Yessir!

Äntligen tisdag .. shit helgen ba rann förbi! Fredagen var som sagt lugn, lördagen blev det hårfärgning (y) resultatet?

Sen på fredag kväll blev det till att åka till Gunnesbo, och efter det in till Lund C



Och äntligen är det tisdag, jag har gjort halkan. Den gick bra, thanks god. Var supernervös menmen haha. Sen om några timmar blir det att sätta sig på ett flyg och åka hem till 08. Hur skönt som heeeelst!
Dessutom fyller mami år idag. Congratzz!

PUSS/E

2009-09-22 @ 14:08:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag morgon

Rätt utvilad också, fy så skönt! Fredagen var lugn, hemma och spanade film. Det är så skönt att inte göra något ibland, bara dega. Igår blev det en klassiker, Dirty Dancing. Jag tror nog att typ alla har sett den, och "nobody puts baby in a corner" är en mycket känd fras! För er som inte har sett den, måste jag säga : SE DEN!
Här har ni den sista scenen



Sen fick jag också reda på att jag skall flytta, flytten sker den 1 December. Haha, vi får se hur det går!
PUSS/E

2009-09-19 @ 10:16:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu nu nu

Ni som har sett att utseendet är förändrat på bloggen får gärna komma med kommentarer, både positivt och negativt uppskattas! :)
PUSS/E

2009-09-18 @ 15:32:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


:)

Åh vad skönt med freeeedag! Bästa dagen på hela veckan, den enda dagen man alltid ser fram emot haha! Riktigt myspys. Skolan är iallaflal avklarad och det gick galant. Det är verkligen sådana dagar man önskar att det fanns fler av. Såna dagar när man BARA gör nytta, även har kul såklart. Men det har man rätt ofta med rätt personer runt om sig! :) Nu har jag tänkt mig att plugga ytterst lite och så får vi se vad denna fredag har att erbjuda :)

veckorna springer iallafall iväg och det känns så skönt att vi snart går in i v.39, då är det bara 7 veckor kvar till min vecka :D So happiii. Och sheet vad duktigt av mig som har stenkoll på veckorna, jag kan nästan alla datum tillsammans med dag också .. haha det är ju bara patetiskt. Tyder på för mycket fritid! haha

PUSS/E

2009-09-18 @ 13:46:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista blogginlägget innan sängdaxx!

Äntligen, efter massa timmars plugg så är jag äntligen klar. Dessutom, när jag var heluppe i mina studier så hjälpte jag även min bror. hur duktig är inte jag?! hehehe
Det känns så skönt att ha det klart, nu kan jag äntligen pusta ut och ta en liten break. helgen har jag planerat att den skall bli lugn, kanske blir någon lättare utgång men vi skall tydligen ut på en utflykt på söndag(?) vi får se, jag återkommer om det. Tisdag är den dagen jag känner mig mest pepp för. Börjar med halkan, går sedan över till resande till Sthlm, äntligen. Men då gäller skolarbete då också, (är det någon mer än jag som fattar hur mycket plugg det är?) aja, inte skall man gnälla.
Imorgon gäller tiden 8.45 ,börjar med Italienska (som jag förövrigt redan är klar med) efter Italienskan övergår vi till arbetsmarknad för turism och jag Heidrun&Julia skall då försöka planera upp hela våran affärsidé så den blir lyckad, med prototyp och hela baletten. Hoppas verkligen allt går som det skall, sen är det lunch och vi avslutar med religionskunskap. Som jag faktiskt tyckte var roligt, i yngre dar men har helt tappat intresset för det nu! Ajaaa det är som det är, mitt största problem är väll att jag inte kommer att komma upp imorgon, så jag säger natti till er alla söta och går och lägger mig just i detta ögonblicket. Hoppas ni får en mysig natt, det skall jag ha, iallafall med lite stämningsmusik ekande i mitt huvud , (för er som inte förstod så kommer jag somna till denna hehehhehe) 
 
eller kanske dennaa



Vilken hade ni valt? Är kvällens fråga.
PUSS/E

2009-09-17 @ 23:28:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mm

Ja, jag måste bara säga att jag menade givetvis 4/5 av golden 5 och inte hälften av 4/5! MITT FEL, hoppas ni inte blir arga! Jag är mest arg för att jag måste plugga häcken av mig  
 Men samtidigt så tycker jag det är så jäääkla roligt att spana störda youtubeklipp hahahha! ENJOY!


