God damn

Kvällen börjar närma sig sitt slut! Lite skönt för imorgon är det fredaaaag ( jag behöver inte säga mer va?) Synd är det dock att lovet snart är slut .. dessutom skall Tur2orna åka till Skryllegården på måndag, ärligt talat vet jag inte vad det är eller vart det ligger.. Men det löser sig väll!
Positivt är att ju fortare dagarna går, ju närmare kommer man min födelsedag, och som jag har längtat!

hur som, idag har jag inte gjort så förfärligt mycket. Var och fixade lite på nya stället, tog en promenad till Nova för att köpa ett skärp som jag har siktat in mig på. Men som vanligt .. det finns aldrig när man vill ha det. Alltid ser man saker som man vill ha så tänker man att man ska vänta lite, men när man har väntat den där lilla stunden ja, då finns saken som man vill ha inte längre kvar. Detta gäller typ ALLT, rätta mig om jag har fel. Men det tror jag inte .. Någon mer än jag som känner så?
Strax därefter satte jag mig på bussen och åkte till lund istället, tack och lov fanns skärpet där. Fick det sista! Sådan tur jag hade, sen köpte jag även ett brev för att kunna skicka mitt arbete till min fantastiska lärare (y)

Nu som sagt är jag hemma, och har vart det sedan jag postade brevet. He he he, kul va? Njae sådär skulle jag säga. Jag bestämde mig för att det skulle bli en s.k "fixkväll" så nu sitter jag här med inpackning i håret och skall snart skölja ur det och fortsätta med den längre proceduren. 
Innan jag satte i inpackningen hann jag även tvätta mina make-up borstar. Jag har aldrig riktigt tänkt på att tvätta dom, men jag är glad att jag gjorde det. För fy fan vad dom såg ut, usch. Något av det snuskigaste jag har sett! Så, du som inte har dina borstar tvättade, spring iväg och gör det NU. Din hud kommer må så mycket bättre, och rykten säger mig att man skall tvätta dessa en gång i veckan ( det tror jag att jag kommer fortsätta med) 

                                                                           PUSS/E 
2009-10-29 @ 19:54:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


he he he

Jag är ett GENI! Jag har precis kommit på ett "smart" sätt att överföra bilder. yey, nu finns lite iallefall!

2009-10-29 @ 11:54:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag ooorkar inte!

Verkligen, this sucks! J*vla dator och inte fungera .. har mängder av bilder som vill synas men NEJ NEJ NEJ! Strejka? Det passar sig inte justnu faktiskt .. Men om jag försöker be då? Kanske den funkar då? Äsch, det är redan prövat ( he he he) menmen det är väll bara att suck it up och försöka klara vardagen precis som vanligt ( hur nu det är möjligt)

Hur som blev det en väldigt tråkigt onsdagskväll, jag kom hem och sen så blev det så att jag fastnade framför tvn, började med Efterlyst men det blev ett snabbt byte till Oskyldigt dömd .. jag pallar inte alla sugande "filmer" serier och annan skit som går när man är ledig. När man är ledig vill man göra något spännande, se något kul, eller har jag fel? Utbudet är redligt dåligt faktiskt och det är jag småarg över. Men satan, skall jag vara arg för småsaker så kommer de inte funka! Jag försöker istället vara glad då.

Nu skall jag get to work, har börjat förbereda så snart bär det iväg och fixas på det nya stället. Wish me luck!

PUSS/E

2009-10-29 @ 10:59:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Happy!

Det är precis så jag känner mig justnu, det mesta känns bra. Varför vet jag inte, kanske för jag kom ut i den friska luften tillsammans med världens bästa Julia, haha. Men jaaa, det måste vara det! Malmö blev härligt, mycket babbel, det är precis så det skall vara.
Vid hemkomst så sattes Leonas nya "Happy" på, darn I love it! Hon är näst bäst efter min stora idol Beyoncé!

Sen önskar jag Linda världens bästa kryssning, och hoppas du partar lite extra för mig i Skåne haha!

ENJOY! PUSS/E
2009-10-28 @ 20:37:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobbigt

Fy satan vad jag hatar det här, jag ligger "dator-lös" det är skitjobbigt. Jag som är närmast beroende av min dator har ingen dator utan använder mig av min mors. Det är typ nu jag behöver en dator som mest, det är 12 dagar kvar till min födelesdag och jag tänkte att jag inte skulle vara så sent ute, men nejnejnej då går den jäkeln sönder! C'mon vad*an.

