövs rejält med shopping! 
                                                      
2009-02-09 @ 20:24:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hihi

Det var ingen lång skoldag idag haha men kanske var det skönt. Fy det är så jobbigt att vara sjuk .. Vill verkligen bli frisk NU!
Iallafall så kom jag hem och bläddrade igenom bilderna på datorn och hittade några favoriter. Enjoy!


Puss/E

2009-02-09 @ 11:55:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag

Det är måndag och jag är hur trött som helst, är lite sen ... eller mycket sen skulle man väll kunna säga.
Menmen what to do?

Har ca 10 min. till skolan så det är jätteskönt. Ska direkt börja med tidningen, möta upp la peeps först och prata lite om helgen, riktigt skönt med lite skvaller sådär på morgonen! Wish me luck today :)
Puss/E
2009-02-09 @ 09:55:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sleeping beauty

Då är det dags att säga natti gott folk! Even though klockan är över 12 och det räknas som ny dag så ska jag falla in i sömn och hoppas på att få så mycket som möjligt utan den. Några timmar sömn, sedan skola och en ny hektisk vecka väntar framför. En vecka till med temat, sen är det done! 
Känns ändå skönt eftersom  tidningen går relativt bra framåt och vi i vår grupp samarbetar riktigt bra så det är inga större problem faktist.
Kommer att försöka ta mig lite tid att skriva lite imorgon om hur pass tidningen går framåt

 Tacka så hemskt mycket för det välförtjänta lovet som inte alls är om så många dagar, det kommer sitta som en smäck. Någon mer än jag som tycker detsamma?
Puss/ E
2009-02-09 @ 00:35:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Curiousstyle!

Det är ärligt talat mycket som man inte vet, t.ex. att jag hade ingen somhelst aning om att en nyfunnen vän kunde sjunga tills jag lyssnade på hans låtar på http://www.myspace.com/curiousstyle och som till min förvåning var förundransvärt bra. Nu är jag fullständigt fast (!)och det är verkligen någonting jag rekommendera att lyssna på.

http://www.thevoice.se/3257.aspx?mediaid=717
Keep it up Igge
Puss/E
2009-02-08 @ 23:38:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Due

Du är bra, du är bra, du är BRA! Du är den enda personen som kan få mig att skratta när jag bara vill supergråta. Helt väck, men jag gillar det haha. Nu är bilden gammal, men vad spelar det för roll? Du är bäst hur som!
Citat från Samuel "Samuelsson" - får kramar av kvinnor i huckler (K)



   Puss/E

2009-02-08 @ 22:40:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgen

För att försöka komma igång så kanske jag borde börja att skriva lite här på bloggen.
 Just efter denna helg så finns det egentligen inte så mycket att berätta, mer än att jag var jättesjuk hela helgen. Det kom som en bomb i fredags morse, och på fredag eftermiddag så var jag praktiskt taget helt slut. Förstår inte vart det kom ifrån ..(!) Hur som så fick det bli en hel helg med en massa filmer. Ärligt talat så har jag sett åtta filmer denna helg och jag tänkte lista mina tre favoriter från helgen:

- Gangsters paradise (action)
, Producerades år 2005 och i rollerna finns det namn som Danny Dyer, Tamer Hassan, Geoff Bell m.fl.




-Step Up 2 The Streets (drama/romantik), Producerades år 2008, i rollerna finns Will Kemp, Robert Hoffman, Briana Evigan m.fl.


-Dream Girls (drama/musikal), Producerades år 2006, i rollerna finns Eddie Murphy, Jamie Foxx, Beyoncé Knowles m.fl.

                                                                                                     

                                                                                                              Puss/E

2009-02-08 @ 18:18:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Början

Okej, nu kör vi!

Oj helt nytt, och jag som alltid har vart så oerhört skeptisk till att själv blogga har tagit det såkallade förnuftet till fånga och startat en egen blogg. Får se om jag kan hålla igång detta då!
Wish me luck.

Puss / E

2009-02-08 @ 17:33:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0