PUSS/E

2009-09-17 @ 19:37:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skola och sånt

Nu sitter vi här i skolan, hälften av 4/5 av "golden 5" och pluggar som djur. Klockan tickar på och snart så är det slut för dagen. En lektion kvar, yey! Jag kommer stressa ihjäl mig själv om ingenting börjar gå som jag vill .. Allt händer vecka 40 och nu sitter vi och skriver på våran naturguidepärm .. Jobbigt läge, men det blir Blekinge& Schweiz som jag kommer göra mina "utflykter till"
WISH ME LUCK SWEETS PUSS/E
2009-09-17 @ 13:23:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


OHJA

jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med

2009-09-16 @ 21:25:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har en 10bens tarantella i mitt sovrum

ahaa, skämt åsido. Tänk om det hade vart så?
Ärligt talat så avskyr jag spindlar, men ändå hade jag en fetingstor spindel utanför mitt fönster. Vad hände med den? hehe jo nu ligger den i dammsugaren. Det är så jag tycker om spindlarna! Nä fy, flygfän, spindlar och sån skit skulle jag klara mig utan.
Men det som är så sjukt är att innan jag flyttade till skåne så hade jag aldrig sett en stor spindel förutom på typ zoo då, men livslevande i naturen. Men sen när man kom till södersverige så fanns dom banne mig över allt!
Nä nu kryper det i skinnet på mig.

Det är plugg för hela slanten som gäller, det är en jäkla massa .. men det är skön sysselsättning ibland. Men inte justnu, jag ser INTE fram emot vecka 40. Tror ingen i plugget gör det heller, däremot ser jag fram emot nästa vecka när jag ÄNTLIGEN får köra halkan. Sen är det bara att heada mot mitt mål, körkortet! Ladadi, sen får jag förmodligen åka hem också, skall bli skönt att relaxa lite och träffa la famiglia. Blir ju långt mellan varven nu .. Det märkte jag när jag gjorde mitt Albergo genealogico som betyder släktträd på Italienska,heoheo. Stackars!

annars är det inte särskilt mycket som har hänt eller kommer hända, allt flyter på som det skall. Saker börjar klarna, jag lär mig och blir smartare för var dag. Så detta får bli allt för mig this time!
JISSES AMALIA VAD JAG SAKNAR SOMMAREN BTWBTWBTW
PUSS/E

2009-09-16 @ 21:20:13 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


YES!

Ouh, nu är jag äntligen hemma. Två dagar var nästan för mycket. Fyra mils paddling och sova i skogen? nädu, det var ingenting för mig! Men samtidigt var det en mycket rolig upplevelse, som jag tidigare har nämt så älskar jag att padlla och så. Men den träningsvärkningen är inte att leka med! Jag kan knappt gå .. inte heller kunde jag gå upp ur sängen i morse men var tvungen eftersom jag började 8.45 fy och fasa. Tack och lov var dagen ändå relativt lugn så det har inte blivit så att man måste röra på sig konstant!

Nä fy, jag gnäller alldeles för mycket. Och skall då försöka skriva om någonting positivt. Och det som är så sjukt positivt är att det är inte långt kvar till min födelsedag, och körkortet är förhoppningsvis ännu närmre! den 22 September ger jag mig ut på halkbanan och sen blir det lite teori och sådant nödvändigt i oktober och sen är vi redan inne i november och då skriver jag teorin och så uppkörningen. Att ens tänka på det får mig alldeles varm i kroppen. Kan inte riktigt fatta det! 18 långa år har då gått .. samtidigt känns det som om jag var 10 år för bara några månader sedan... ÅH vad jag är glad!

TÄNK, kanske är det såhär det kommer se ut ;) 
 
PUSSSS/E

2009-09-11 @ 17:01:22 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Bladadi

Ohnoo, Tisdag kväll .. tiden ba springer förbi. Tur är väll det. Snart har september gått och vi är då inne i Oktober ..( mest för er som inte kan månaderna) hehehee. Det är med all sannolikhet inte alls långt kvar till min födelsedag ( fortfarande för er som inte fattar)

Hur som är det ändå månader dit! Och tänker därför ta dagen som den kommer, skola till max idag alltså. 8.45 till 16.15 "jättekul" .. Menmen, här sitter jag samtidigt som jag packar inför morgondagen då vi åker på våran .. typ .. efterlängtade äventyrsresa. Som blev uppskjuten i en hel vecka, en vecka när temperaturen bara sjunker. Är det kul? nej! Skall det bli kul med resan? njae lite små orolig. Skall det bli trevligt att sova i skogen utan bekvämligheter så som dusch och toalett, datorer, tv-apparater och allt annat man kan tänka sig? FETNEJ är mitt slutgiltiga svar. Men de ska bli lite roligt, hade dock nöjt mig med en dag, utan övernattningen. Då hade det vart bra! Men jag älskar att paddla så vi får väll se vad som händer, vem som trillar i och vem som blir grinig och förbannad.