Aja hur som .. bilder och liknande kan inte komma upp nu på ett tag, men som man säger den som väntar på något gott väntar inte förlänge ( eller jo .. jag hatar det uttrycket) men w-ever.
Dessutom får jag panik av att bara ligga hemma, varför är det såhär? Även om man träffar sina vänner är det inte på samma sätt som i skolan. Jag avskyr att bara vara .. MEN idag skall jag åka in till Malmö med Jullegulle och spana lite. Känns dunderskönt! Sen blir det till att fixa i huset, också skönt. Snaaaart är det äntligen klarrt!
Fredag och helg närmar sig, kan bli skojj. Eller vi hoppas det!
Sen på Lördag blir det förhoppningsvis till att träffa Denise, det var ett tag sedan och vi har inte riktigt pratat om det. Men jag hoppas, av hela mitt hjärta! g2 is on it's way

PUSS/E 

2009-10-28 @ 11:27:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


?

Denna dag är precis just det. Igår kraschade min dator totalt och jag blev jättearg över det, men sen fixade mamma den på något vänster och nu funkar den, men det har inget internet. Vilket värde har den då VAVAVA? Det är nnog ingen som kommer kunna svara på det! Tack och lov så räddades alla bilderna och andra filerna .. annars hade det vart kört för min del ..

Hur som, kvällen igår blev ... jobbig. Efter att ha rivit tapeter, målat och städat var jag dödstrött och hade sjukt ont i kroppen (inte blev det bättre av att jag vaknade upp imorse och inte kunde vrida på nacken)
Hur som så var allt kasst så det blev till att åka hem och bara dega. TvN slogs på vid 7 när Gossip Girl började och efter det blev det Love Actually. Helt underbar film, dock blir jag både nostalgisk och sentimental när jag ser den .. inte bra haha

Nä nu skall jag faktiskt göra lite nytta!
PUSS/E

2009-10-26 @ 11:26:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Deeegigt!

Här sitter jag på Söndagsmorgonen och jag vet inte riktigt om klockan är 10.27 eller 11.27, alla går äckligt annorlunda. Hatar kaos! Men så är det, vaknade faktiskt bara all by my self sådär, hade nog någon på känn eller så blev det för varmt i sängen haha!
Det kan bli så när man sover två personer i en (enligt mig liten säng!) men det gör ingenting, sånt kan vara pys ibland.

Densan ligger och sover förfullt och jag funderar på att börja göra mig iordning .. skulle ju upp tidigt. Jag tycker ATT jag är uppe tidigt, men det är en annan sak. Jag skulle ju nämligen hjälpa till nu när flytten är igång .. 

Åh .. egentligen skulle jag åka till Helsingborg och kolla på en match, men nänä .. jag kan inte. Typiskt mig att lova flera saker samtidigt! Att jag aldrig tröttnar ....

Bilder från igår kommer senare!
PUSS/E

2009-10-25 @ 10:31:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag morgon

är de, och jag är vaken?! Klockan är halv 11 .. hur sjukt är inte det? Aja hur som .. det blev ju rätt sent igår med tanke på filmen. Sen låg jag och vände på mig i sängen. Och idag skulle vi iväg och kolla lite nya skor och sådär, så jag var tvungen att studsa ur sängen!

MEN SEN HADE JAG EN SÅN SJUK DRÖM, jag tror jag håller på att bli nuts! Hemskt läskigt, skall prata med min käre väninna om det idag haha. Såhär kan det ju inte fortsätta. Jag kan tyvärr inte berätta vad det är, men lite handlar det om min födelsedag och en stor "dröm", kanske hoppas på att den går i uppfyllelse, då skulle mitt liv vara completed!

HÖRS SEN

PUSS/E

2009-10-24 @ 10:22:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


New day

Ny dag, men jag är fortfarande vaken. Ojdå .. he he he

Det kan bli så men nu var det faktiskt för att det fanns filmer på tv, kunde inte riktigt bestämmas om det skulle bli Fight Club eller Ett perfekt mord. Fight Club passar alla så det blev den. Är inte överförtjust i Brad Pitt, men i just denna film är han underbar på alla sätt och vis! Det är en helvrickad film, men de som inte har sett den bör verkligen göra det!

Kolla bara, Mr Dreamy

Nä nu är det läggdags ;)
PUSS/E

2009-10-24 @ 00:21:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jaha

Åh fredagen börjar ta sig mot sitt slut, vad tråkigt! Men det har vart skönt att vara ledig idag. Sånt gillas verkligen!
Men något som är ÄNNU tråkigare än att fredagen är slut är att David Guetta (En av de bättre) spelar på Slagthuset i Malmö ikväll, och JAG missar det?! Fan också .. menmen, what to do? Min födelsedag ligger inte jättebra till på året.