Igår var det matteprov då .. matteprov med den förbaskade Urban .. första lektionen och man har matteprov, inte världens bästa faktiskt. Återigen är man inne i pluggandet, utan fritid. Efter ett helt sommarlov är det inte kul faktiskt. Men jag ser framåt, ser fram emot vårterminen med en förmodlig resa, praktiken som för övrigt INTE skall hållas i Sverige. Sommarlov '10 och sista året på gymnasiet. Man brukar ju säga som så, att den som väntar på något gott väntar inte för länge.
Samtidigt som jag blir sur på mig själv som sitter och drömmer nästan ett helt år framöver så tycker jag det är kul. Efter alla dessa år i skolan så blir det finally lite paus, även om studierna kommer komma igång inom kort därefter.

Men som som, jag skall försöka ta dagen som den kommer, och inte år framöver.
PUSS/E

2009-09-08 @ 19:47:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hur som haver

Jag fick i Fredags höra att jag bara "bloggar" två tre gånger i veckan, synd va? haha, hur som haver så finner jag inte detta så intressant längre .. Det mesta är helspännande i början. Men som med allting så tröttnar man. Oturligt nog är jag en person som tröttnar alldeles för fort.

Menmen, nu är det söndag, och jag sitter här. Är heldegig, fredagen var en bra fredag med massa härligt folk. Lördagen var sämre, efter en tuff fredag så mår man inte så bra. Då var det istället mamis tur att gå ut och jag stannade hemma. Lite skönt faktiskt. Inte alls ofta det händer, men det gjorde det igår. Laddade upp med massor av godis och så. Eftersom mor min hade vänner hemma så satte jag mig på mitt rum och spanade Gudfadern 3. Jag ÄLSKAR alla GF filmer och kan se dom om och om igen, dom första är mina favoriter! Men sedan när dom gick så förflyttade jag mig ut i vardagsrummet och var helt inställd på "Stockholm Boogie" - som är en helskön film. Men sedan hittade jag och min bror en film på 6an. Nämligen Värstingarna och vi bestämde oss för att byta. Grymt härlig film med han ... Dwayne "The Rock" Johnson som för övrigt är gudomligt snygg.

Om ca en timme ska jag röra mig upp mot stan och ta ut pengar för att sedan åka och fixa till mina naglar som nu för tiden ser ut som stryk! Hoppas dom blir mycket bättre. Har ni tur så kanske ni får se hur dom ser ut när dom är klara haha

Nä fy .. sitter man uppe länge så har man för mycket i skallen, man hinner se tillbaka. Och vissa gånger är det riktigt illa att göra det, i mina ögon samlas tårar. Kan inte riktigt få ut dom eftersom vissa gånger var bra, andra var hemska. Men det är ändå gammalt, och det är minnen. Alla härliga vänner, pojkvänner osv. Vissa gånger känner man för att ta sitt pick och pack och flytta tillbaka till den sköna Huvudstaden. Samtidigt som man har skaffat sig ett liv här i skåne. Nä jag vet inte vad alltså .. Sen fick jag ett underbart gulligt sms av en av mina bästa barndomsvänner, som jag inte hade sett på fem år försän för några veckor sedan. Jag saknar er allihopa! 
Nu är det en massa reality, inte den roligaste. Massa strunt, men som dom flesta säger, efter regn kommer solsken. Och jag hoppas på det snart!



PUSS LOVERS/E

2009-09-06 @ 11:38:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jadå

Nu är man totalt tillbaka i den gamla rutinen igen, skola -heldag, hem-plugga, sova & hela proceduren om igen! Täääänk om man hade haft lite mer tid. Menmen, ibland får man ju lite extra tid, sen har vi ju helgerna, och loven .. så man skall väll inte klaga allt för mycket. Men lite får man alltid gnälla. Datan är ju på G igen också, så det är jag definitivt överlycklig för.

Sen så skulle vi ju ut på en äventyrsresa imorgon, men den blev flyttad en hel vecka framöver. Hjärta till det och mer tid för förberedning!
Jag vill bara ha lovlovlov och allting nu. Inte två massiva arbeten som skall vara inne om 4veckor ..
Menmen, lite får man stå ut med. Imorgon blir det ju trots allt shopping med Densan+ hennes friend. Gott mos som behövs!

PUSS/E

2009-09-01 @ 17:21:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0