David Guetta- Just a little more love
Min favorit + VS ( ohohoh .. vad jobbigt)

Men ja .. en veckas ledighet väntar, löning idag, att jag missar det tröstas lite av det. Thanks god!
Åt nyss en middag bestående av Flygande Jakob. Riktigt mättande dock! Håller på att spricka ..
Men för att hela kvällen inte skall bli helt fel så tänkte jag springa ner till Konsum och köpa det nya nummret av CHIC som förövrigt är den enda tidning jag läser ( den kom ut igår, men jag hade ju mässa fram till klockan 20.00 så jag hann inte)
Hoppas också på någonting härligt på tv i kväll, vi får väll se. Så hörs vi A la mañana!

PUSS/E

2009-10-23 @ 19:33:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


nää

Lite sur blev jag då jag insåg att världens inlägg från här om dagen bara försvann spårlöst. Men de finns inte så mycket att göra tyvärr.

ÄNTLIGEN, LOV! hallå, fy satan vad skönt. ledighet, myspys i kylan och annat gott. Landskrona next weekend? haha jaråå. Halloween är det ju också, spännande.

Dagen var dunderjobbig, upp i gryningen ( fyi, det var inte ens ljust ute, då är det tidigt?!) hur som gick jag upp och gjorde mig klar för dagen, satte mig vid datorn och pluggade lite och var i skolan redan 8.15 eftersom jag och Sanna bakade ju pizza inför dagen, skitjobbigt, men resultatet blev super! Dagen har alltså gått ut på att ha mässa, från 8.15 till klockan 19.30, god damn.. fullt tempo! Dock hade vi en redlig rest där vi åkte in till stan och käkade på McD he he he, smart va? ne, men det kändes skönt. Benen höll på att vika sig innan, otroligt tröttsamt. TYVÄRR vann vi inget pris, men inte föll några tårar. Vi var näjda och gick hem med ett leende på läpparna.

Ikväll skänker jag en extra tanke till Josefine som jag verkligen hoppas blir kry!
PUSS/E

2009-10-22 @ 22:39:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjingeling

Skoldagen börjar närma sig sitt slut thanks god. Sitter här med Sannaaaa och skriver om Italien nu för vårat tema. Klara, efter en helvetes massa jobb. Nu blir det till att pausa lite, för att sen gå på en sista lektion och sen hemgång. Klockan 17.55 blir det körövning, yey. Ett steg närmare för var dag, det är faktiskt inte långt kvar nu! Äntliiigen, man blir helt så glad när man tänker på det. Emsan fyllde 18 förra fredagen och det kändes suveränt, alltså att det inte är så långt kvar nu!

Puss/ E

2009-10-20 @ 14:14:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hold on, ready? Hereee we go

Yepp, short update så ni vet att jag lever. Jag lever, till alla som trodde jag inte skulle överleva. Längesedan sist fan, men jaja. Jag har fullt upp! Dock inget att skriva om, skämtåsido! en torsdagskväll som denna ligger jag och degar, tänker på vad som har hänt i veckan .. det är inte mycket det nej! bebban var bortrest, jättesorgligt!

På sista tiden, förra helgen var det Göteborg (haha!?) jag vet inte vad eller hur, men så var det. Jag och Denise bestämde oss för att åka till göteborg, kom på fredagen och åkte hem på söndagen. Yey, typ. Hann med some shopping, some movie, some chäll! Filmen blev Fame, redig film, ny på marknaden. Coolt va? Nämen den var bra, jag tror nog alla har sett trailern till den, kan rekommenderas!



SNYGGA VA?


Sen har veckan vart en temavecka, kan tyckas låta spännande, men icke! Men det är ändå ett bra tema, vi har Italien. Vi sitter mest och letar resor till oss själva, men ändå! Skolan har vart underbar på sista tiden, massa redovisningar och prov. Och det är greeeeat, hard work does pay!

Och a la mañana då? Joserru, skolan börjar 8.45 tummen upp på den, sen blir det marknasundersökning i centrala Lund. Be theeere he he he. Sen skall jag hem, men innan jag kommer hem skall jag försöka hinna få lite färg, all pale är inte snyggt nej. Men det får vi se om jag hinner, vi är ju trots allt i full gång med flytten. Jag har packat ner det mesta av alla saker, lite kvar nu. Kämpa-ryck i helgen kan jag lova!
Sen ska jag ju hem, göra mig klar för Empans 18-års. Wow, grattis i förskott! Sen blir det hem till sängs och ladda eftersom jag jobbar från 7.30 och framöver både lördag och söndag, spännande? nää inte i denna kylan .. Jävla iskub man kommer jobba i shit! Menmenmen, all for me. Enjoy, kanske hörs sen, ladadi pussis!

he he he, för mycket fritid? GLÖM DET :)
PUSS/E

2009-10-15 @ 22:20:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0